ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ REAL NEWS 14-1-2017

Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα, αν αυτή ήταν η πρώτη επαφή σας με τον Ελληνικό λαό, τι θα του λέγατε; Ποιος είστε; Από πού έρχεστε; Τι θέλετε να κάνετε σε αυτόν τον τόπο;

Αρτέμης Σώρρας: Είμαι αυτός που πρέπει, να κάνω αυτό που πρέπει, αυτή την ώρα που πρέπει, με όλους αυτούς που πρέπει. Και τώρα είναι η ώρα των Ελλήνων. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα ότι η ώρα των Ελλήνων είναι τώρα. Διαφαίνεται και διαγράφεται παντού, όλοι το βλέπουν, το κάλεσμα είναι πολύ μεγάλο. Όλα θα βγουν στο φως, η αλήθεια θα λάμψει, ότι έχει, ποιος φταίει για όλο αυτό, πως έγινε, πως δημιουργήθηκε και εν γένει τι πρέπει να κάνουμε, δηλαδή σε ένα μεγάλο «δια ταύτα» η επόμενη ημέρα, πώς θέλουμε να ζήσουμε.

Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι της ζωής και της ύπαρξης και δεν είναι παιχνίδι είναι η πραγματική ύπαρξη, πρέπει να το καταφέρουμε όλοι μαζί, ένας δεν μπορεί να το κάνει. Μπορεί αν το θέλετε να είμαι ο μηχανισμός, έχω πει ότι είμαι ο μηχανισμός, αλλά μπορεί να είμαι η αρχή του τέλους αλλά και η αρχή της αρχής. Αυτό θα το δείξει μια μεγάλη πορεία που έχει ξεκινήσει στον Ελληνικό λαό και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Γιατί δεν υπάρχει κανένα κοινωνικό στρώμα που να μην βάλλεται, ας το βλέπεται χαμογελαστό, ας το βλέπεται ότι μπορεί να έχει χρήματα.

Δεν έχει κανένας χρήματα στην Ελλάδα, όλοι είναι δανειζόμενοι. Τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, οι επιχειρηματίες, οι τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες δεν έχουν φωνή, ότι τους πούνε κάνουν. Τα δόγματα δεν έχουν φωνή, είναι σε μια διαδικασία το τι πρέπει να κάνουν. Άρα είναι όλοι σκλαβωμένοι. Πρέπει να αποτινάξουμε όλοι μαζί την σκλαβιά και ο καθένας από την δικιά του θέση και το δικό του μετερίζι.

Δημοσιογράφος: Με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό;

Αρτέμης Σώρρας: Με την Ελλήνων πολιτεία, με το να φτιάξουμε πολιτεία. Για καταλάβετε ο «πολίτης» εάν αλλάξετε τα δύο πρώτα γράμματα γίνεται «οπλίτης». Κατ΄αρχήν θα πρέπει να πας σε μια αυτογνωσία δικιά σου, ποιος είσαι, γιατί γεννήθηκες, τι θέλεις εδώ, για ποιον λόγο υπάρχεις, για ποιον λόγο βιώνεις, που θες να φτάσεις, τι θα κάνεις, φεύγοντας από δω που θα πας. Μια πραγματική αυτογνωσία με την οποία θα ξέρεις σε ποιο σχέδιο εντάσσεσαι και τι ακριβώς κάνει ο καθένας εδώ.

Δημοσιογράφος: Εσείς λοιπόν ήρθατε μια μέρα το 2012 και προτείνατε ένα σχέδιο διάσωσης αυτής της χώρας. Αυτό το σχέδιο γιατί δεν προχώρησε ποτέ;

Αρτέμης Σώρρας: Εάν θυμάστε πριν από το 2012 είχα προσπαθήσει να δώσω το μήνυμα, ένα βαρύ μήνυμα στο καθεστώς. Ξέρετε το καθεστώς όλοι το λένε Ελληνικό, εγώ εδώ στην Ελλάδα δεν βλέπω ένα Ελληνικό καθεστώς, βλέπω ένα ξενόφερτο καθεστώς και θα σας θυμίσω από τον Καποδίστρια και εντεύθεν όλα τα κόμματα ήτανε κανένα Ελληνικό (φιλορωσικό, φιλογαλλικό, φιλοαγγλικό) με προϋποθέσεις ότι Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία είναι νεότερες των 200-300 ετών. Και θα θυμίσω αυτό, τα Αγγλικά, εάν μου βρείτε ένα βιβλίο παλαιότερο των 200-300 ετών, εγώ τα παρατάω και φεύγω, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει παλαιότερο Γερμανικό. Εάν θυμάστε ο Κύριλλος με τον Μεθόδιο έβαλε το αλφάβητο στους Ρώσους. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι όλος ο πλανήτης ο τότε, πριν από 200-300 χρόνια, μίλαγαν όλοι Ελληνικά. Τελικά όλο αυτό το θεοκρατικό ψεύτικο στοιχείο μας έβαλε σε δομές και έφτιαξε κάποια βιβλία όπου έστησε τον πλανήτη όπως αυτοί το θέλανε. Έτσι μας έμαθαν, λες και υπήρχαν οι Ρώσοι από παλιά ή οι Εγγλέζοι από παλιά, ενώ δεν υπήρχανε, σάξωνες είναι, βιασμένοι κέλτες είναι, όλος ο πλανήτης μίλαγε Ελληνικά και κάποια στιγμή φτάσανε να μου μιλάνε για φιλοαγγλικά, φιλογαλλικά, φιλοαμερικάνικα, φιλορώσικα, αλλά ένα Ελληνικό δεν υπήρχε. Αυτές οι συμμορίες του τότε, μέχρι και σήμερα λυμαίνονται, μόνο που σήμερα η μόδα τους έχει ντύσει κάπως διαφορετικά αλλά είναι το ίδιο σχέδιο και η ίδια δυναστεία από τότε μέχρι σήμερα.

Ουσιαστικά βλέπεις όλοι τρέχουν και μιλάνε και κυνηγάνε τον Αρτέμη Σώρρα, ενώ το πρόβλημά τους δεν είμαι εγώ, το πρόβλημα είναι να μην καταλάβει ο Ελληνικός λαός τι λέω, τι πάω να κάνω και τι πάει να γίνει. Το μεγάλο εγχείρημα στην Ελλάδα έχει γίνει. Όλο αυτό έχει μπει σε ένα μεγάλο δρόμο που δεν θα μπορέσουνε ποτέ να το γυρίσουνε πίσω και να το ανατρέψουνε.

Τις τελευταίες ημέρες τα κανάλια έδειξαν ότι δεν έχουν δύναμη στον Ελληνικό λαό και σχεδόν έχασαν την μάχη απέναντί μου.

Δημοσιογράφος: Γιατί το λέτε αυτό;

Αρτέμης Σώρρας: Το λέω γιατί στα κανάλια φαίνεται ότι όλοι οι δημοσιογράφοι θέλουν να βγάλουν την αλήθεια και να πουν την αλήθεια. Ξέρετε κάτι, η αλήθεια είναι απλή. Είναι πάρα πολύ απλή η αλήθεια. Είναι αυτό, καθόμαστε κάτω να δούμε αν είναι αυτό, την ώρα που βλέπουμε όλοι ότι είναι αυτό δεν γίνεται να είναι κάτι άλλο. Όλοι οι δημοσιογράφοι παλεύουνε για να μην βγει η αλήθεια, δηλαδή ουσιαστικά να καθοδηγήσουν να μην βγει η αλήθεια, ενώ η αλήθεια είναι προφανής. Φτάσανε σε επίπεδο να πούνε ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι καλή, το παράσημο δεν είναι καλό, η Ανατολή δεν υπάρχει, τα παγκόσμια ταμεία δεν υπάρχουν. Μιλάμε για σημεία και τέρατα, ο κόσμος βλέπει δεν μπορείς να τον κοιμήσεις άλλο. Δηλαδή μιλάμε τώρα για παγκόσμια ταμεία, τα οποία είναι τρισεκατομμύρια λογαριασμοί και τα υπογράφουν παγκόσμιοι δικαστές, τα υπογράφει ο Ο.Η.Ε., είναι σε όλες τις τράπεζες, έχω αναρτήσει τους Ελληνικούς αριθμούς και λογαριασμούς που είναι στην Ελλάδα. Έχουν βγει εξώδικα, ο κόσμος ξεχρεώνει με δικά του λεφτά και τα κανάλια προσπαθούν, τα καθεστωτικά άμα το θέλετε, δηλαδή καταλαβαίνετε ότι είναι καθαρά υπάλληλοι εκτελεστές του ίδιου του λαού, των ίδιων των Ελλήνων,

Δημοσιογράφος: Ξεχρεώνει με δικά του λεφτά, εννοείτε τα εξώδικα που στέλνονται στις εφορίες;

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε να δείτε, το εξώδικο είναι τρόπος, ουσιαστικά είναι μία εντολή-εξουσιοδότηση. Ο κυρίαρχος Έλληνας ιθαγενής όπως έχει δικαίωμα στα παγκόσμια ταμεία και εκεί στους ίδιους λογαριασμούς μπήκαν και τα 600 δις. Δηλαδή λέτε «ο Σώρρας με τα 600», δεν είναι ο Σώρρας με τα 600 γιατί από το 2012 τα 600 δις έχουν μπει στον κυρίαρχο Ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής δημοκρατίας και ανήκουν σε κάθε κυρίαρχο Έλληνα.

Δημοσιογράφος: Από αυτά τα 600 ουσιαστικά πληρώνονται τα χρέη;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι μόνο από αυτά αλλά και από τα παγκόσμια ταμεία. Θα δείτε ότι μέσα στο εξώδικο υπογράφει ο ίδιος ο Έλληνας, δεν υπογράφει ο Αρτέμης Σώρρας. Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι το εξώδικο το υπογράφει ο ίδιος ο Έλληνας ιθαγενής και δηλώνει και λέει είμαι πλουσιότερος εν αγνοία μου «κατέστην πλουσιότερος εν αγνοία μου με τους υπάρχοντες λογαριασμούς». Έτσι λοιπόν δίνουμε τους υπάρχοντες λογαριασμούς και μέσα στο εξώδικο – γι αυτό θα ήταν πολύ καλό να σας δώσω το εξώδικο να γίνει μία παρουσίασή του σε ένα μέσον του Ελληνικού λαού, γιατί πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι και οι συχνότητες αλλά και οι εφημερίδες διατηρούν ένα έργο του Ελληνικού λαού. Οι συχνότητες είναι του Ελληνικού λαού και είναι δικές μας, δεν είναι ούτε του κάθε δημοσιογράφου, ούτε του κάθε καναλάρχη.

Δημοσιογράφος:

Πόσα εξώδικα έχετε στείλει μέχρι τώρα; Περίπου.

Αρτέμης Σώρρας: Πάρα πολλά. Είναι αρκετά. Είναι στην εφορία, στην τράπεζα, έχει ξεκινήσει η ΔΕΗ, το νερό ΕΥΔΑΠ και του δήμου, δημοτικοί φόροι.

Εάν στέλνοντας την εντολή εξουσιοδότησης αποπληρωμής στην ΔΕΗ, η ΔΕΗ σου κόψει το ρεύμα, έχει αυτόματα κάνει κακούργημα κατά ζωής. Είναι δηλαδή κακουργηματική η πράξη να σου κόψει το ρεύμα.

Δημοσιογράφος: Εμένα πόσο μου κοστίζει;

Αρτέμης Σώρρας: Το εξώδικο είναι θέμα επιμελητή να σου το στείλει, γιατί δεν πάει σε μία υπηρεσία, πάει σε 5 ή 6 νομίζω μέρη διαφορετικά. Παράδειγμα, πάει ένα στην ΔΕΗ, ένα στο κατάστημά σου, ένα στα κεντρικά της Ε.ΣΥ. και ενημερώνει τον Αρτέμη Σώρρα ως εγγυητή, πηγαίνει στον υπουργό οικονομικών και κάπου αλλού δεν θυμάμαι, όταν θα κάνετε το ρεπορτάζ να το δείτε.

Δημοσιογράφος: Οπότε εάν σας κατηγορούν ότι εσείς παίρνετε τα χρήματα, δεν είναι έτσι, ο επιμελητής τα παίρνει.

Αρτέμης Σώρρας: Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει. Είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα. Ειδικά το εξώδικο προς την ΔΕΗ είναι 670 σελίδες…

Δημοσιογράφος: Έχετε διαφορετικό για κάθε οργανισμό και για κάθε υπηρεσία;

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, δεν είναι είναι το ίδιο. Εάν υποθέσουμε ότι αυτό είναι της εφορίας, εδώ έχουμε και τα σχετικά. Ότι λες εδώ μέσα στο εξώδικο, αποδεικνύονται από τα σχετικά που το συνοδεύουν. Τα έχουνε δει χιλιάδες δικαστές, χιλιάδες δικηγόροι. Πολλοί δικηγόροι μάλιστα εργάστηκαν επάνω σε αυτά και τα πούλαγαν σε συννέληνες, έκλεβαν τους πολίτες οι δικηγόροι και πρόσθεταν και άλλα έγγραφα μέσα και έκαναν μεγάλο κακό σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, οπότε με ανάγκασαν και κλείδωσα (τα σχετικά επισυναπτόμενα έγγραφα) με ειδική συρραφή και απαγορεύεται να τα πάρεις από αλλού. Από την άλλη εάν δείτε στα εξώδικα βάζουμε μια ειδική σφραγίδα για να μην μπορούνε να κλέψουνε-παραποιήσουν το έγγραφο, βλέπετε που είναι ανάγλυφη; Σε όλα τα φύλλα. Αυτό γιατί έκλεβαν και έγραφαν οτιδήποτε ενώ δεν πρέπει να αλλάξει λέξη από αυτά που γράφει μέσα, είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που λέμε και υπάρχουν εδώ μέσα με όλη την νομική δομή και το σύνταγμά μας. Οπότε άμα έβαζαν κάτι εδώ μέσα (στην εξώδικη εντολή) – που το έχουν κάνει άμα το θέλετε – αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση.

Δημοσιογράφος: Για την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ είναι τα καινούρια ουσιαστικά εξώδικα;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν υπάρχει καινούρια και παλιά, έχουν συνταχθεί για να απευθυνθούν εκεί που πρέπει, π.χ. στην ΔΕΗ, απευθύνεται σε κάποιον που πάει στην ΔΕΗ να πληρώσει.

Προσέξτε τώρα, δεν υπάρχει δεν πληρώνω. Θέλεις να πληρώσεις με τα χρήματά σου; Πλήρωσε. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και αυτά χρήματά σου είναι. Εάν δείτε στο εξώδικο μέσα αναφέρονται περιουσίες οι οποίες είναι πιστοποιημένες από τον Άρειο Πάγο και από τα δικαστήρια τα Ελληνικά αλλά και από παγκόσμια δικαστήρια. Έτσι σας τα έχουμε μέσα στο εξώδικο το οποίο υπογράφει ο πολίτης. Το εξώδικο το υπογράφει ο πολίτης.

Εκτός από αυτά που λέει μέσα το εξώδικο, εδώ στα σχετικά αποδεικνύεται με τα σχετικά ένα-ένα έγγραφο μόνο κρατικές σφραγίδες και διαδικασίες και ενημέρωση όλων των κρατικών θεσμών, ότι ακριβώς λέει το εξώδικο, που σημαίνει ότι αποδεικνύεται όλο αυτό (εξώδικη εντολή-εξουσιοδότηση) από εδώ (επισυναπτόμενα σχετικά). Δεν υπάρχει λάθος πουθενά, γι αυτό δεν μπορούνε να κάνουν τίποτα.

Γι αυτό με λυπεί πολύ, Έλληνες να είναι σε Ελληνικά κανάλια και να μην βγάζουν την αλήθεια, η οποία είναι απλή. Αν δείτε δε μέσα στο εξώδικο είναι και οι λογαριασμοί των παγκόσμιων ταμείων οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από όλους. Άρα ο πολίτης λέει στον φορέα ή στον κρατικό λειτουργό «σε εντέλω και σε εξουσιοδοτώ να πάρεις από όποια τράπεζα θέλεις που εγώ κατέστην και έχω λογαριασμό βάση των τάδε νόμων». Είναι τόσο σοβαρά τα θέματα για να κάνουνε πλάκα, δημοσιογράφοι, κρατικοί λειτουργοί και οποιοσδήποτε άλλος, τόσο σοβαρά.

Επειδή το ρεύμα και έτσι όπως έχουμε δομήσει τις πόλεις, είναι αγαθό ζωής, δεν μπορείς να ζήσεις δίχως αυτό. Αν κοπεί το ρεύμα και το νερό, σε μια βδομάδα η πανούκλα έχει πνίξει την πόλη, άρα φτιάξανε έτσι τις πόλεις μας, όχι εμείς αυτοί και θα δούμε ποιοι είναι αυτοί και σήμερα λοιπόν έχουμε εγκλωβιστεί. Άρα με έναν νόμο του ΟΗΕ, με έναν νόμο της Ενωμένης Ευρώπης και με νόμο του Ελληνικού συντάγματος (το ρεύμα και το νερό) είναι κοινωνικό αγαθό ζωής και δεν μπορεί κανείς να σου το στερήσει. Ο νόμος ακόμα λέει, ότι αν η ΔΕΗ βγάλει χρήματα και γίνει κερδοφόρα, δεν θα πουλάει ακριβότερα το ρεύμα παρά θα δίνει καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη. Παρά ταύτα, έχουμε μία ΔΕΗ όπου το ρεύμα σου μπορεί να είναι 100 ευρώ και να πληρώνεις 1.000 γιατί μέσα έχει χιλιάδες βρώμικα, ηλίθια, γελοία χαζαροταμεία. Έχει μέσα ταμείο πρόνοιας, τι δουλειά έχω εγώ να πληρώνω ταμείο πρόνοιας δηλαδή κάνω φιλανθρωπία χωρίς να το θέλω; έχει μέσα συντήρηση δικτύου, τι σημαίνει συντήρηση δικτύου; και πώς θα μου το φέρεις το ρεύμα; και πώς το ρεύμα έρχεται σε μένα, με περιστέρι; Έχει μέσα συντήρηση καλωδίων, στρογγυλοποίηση… έχει δεκαπέντε ταμεία, τα ανέλυσα μια μέρα, είναι γελοιότητα αυτά. Και του κόβεις το νήμα της ζωής γιατί δεν έχει να πληρώσει υπόλοιπα αλλά έχει για το ρεύμα του. Όπως και να΄χει όμως τώρα, ο πολίτης πληρώνει. Πηγαίνει λοιπόν τους λογαριασμούς σε έναν δημόσιο φορέα, ο οποίος είναι αναγκασμένος να εισπράξει. Είναι σαν να σας κάνω μία εξουσιοδότηση από έναν δικό μου λογαριασμό να πάτε να πάρετε αύριο 100.000. Είναι σαν να σας χρωστάω και να μην γουστάρω να δω τα μούτρα σας και να σας πω, πηγαίνετε στο Παρακαταθηκών και Δανείων να πληρωθείτε και να σας στείλω ένα εξώδικο να πάτε να τα πάρετε. Εάν δεν πάτε, για μένα είστε πληρωμένος, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι λέω. Δηλαδή μπορεί να μην θέλεις να δεις τον ενοικιαστή σου ή τον πιστωτή σου, του λες πήγαινε πάρε από αυτόν εδώ τον λογαριασμό τα λεφτά και δεν θέλω να σε ξαναδώ.

Έτσι λοιπόν γίνεται μία εντολή εξουσιοδότησης με την οποία ο πολίτης πληρώνει, άρα είμαστε οι μόνοι που λέμε στον πολίτη, έλα πάρε τα χαρτιά σου, πάρε τα έγγραφά σου, πάρε τα δικαιώματά σου, πάρε τους λογαριασμούς σου και έλα να ξεχρεώσεις, την ΔΕΗ, το νερό, τους δήμους κλπ.

Δημοσιογράφος: Έχουμε μέχρι τώρα εικόνα για το ποσό που έχετε διαθέσει για αυτόν το σκοπό;

Αρτέμης Σώρρας: 2,3 τρις είναι οι πιστοποιήσεις για όλη την Ελλάδα σε οποιοδήποτε έργο. Ξέρετε, αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένα project. Εδώ έχουνε βάλει projects για λαθρομετανάστες και για κάποιους που έρχονται στην Ελλάδα…

Υπάρχει μία δολιότητα τεράστια, για να περάσεις τα σύνορα μιας χώρας. Εγώ που τουλάχιστον ταξιδεύω – γιατί μιλάτε για μία πολιτεία που θαρρείς είναι όλοι στις τρύπες τους και στα σπίτια τους και είναι σαν να μην έχει κανείς γνώση για τίποτα – εάν περάσω μία χώρα χωρίς βίζα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φάω 15-20 χρόνια φυλακή, εάν σε πιάσουν στην Κίνα πετάνε και το κλειδί. Σήμερα μπορεί κάποιος χωρίς χαρτιά να περάσει σύνορα και να πει γεια σας ήρθα και να μην τον ελέγξουν εάν είναι πρόσφυγας; Βεβαίως οι συνθήκες οι παγκόσμιες είναι για τους πρόσφυγες, πρόσφυγας σημαίνει ότι τρέπεται προς φυγή. Σήμερα η Συρία έχει πόλεμο σωστά; Να δεχτούμε κάποια άτομα τα οποία φεύγουν από εκεί γιατί έχουν πόλεμο. Φυσικά οι Σύριοι κάθονται εκεί και πολεμούν, Σύριους στην Ελλάδα δεν έχουμε, πολύ λίγους, θα λεγα πάρα πολύ λίγους. Από την άλλη θα δείτε ότι στην Ελλάδα, ενώ ο πόλεμος στην Συρία είναι καθαρά θρησκευτικός τον οποίο τον έχουν στήσει τα ιερατεία, θα δείτε ότι ενώ είμαστε μια χριστιανική χώρα και κυνηγούν οι ισλαμιστές τους χριστιανούς και εκεί είναι το θέμα, θα έπρεπε εδώ να έρχονται χριστιανοί Σύριοι. Αντιθέτως έρχονται 97 ράτσες διαφορετικών ανθρώπων από Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, δεν ξέρω από όλο τον πλανήτη, έχουμε μια λίστα όπου έχουμε 97 φυλές, χρώματα και άνθρωποι, που πραγματικά τους βλέπουμε σαν ανθρώπινα πλάσματα, αλλά δεν έρχονται μόνοι τους. Τους φέρνουνε, έχουνε όλοι χρήματα, έχουμε χιλιάδες και μαρτυρίες και βίντεο. Υπάρχει ένα περίπτερο που έχουμε τραβήξει τουλάχιστον 160 βίντεο στα οποία όλοι οι λαθρομετανάστες (γιατί λαθρομετανάστες είναι, που μόνο η χώρα μου τους αφήνει και δη το σιωνιστικό κομμάτι τους βάζει στην χώρα μου) είναι φορτωμένοι με πεντακοσάρικα. Έχουμε περίπτερο που κάθε λαθρομετανάστης πηγαίνει μόνο με 500ευρω και παίρνει πράγματα. Έχουμε πιάσει λαθρομετανάστες που έχουνε 150.000 ευρώ, έχουμε βίντεο από νοσοκομείο που έχουνε επάνω τους 60-70-80 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που ο Έλληνας ποτέ δεν τα είχε.

Είναι ένα μεγάλο σχέδιο μιας ιδιωτικής εταιρείας, γιατί η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι εταιρεία. Η Ελληνική Δημοκρατία είναι ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Βερολίνο. Πως εμείς οι Έλληνες ανεχόμαστε τόσα πράγματα και πως Ελληνόπουλα στα κανάλια δεν βγαίνουνε να το πούνε και να σταματήσουν αυτή την τεράστια λαίλαπα, δεν σας καταλαβαίνω αλήθεια… πραγματικά είναι λυπηρό. Είναι ιδιωτική εταιρεία από το 2006 με αυτούς τους παράνομους μηχανισμούς εγκαθίδρυσαν μία παράνομη εταιρεία και μιλάνε για τα μέλη της. Είναι πάρα πολύ λυπηρό… και εμείς και καλά ψηφίζουμε τα παιδιά τα αλλογενή και κανένα δικό μας.

Και σήμερα βάλανε και μια ανεξάρτητη αρχή η οποία δεν έχει νομική προσωπικότητα, να ελέγχει όλα τα έσοδα του κράτους. Και το χειρότερο, μόνοι τους έβγαλαν ένα έγγραφο κρατικό ως κρατικό προϋπολογισμό 720 δισεκατομμύρια εθνικό ΑΕΠ, καθαρή θέση. Που σημαίνει η ακαθάριστη θέση είναι πάνω από 1,4 δις.

Και τώρα συζητάμε ποια είναι η γνώμη μου. Να σας πως ποια είναι η γνώμη μου; Ακούστε, οι διεθνείς συνθήκες είναι εκεί και περιμένουνε πάντα. Η Ελλήνων πολιτεία έχει να πει ότι, καλώς ήρθανε, η Ελλάδα άλλωστε έχω πει ότι όση είναι η Πελοπόννησος είναι η Ολλανδία και έχει 27 εκατομμύρια, ακατοίκητη είναι όλη η Ελλάδα. Βεβαίως θέλουμε εργάτες, βεβαίως θέλουμε πολύ μεγάλο δυναμικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να μην μας πείτε τα αληθινά σας στοιχεία. Η Ελλήνων πολιτεία θα ψάξει όλα τα στοιχεία, από πού έρχεσαι, γιατί ήρθες, το Μπαγκλαντές δεν έχει πόλεμο, η Αίγυπτος δεν έχει, η Κολομβία, η Βολιβία, το Μεξικό, η Μογγολία, άρα λοιπόν με ποια συνθήκη και πώς η κυβέρνηση βάζει μέσα όλο αυτό τον κόσμο; και φυσικά θέλω να μου πείτε γιατί όλα τα οφέλη και όλα τα facilities είναι για τους ξένους και ο Έλληνας δεν έχει τίποτα; Γιατί γίνεται ρατσισμός, ποιος κάνει ρατσισμό στον Έλληνα στην ίδια του την χώρα;

Ξέρετε έφτιαξαν το κλαμπ των μεγάλων που το λένε «ρομά», τι εννοείτε ρομά; Μέσα έχει Αλβανούς, Ρώσους, Ρωσοπόντιους, μέχρι και τα αδέλφια μας από τον Πόντο τα έβαλαν εκεί μέσα.

Δημοσιογράφος: Εσείς θα κατέβετε στις εκλογές;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως, όχι μόνο θα κατέβω αλλά θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία. Και αυτό θα το καταλάβουν όλοι.

Δημοσιογράφος: Στις επόμενες εκλογές δηλαδή θα είστε υποψήφιος;

Αρτέμης Σώρρας: Οι επόμενες εκλογές είναι των Ελλήνων, το αντιλαμβάνονται όλοι. Τα ποσοστά μας είναι τεράστια.

Δημοσιογράφος: Τι ποσοστό φιλοδοξείτε να πάρετε;

Αρτέμης Σώρρας: Εμείς πριν ενάμιση μήνα ήμασταν στο 35% και άστους να λένε ότι θέλουν, ήμασταν σπαθένια 35%, στην βάση. Τώρα είμαστε πολύ πιο πάνω, μέχρι να δώσουμε την μεγάλη μάχη θα καταλάβετε τι σημαίνει. Ο Έλληνας κάθε μέρα ξυπνάει, θέλει τον πλούτο του, θέλει να ζήσει, έχει τις ίδιες ανάγκες που έχουν όλοι, θέλει ασφάλεια. Έχει βαρεθεί όλη αυτή την κατάσταση του χρέους. Τόσα χρόνια ρε παιδιά, εγώ είμαι μισό αιώνα άνθρωπος, μόνο για διαχείριση χρέους άκουγα.

Το ποιος θα διοικήσει δεν έχει καμία σημασία γιατί εδώ η πραγματική δημοκρατία όπως πάει να εγκαθιδρυθεί αυτή την φορά με πραγματικά πρωτόκολλα. Κατ αρχήν μιλάμε για ένα σύνταγμα το οποίο θα απορρέει από ένα αξιακό. Σήμερα δεν υπάρχει αξιακό. Η Ελλάδα θα κυβερνηθεί από Έλληνες, το ποιος θα είναι επάνω να εκτελέσει την εξουσία δεν έχει καμία σχέση στην δημοκρατία. Στην πραγματική δημοκρατία όταν το Ελληνικό κοινοβούλιο πάρει μία απόφαση αυτός που θα την εκτελέσει έχει την εξουσία. Άρα η εξουσία είναι το εργαλείο.

Η ουσία είναι αυτή που αποφασίζει, δεν αποφασίζει η εξουσία. Αυτό που λένε σήμερα ότι η εξουσία κάνει κουμάντο, είναι λάθος, διότι η εξουσία άμα το θέλετε είναι η αστυνομία. Για παράδειγμα, η αστυνομία παίρνει διαταγή και εκτελεί, αν δεν πάρει διαταγή δεν εκτελεί, που σημαίνει ότι η εξουσία είναι εκτός της ουσίας. Στην ουσία όμως θα έπρεπε να είναι ο Ελληνικός λαός και σήμερα αυτό το κομμάτι έχει χαθεί. Αυτό θα ξαναφτιάξω.

Απαγορεύεται στην Ελλήνων πολιτεία να έχεις δόγμα και να είσαι πρωθυπουργός. Καταρχάς όπου είναι το δόγμα σου και όταν είσαι και επιρρεπής και έδρα και αξιωματούχος θα σκίσεις τους άλλους. Αν δείτε το αξιακό μας, εμείς έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο αξιακό το οποίο το έχουμε ορίσει σε αξίες, αρχές και τρεις πολιτειακούς νόμους. 33 Ελλάνια πρωτόκολλα που θα απορρέουν οι νόμοι. Φαντάζεστε έναν δικαστή δογματισμένο;

Δημοσιογράφος: Γιατί πιστεύετε ότι δεχθήκατε όλες αυτές τις επιθέσεις;

Αρτέμης Σώρρας: Μα πάντα σε όλη μου την ζωή με χτυπούσαν αγαπητή μου. Από τότε που εμφανίστηκα, και δεν εμφανίστηκα ως πολιτικό πρόσωπο, πήγα στους κραταιούς χωρίς βέβαια να τους ζητήσω ούτε καμία θέση, χωρίς να ζητήσω κέρδος, χωρίς να ζητήσω μπίζνα, τίποτε.

Δημοσιογράφος: Σε ποιους κραταιούς πήγατε τότε;

Αρτέμης Σώρρας: Στους τότε κραταιούς του 2012, ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου ή ο Σαμαράς νομίζω; δεν το θυμάμαι τώρα. Άρα λοιπόν πήγα στους κραταιούς, στον Άρειο Πάγο, στην βουλή και ζήτησα «παρακαλώ μην μπείτε στο 3ο μνημόνιο και ελάτε να ξεμπερδέψουμε με το χρέος της Ελλάδος» γιατί θα μας παίρνανε την χώρα.

Αν κάνετε πραγματική πολιτική ανάλυση θα δείτε ότι εκεί ήταν τα τελευταία της Ελλάδος, το 2012. Είχαν στοχεύσει αγαπητή μου το 2012 να πτωχεύσουν την Ελλάδα και να πάμε σε ελεγχόμενη πτώχευση. Αν είχε συμβεί αυτό δεν θα είχαν συμβεί όλα αυτά σήμερα. Σήμερα λοιπόν καθυστερούμε την πτώχευση, καθυστερούμε την δυναστεία, τον αφανισμό. Και φυσικά θα είχαν εγκαθιδρύσει, όλα αυτά τα ζώα που εσείς τα νομίζετε ελίτ στον πλανήτη ενώ είναι ζώα και μπορώ να το αποδείξω αυτό – εγώ δεν υβρίζω κανέναν, κάνω διαπιστώσεις, είναι παγκόσμια ζώα που τα λέτε ελίτ, είναι φοβισμένα ανθρωπάκια που στο τέλος θα είναι τόσο φοβισμένα που θα έχουνε φύγει μέχρι να περάσω – και θέλανε να περάσουν και την παγκόσμια κυβέρνηση και την παγκόσμια θρησκεία. Σήμερα λοιπόν κάθε χρόνο πάνε αυτά τα ζώα σε κάτι λέσχες που εσείς νομίζετε – σας λένε μπίλντεμπεργκ και εσείς τρέμετε – τι είναι αυτοί οι Rothschild, τίποτα δεν είναι, κάτι διαόλια είναι που αυτοί νομίζουν ότι είναι άνθρωποι. Τώρα λοιπόν θα ευθυγραμμιστούνε όλοι, ιδιαίτερα εγώ και θα το καταλάβετε όλοι. Σήμερα λοιπόν πιο πολύ με ενοχλούν μικρά ανθρωπάκια που είναι μηχανισμοί και είναι από στοές και νομίζουνε ότι εμείς είμαστε και άλλοι δεν είναι γιατί έτσι τους λένε, τα αφεντικά τους δεν υπάρχουν πια και καλά θα κάνουν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάνε με την ανθρώπινη φύση τους ή τουλάχιστον με την ελεύθερη ζωή, όπως γεννήθηκε ο κανένας ας ζήσει την ελεύθερη ζωή του.

Δημοσιογράφος: Γιατί δέχεστε αυτές τις επιθέσεις με αφορμή μια δολοφονία;

Αρτέμης Σώρρας: Μα δεν ήταν η αφορμή της δολοφονίας, ήταν μια αφορμή για να χρεώσουν την Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτά τα ζώα εν τω μεταξύ νομίζανε – προσέξτε τι είπα «ζώα» εγώ μπορώ να το αιτιολογήσω ότι είναι ζώα, σε όλο τον πλανήτη έλεγαν ότι είμαστε παιδιά του Δαρβίνου, ότι είμαστε Homo Sapience άρα λοιπόν είμαστε γεννημένοι από τον πίθηκο και όταν εγώ βγήκα και είπα ότι δεν είμαι τότε αυτοί παρεξηγήθηκαν – αυτοί λοιπόν φαντάστηκαν, διότι δεν ήξεραν ούτε καν την δομή του οργανισμού μας, νομίζανε ότι υπάρχει ένας Σώρρας και μας λένε και οργάνωση. Λες «οργάνωση» την Ελλήνων Συνέλευσις η οποία είναι φορέας από τον Σεπτέμβρη του 2015; Πρέπει να είσαι τελείως ανιστόρητος ή τελείως εγκάθετος. Βέβαια εκείνο που δεν κατάλαβαν είναι ότι εμείς δεν έχουμε μέλη, δηλαδή η κεντρική Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει κανένα μέλος. Τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις είναι οι κατά τόπους δημοτικοί οργανισμοί.

Δημοσιογράφος: Ήταν και αυτός μέλος, ο Μπαλαντίνας, τον είχατε εγγράψει.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, κανένα μέλος, στην κεντρική κανένας είπα. Δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο στην κεντρική Ελλήνων Συνέλευσις. Το κάθε δημοτικό διαμέρισμα, ο κάθε τόπος, η κάθε γειτονιά μπορεί, αυτόνομοι Έλληνες αυτονομημένοι στον τόπο τους, να ανοίξουνε γραφείο Ελλήνων Συνέλευσις και να σας παραδώσουμε και ένα βιβλίο πως μπορείς να ανοίξεις ένα γραφείο. Οποιοσδήποτε έρθει σε εμάς και μας πει ότι δέχομαι την καταστατική διαδικασία την δημοκρατική να πολεμήσω για την απελευθέρωσή μου και για την ζωή μου και για την κυριαρχία μου, υπάρχει εσωτερικός και εξωτερικός κανονισμός, και το υπογράφει από πίσω, ξεκινά και ανοίγει γραφείο. Αν πάει καλά η δεν πάει ένα γραφείο, εμείς δεν πάμε και τους πλακώνουμε στις φάπες.

Άρα το κάθε τοπικό γραφείο μπορεί να το ανοίξει ο οποιοσδήποτε. Αν έρθουνε δέκα μασόνοι που μας μισούν και θέλουν να ανοίξουν ένα γραφείο, εμείς πάλι δεν μπορούμε να τους πούμε όχι. Το τι θα κάνουν και από αυτό που θα κάνουν θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Άρα πρέπει να κάνει κάποιος για να πάρουμε μια απόφαση. Εάν δεν κάνει και είναι μέσα στην καταστατική διαδικασία και στον κανονισμό δεν μπορούμε να τον διώξουμε βάση καταστατικής δικής μας διαδικασίας. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι η πόρτα μας είναι ορμητικά ανοικτή αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βγει κανείς αλώβητος εάν κάνει το οτιδήποτε. Άρα λοιπόν εάν τα έχεις με την Ε.ΣΥ. Καρδίτσας για παράδειγμα ή κάνει κάτι το γραφείο, εμείς σας λέγω δεν πάμε και τους πλακώνουμε στις φάπες ή στις κλωτσιές, καταλάβατε; Χρησιμοποιούμε τον νόμο. Κάνουμε μια μήνυση, λέμε ότι ο οργανισμός έτσι όπως τον χειριστήκατε είναι πέραν της διαδικασίας της δικιάς μας, παίρνουμε το δικαίωμα της ταμπέλας πίσω, του ονόματος και κάντε ότι θέλετε. Όπως έχουμε κλείσει στην Ελλάδα άλλα πέντε γραφεία, και στην Κρήτη και στην Χαλκίδα.

Δημοσιογράφος: Για ποιους λόγους;

Αρτέμης Σώρρας: Υπήρχε μία περίπτωση όπου μία κυρία ήτανε βουδίστρια και μάζευε τον κόσμο και πούλαγε μαντζούνια και έκανε γιόγκα και αντί να κάνει το έργο…

Δημοσιογράφος: Στην Κρήτη; Γιατί και εκείνος πούλαγε μαντζούνια…

Αρτέμης Σώρρας: Και αυτόν τον διώξαμε. Αλλά το λες μέχρι το κάνεις ή τις έχουμε τις αποδείξεις έχει διαφορά. Όταν μαζέψαμε τις αποδείξεις όλες λοιπόν τον διώξαμε τον άνθρωπο.

Δημοσιογράφος: Χρησιμοποιούσε και αυτός την Ε.ΣΥ. για να πλασάρει τα μαντζούνια του;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως, μα δεν είχε ποτέ ανοίξει δικό του γραφείο. Ήτανε μέλος στην Ε.ΣΥ. Τρικάλων και από εκεί είχε φύγει.

Δημοσιογράφος: Τι άνθρωπος ήταν αυτός;

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε δεν θέλω να μιλήσω για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γίνει τόσο… Πάντως να σας πω για την Θώμη. Η Θώμη η κοπέλα, λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την κατάσταση, είναι πολύ λυπηρό, και για τους δύο άμα το θέλετε, γιατί ο ένας είναι στην φυλακή και ο άλλος είναι στο χώμα. Αν και το τι έχει γίνει πραγματικά δεν ξέρουμε γιατί τα κανάλια δεν είναι ούτε δικαστές, ούτε εισαγγελείς αλλά ούτε αστυνομίες. Και ούτε εμείς μπορούμε να το παίξουμε αστυνομία ούτε δικαστές. Μέχρι το τέλος θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε όλη την ιστορία γιατί από ότι με έχουν πληροφορήσει δεν έχει βρεθεί το όπλο που σκότωσε. Άρα όταν δεν έχεις όπλο, το να έχει βρεθεί ένας τρελός και να πει εγώ την σκότωσα, δεν σημαίνει ότι την σκότωσε.

Δημοσιογράφος: Μπορεί και να μην είναι αυτός που την σκότωσε λέτε.

Αρτέμης Σώρρας: Μπορεί και να μην είναι αυτός. Μπορεί και να υπάρχει ένα πιο μεγάλο παιχνίδι στο οποίο μπορεί να φαίνεστε εσείς ότι θέλετε την Ελλήνων Συνέλευσις «κρεμασμένη» στο καθεστώς αλλά στην πραγματική διάσταση να υπάρχει ένα άλλο κύκλωμα το οποίο να είναι μια κακιά στιγμή που βρέθηκαν εκεί, τι έγινε δεν ξέρουμε, αλλά αν δεν βρεθεί το όπλο νομίζω δεν μπορείς να τον καταδικάσεις. Από την άλλη είναι μια τρελή κατάθεση και ομολογία θα έλεγα, η οποία ή κάποιον έτσι βολεύει ή τελικά είναι ποτισμένος με τόσα χάπια και τόσα φάρμακα που μπορεί να λέει ότι θέλει. Η αστυνομία όμως θα κάνει την δουλειά της παιδιά.

Δημοσιογράφος: Την διαβάσατε την απολογία, για τους δράκους και όλα αυτά;

Αρτέμης Σώρρας: Διάβασα την απολογία και είναι… τι να πω, δεν αναγνωρίζω. Δεν αναγνωρίζω έναν άνθρωπο που μπορεί να μην είχε κάνει Ε.ΣΥ. … αλλά ξέρετε, ξέρετε πόσοι ήρθαν σε εμάς; Οι πρώτοι που ήρθαν ήταν οι πράκτορες, όλα τα κόμματα στείλανε τους ανθρώπους τους. Ξέρετε τα γραφεία τα δικά μας με αυτό που έχουμε και με αυτό που είμαστε και αυτό που πρεσβεύουμε αγαπητή μου, είναι σαν τα σπίτια με τα κόκκινα φωτάκια, όλοι έρχονται να μας πούνε και να διαβάλλουν. Εμείς και όλοι οι δικοί μου έχουμε περάσει από πολύ μεγάλοι εκπαίδευση. Άρα εμείς δεν μπορούμε να του πούμε «έλα φύγε από δω». Κάθε ένας δογματισμένος, κάθε ένας μασόνος, κάθε ένας στοατίτης, κάθε ένας χαραγμένος έρχεται να μας πει και να φύγει και από δω να λέει και λόγια. Εντάξει, ας κάνει ότι θέλει. Γι αυτό εγώ έχω φροντίσει, τα έχω όλα υπογεγραμμένα, ότι έχω γράψει είναι υπογεγραμμένο, ξεκάθαρο σε όλα τα γραφεία. Αν κάνεις πέρα από τα υπογεγραμμένα και τα γραμμένα, δεν είσαι μέλος, που σημαίνει μέχρι να σε καταλάβω.

Είναι ελλάνια αξία και αρχή να έχεις την υγεία σου. Όταν όμως μιλάς για υγεία, ξέρετε επειδή έγινε πολύ λόγος για αυτόν τον όρκο. Ορκιζόμαστε με το που βαφτιζόμαστε και μας βάζουνε και αυτόν τον όρκο που είμαστε έξι μηνών, αν είναι δυνατόν τα ζώα – γι αυτό τα λέω ζώα – και επειδή δεν μπορούμε εμείς, έχουμε και νονό – νονός σημαίνει μαφιόζος, μπράβος, τι στο διάολο σημαίνει νονός; όλοι η μαφιόζοι είχανε από έναν νονό και όλοι οι κερατάδες εδώ μέσα έχουν από έναν κουμπάρο και κουμπαριές…

Δημοσιογράφος: Εσείς με παπά και με κουμπάρο πως βρεθήκατε στα δικαστήρια;

Αρτέμης Σώρρας: Αγαπητή μου, οι προδοσίες είναι μέσα από τον κύκλο σου. Οι μεγάλοι άσπονδοι εχθροί μου δεν μπορούνε να μου κάνουν τίποτε, μόνο να με σέβονται. Αυτός που θα με προδώσει θα είναι κοντά σε μένα. Ο γυφτοκούμπαρος, έτσι μόνο μπορώ να τον πω – ξέρεις η ψείρα και η βλαχιά είναι στον γιακά δεν βγαίνει ποτέ – το πρόβλημά του ποιο είναι; Είναι 30 χρόνια δικηγόρος μου και κουμπάρος μου. Φυσικά ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ξέρει τίποτε για μένα απλά ήταν σε ένα περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε μαζί μου άμα το θέλετε και θα κάνω και αυτή την δήλωση μιας και θίξατε το θέμα αυτό. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν όταν τον γνώρισα – και γι αυτά που θα μιλήσουμε είναι διασταυρωμένα – ο πατέρας μου ήτανε εργολάβος και είχε και σχιστήριο μαρμάρων, σε εκείνες τις εποχές οι εργολάβοι ήταν σπάνιοι και οι γνωριμίες τους ήταν όλη η αγορά. Αυτός ο άνθρωπος ήταν δικηγόρος, ένα φτωχόπαιδο από την Άκολη, αλλά είπαμε η βλαχιά και η ψείρα είναι πάντα στον γιακά και θέλει να σκάσει μύτη να βγάλει τα μούτρα της έξω. Θα σας πω και για την γνωριμία μας, μιας και ενδιαφέρεστε επειδή θέλετε κάτι προσωπικό από μένα. Εκείνη την εποχή που ήμουν γύρω στα 19, ήδη διατηρώ εργολαβική εταιρία με τον πατέρα μου, εκτός του πατέρα μου. Οπότε με έχει αδικήσει ένας δικηγόρος που έχω τρακάρει με ένα SIMCA – τότε το SIMCA ήτανε αυτοκινητάρα – και έχω μία ζημιά 250.000 δραχμές και πηγαίνω σε έναν δικηγόρο του πατέρα μου με το όνομα Χάρης Μαραγκός, ο οποίος δεν μου δίνει τα λεφτά της ασφάλειας, τα έχει «ψήσει» με την ασφάλεια και μου δίνει μόνο 15 χιλιάρικα. Τον έβρισα και από τότε είπα ότι οι δικηγόροι είναι ξεφτιλισμένοι και δεν έχω καμία εμπειρία καλή από δικηγόρο, από σπάνια παιδιά έχω. Και τότε πηγαίνω σε έναν άλλον εργολάβο ο οποίος ήταν στην οδό Βότση. Ήταν ένας Παλαιστίνιος εργολάβος, Ατάλα λεγόταν και συνεργάτης μας. Πάω στο γραφείο να μπω μέσα και αντί για αυτόν βλέπω αυτό τον κουμπάρο. Οπότε μπαίνοντας μέσα ρωτώ που είναι ο εργολάβος και μου λέει έχει φύγει, είμαι εγώ εδώ. Και εσύ τι είσαι εδώ του λέω; Μου λέει δικηγόρος… Άλλος π@ύστης από δω λέω… Γιατί κύριε τα λέτε αυτά, μου λέει… Εγώ είμαι καλός άνθρωπος… Τι καλός του λέω, τώρα έρχομαι από έναν, όλοι κερατάδες είστε, φάρες, όσο ζει ο δικηγόρος κάτι θα σου κάνει… Σε παρακαλώ μου λέει, με προσβάλεις…

Τον είδα νέο, μου μίλησε όμορφα και τότε σαν να μου γύρισε το μυαλό και του λέω Ο.Κ. θα σου δώσω μια μεγάλη δουλειά. Τότε είχα μια μεγάλη δουλειά, μια εργολαβία με ένα μεγάλο όνομα των Πατρών τον Κωνσταντίνο Αντζουλάτο ο οποίος ήταν χρόνια πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μεγάλος επιχειρηματίας.

Του χρώσταγε γύρω στο 1.800.000 δραχμές, που τότε ήταν όσο ένα διαμέρισμα ξέρετε. Και του έδωσα αυτή την δουλειά. Η πρώτη εργασία που του έδωσα είναι μια αμοιβή, μετά που τα βρήκαμε με τον Κώστα, και από τότε με τα λεφτά της αμοιβής που του έδωσα πήρε και αυτοκίνητο γιατί πήγαινε με τα πόδια «ο κουμπάρος».

Αυτός ο κουμπάρος μετά, ο γυφτοκούμπαρος, ήρθε στην οικογένεια Σώρρα, πήρε χιλιάδες διαμερίσματα που πουλούσαμε γιατί οι δικηγόροι είναι στα συμβόλαια και φυσικά όταν μιλάμε για εργολάβους τα θέματα των δικαστηρίων, είτε παράβαση πεζοδρομίου είτε ατύχημα είτε οτιδήποτε, είναι συνέχεια σε συνεργασία με έναν δικηγόρο, Δηλαδή ότι και να κάνεις ο δήμος σου κάνει μήνυση. Εργατικά, δικαστήρια, ΙΚΑ και λοιπά, έχει δηλαδή πάρα πολύ δουλειά ένας δικηγόρος σε ένα δικηγορικό γραφείο. Έκτοτε αυτό το παιδί δεν ξέμεινε ποτέ από δουλειά και φυσικά είχε αναλάβει και κάποιες επιχειρήσεις της γυναίκας μου, γιατί οι επιχειρήσεις που μιλάνε είναι της γυναίκας μου, δεν είναι δικές μου. Και τα παιχνίδια και η ανώνυμη εταιρία μηχανημάτων και ναυτιλιακά ήταν της γυναίκας μου.

Από εκεί και πέρα λοιπόν αυτός ο άνθρωπος μπήκε στο καθεστώς, από το 2008, το 2009 ουσιαστικά, που σημαίνει βρήκε έναν αδύναμο κρίκο να λέει ότι να΄ναι και να παρουσιάζει όλα αυτά τα πράγματα.

Δημοσιογράφος: Και ο κύριος Δόσης;

Αρτέμης Σώρρας: Αυτός είναι ο διευθύνων σύμβουλος στην ανώνυμη εταιρεία της γυναίκας μου, όπου έκλεψε την εταιρεία, χρωστάει στην εταιρεία και είναι μία συμμορία όμορφη. Δηλαδή ο Δόσης είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που έκλεψε την εταιρεία, έκλεψε το πελατολόγιο, έκλεβε την γυναίκα μου, χρωστάει στην γυναίκα μου γύρω στις 70 χιλιάδες, έχουμε ήδη τις επιταγές στο σπίτι, ωστόσο δεν τον πειράζαμε για να μείνει η εταιρεία της γυναίκας μου. Κάποια στιγμή πήγαν όλα στον διάολο και όλα αυτά μία ωραία συμμορία, με το καθεστώς, με τις στοές. Και φυσικά σε κάθε δικαστήριο, το οποίο είναι προσωπικό με της γυναίκας μου οι διαδικασίες, ξαναδικάζουμε τα 600 δις, την Ανατολή, τα παγκόσμια ταμεία, καταλάβατε; Άρα το θέμα δεν είναι ο Σώρρας, είναι τα 600, είναι η Ανατολή…

Δημοσιογράφος: Μα την τελευταία εβδομάδα ακούω αρχαιοκαπηλία, το αυτοκίνητο του Λεπίδα… Τι από όλα αυτά;

Αρτέμης Σώρρας: Αυτά επηρεάζουν τα 600 πουθενά; Σας είπα απλά μια ιστορία για έναν κουμπάρο που είναι μέσα, οι προδοσίες που έχουμε εδώ. Θυμάστε την προδοσία με Λαμπράκη, σωστά; Τον πείραξε κανένας; Πήδηξε. Βγήκε μια μέρα στα κανάλια και έλεγε οτιδήποτε για τον Σώρρα.

Δημοσιογράφος: Από πότε έχετε να μιλήσετε;

Αρτέμης Σώρρας:  Δεν έχω ξαναμιλήσει. Ξέρετε, αυτό είναι λίγο το περίεργο, δεν έχουμε διώξει κανέναν, εγώ προσωπικά. Ο κάθε ένας είναι στην ώρα του όταν ωριμάζει. Ο Λαμπράκης, χωρίς εμένα δεν υπάρχει. Χωρίς τα οικονομικά εργαλεία δεν υπάρχει η προσωπικότητά του. Ανεβαίνει, ανεβαίνει…

Δημοσιογράφος: Αυτός λέει ότι αυτός σας πήγε στην Αμερική και σας έκανε εκεί τις γνωριμίες.

Αρτέμης Σώρρας: Μπορεί να λέει οτιδήποτε. Θέλετε αύριο να βγάλω βίντεο για τον καθένα και να λέω οτιδήποτε; Σεβόμαστε την νοημοσύνη και τις αποδείξεις. Λέει. Απέδειξε κανείς τίποτα; Λέει. Εγώ αποδεικνύω, απέδειξε κανείς τίποτε; Ο καθένας μπορεί να λέει, εσείς ως δημοσιογράφοι γεμάτοι ρεπορτάζ και αποδείξεις στέκεστε στο τι λέει ο κάθε κερατάς;

Με πήγε στην Αμερική, ωραία θα τα δεχτώ, όλα εσύ τα έκανες. Τώρα πάρε και κάνε.

Δημοσιογράφος: Στην Αμερική πότε πήγατε εσείς πρώτη φορά;

Αρτέμης Σώρρας: Το 1987 ή 1988

Δημοσιογράφος: Τότε για τις επιχειρήσεις σας πήγατε;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι δεν θα με ρωτάτε, σε όλο τον πλανήτη έχω πάει, έχω χιλιάδες ταξίδια σε όλο τον πλανήτη.

Δημοσιογράφος: Που αλλού έχετε πάει;

Αρτέμης Σώρρας: Σε όλο τον πλανήτη, δεν υπάρχει μέρος του πλανήτη να μην έχω πάει και μερικές πόλεις τις ξέρω σαν την Αθήνα, τόσες πολλές φορές έχω πάει.

Δημοσιογράφος: Την Μόσχα ας πούμε;

Αρτέμης Σώρρας: Μόνο Μόσχα; Λονδίνο, Παρίσι… όλη μου την ζωή. Και πολλοί άνθρωποι δικοί μου, που βαριέμαι να ταξιδέψω, έχουν ταξιδέψει για μένα αντί εμού.

Δημοσιογράφος: Ζει πλούσια ο Αρτέμης Σώρρας;

Αρτέμης Σώρρας: Ζει όπως πρέπει και όπως γουστάρει. Πάντως να ξέρετε ότι μπορώ να έχω όποιον θέλω και πολλοί δικοί μου με παρακαλάνε «αρχηγέ μην πας μόνος σου», «αρχηγέ να΄μαστε μαζί σου», με ενοχλεί να κάθομαι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με ενοχλεί να μην οδηγάω.

Δημοσιογράφος: Τι αυτοκίνητο οδηγάτε;

Αρτέμης Σώρρας: Έχω γύρω στα επτά αυτοκίνητα τα οποία πρέπει να τα αλλάζω συνέχεια για να μην με τσακίσει κανένας ώστε να μην ξέρουν τι οδηγάω.

Δημοσιογράφος: Φοβάστε δηλαδή όταν κυκλοφορείτε στον δρόμο;

Αρτέμης Σώρρας: Εντάξει, δεν είναι και εύκολο για μένα…

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν έχω δει σωματοφύλακες.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν τους βλέπεις, δεν είναι πάντα ότι δεν υπάρχουνε. Το ότι δεν τους βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουνε.

Αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν θέλω να με πιέζουνε οι άνθρωποι μου, να κάθομαι πίσω, φρενάρουν αυτοί φρενάρω και εγώ, μπορεί να μην θέλω να οδηγάνε τόσο γρήγορα ή τόσο σιγά, τέλος πάντων είμαι ένα αυτόνομο άτομο.

Για μένα είναι όλα αναλώσιμα. Χάνεις την δουλειά σου, τα πετάς, τα χρειάζεσαι, κάηκε; κάηκε. Δεν έχω κλάψει για τίποτε.

Δημοσιογράφος: Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που κάνατε πρόσφατα για τον εαυτό σας ποια ήτανε;

Αρτέμης Σώρρας: Ακόμα δεν την έχω κάνει, θα την κάνω στην απελευθέρωση. Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι αυτούς, θα το κάνω!

Δημοσιογράφος: Πως σκέφτεστε από δω κα πέρα την ζωή σας;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν μπορώ να σκεφτώ, μπορώ μόνο να πράξω αυτά που μπορώ και αυτά που πρέπει να κάνω, με κόστος, οτιδήποτε.

Δημοσιογράφος: Τα χρήματα τα έχετε ή τα διαχειρίζεστε, ποια είναι η σωστή έκφραση;

Αρτέμης Σώρρας: Τα χρήματα είναι δύναμη αγαπητή μου δεν είναι χρήματα, εσύ βλέπεις τι μπορείς να αγοράσεις, τι μπορείς να φας.

Δημοσιογράφος: Που μένετε, εδώ στην Αθήνα μένετε;

Αρτέμης Σώρρας: Μένω στην Αθήνα σε δύο περιοχές.

Δημοσιογράφος: Έρχεται ο γείτονας και σας χτυπάει την πόρτα και σας λέει «Αρτέμη, δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου, δάνεισε μου εκατό χιλιάδες ευρώ»

Αρτέμης Σώρρας: Δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσω λεφτά, θα τον πάρω για δουλειά ή θα του δώσω δουλειά. Κατ αρχάς δεν δίνεις στον οιονδήποτε ψάρι. Αν του δώσεις ένα ψάρι θα το φάει θα το αφοδεύσει, την άλλη μέρα θα σου ζητήσει κι άλλο. Θα του μάθεις να ψαρεύει.

Δημοσιογράφος: Άρα δεν σας πλησιάζουν δηλαδή να σας ζητήσουν βοήθεια;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, εμένα απαγορεύεται. Αν δεν πεις τα κατάλληλα λόγια, την κατάλληλη λέξη, την κατάλληλη στιγμή, έχεις πρόβλημα.

Δημοσιογράφος: Υπάρχει κωδικός δηλαδή;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, να ακούσεις τα εξ αμάξης. Άμα πεις μπούρδα δηλαδή και πεις οτιδήποτε, εκεί έχεις πρόβλημα.

Αν υπάρχει ένας φιλάνθρωπος αυτός είναι θεός, είναι πάνω από σένα. Άνθρωπος να κάνει φιλανθρωπία σε άνθρωπο δεν γίνεται. Γιατί, μπορείς να είσαι φίλος της Ρίτας, της Πετρούλας, του Βαγγέλη. Φίλος του ανθρώπου δεν μπορείς να είσαι. Άλλος να είσαι φίλος μιας προσωπικότητας και άλλο να είσαι φίλος του ανθρώπου ως μονάδα. Ή μπορείς να είσαι φίλος του σκύλου, σωστά; γιατί είναι κάτω από σένα. Όταν άνθρωπος κάνει σε άνθρωπο φιλανθρωπία, αυτόματα είναι πάνω από αυτόν. Ποιος είναι πάνω από αυτόν; Επειδή έχει λίγα λεφτά παραπάνω; Είσαι παραπάνω από μένα;

Δημοσιογράφος: Λίγα;

Αρτέμης Σώρρας: Ο οποιοσδήποτε κάνει, γιατί φιλανθρωπία δεν κάνω εγώ γιατί δεν είμαι φιλάνθρωπος. Φιλανθρωπία κάνουν όλες οι βρώμικες οργανώσεις.

Δημοσιογράφος: Εσείς είστε ο Εωσφόρος είπατε προχθές;

Αρτέμης Σώρρας: Βέβαια, εγώ είμαι. Και κάθε ένας που φέρνει το φως λέγεται Εωσφόρος. Φως σημαίνει η αλήθεια.

Δημοσιογράφος: Μιλάω με τον Εωσφόρο δηλαδή;

Αρτέμης Σώρρας: Αυτή την στιγμή, ναι. Γιατί σας δίνω το φως του πλούτου σας, της απελευθέρωσής σας, των δυνάμεών σας. Από την ώρα που σου μαθαίνω να πληρώνεις με τα δικά σου χρήματα και σου μαθαίνω τον πλούτο σου, είναι το φως, η αλήθεια, δικά σου είναι. Εν τω μεταξύ δεν σας κάνω καμία χάρη, μην φανταστείτε ότι σας κάνω καμία χάρη, ότι είμαι ανώτερος από σας, δικά σας είναι. Χρειάζεται να μαζευτείτε και να ενωθείτε όλοι μαζί για να πάρετε τον δικό σας πλούτο, την δικιά σας δύναμη, το κράτος που είμαστε εμείς, το δημόσιο.

Ουσιαστικά το δημόσιο τι είναι; Όλοι εμείς είμαστε το δημόσιο. Όταν εμείς χρωστάμε του δημοσίου που έχουμε φτιάξει μία νομική προσωπικότητα, χρωστάμε του εαυτού μας. Όταν το δημόσιο μας χρωστάει, μας χρωστάει ο εαυτός μας. Πως έγινε αυτά και αντιστραφήκανε και γίνανε απέναντι στο ίδιο το δημόσιο; Για εξηγήστε μου.

Άρα, με αυτή την δυνατότητα δεν σας κάνω καμία χάρη, δικά σας είναι. Αυτοί όλοι που με βρίζουν τώρα όλοι μέρα δεν είναι τίποτε λιγότερο και περισσότερο από τον ίδιο τους τον εαυτό που τους δίνω. Αυτοί που νομίζετε ότι με βρίζετε, δικά σας είναι. Σήμερα λοιπόν παλεύουν και πολεμάνε την δύναμη και την δυνατότητα του δικού τους πλούτου.

Δημοσιογράφος: Ποιοι θα σας πλαισιώσουν, ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα προτείνετε για τις θέσεις των βουλευτών;

Αρτέμης Σώρρας: Εδώ πάμε λίγο διαφορετικά. Καλά κάνατε και το ρωτήσατε. Το σύστημα πρέπει να ξέρετε ότι είναι οι άνθρωποι, το καθεστώς είναι αυτό που δεν είναι με τους ανθρώπους. Σήμερα έχουμε ένα καθεστώς και εμείς είμαστε το σύστημα, το σύστημα το ελλάνιο όπως το έχουμε. Σήμερα λοιπόν άνθρωποι της καθημερινότητας – που αυτοί έλεγαν καθημερινότητας εγώ τους έκανα εξειδικευμένους – έχουμε τεράστια ταλέντα και τεράστιες ψυχές που είναι δίπλα μας. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί κανένας από την κεντρική ή από την federal οργάνωση να προτείνει να ψηφιστεί κάποιος σε ένα τοπικό διαμέρισμα. Πρέπει το τοπικό διαμέρισμα μέσα από την ολομέλειά του να βγάλει τον εκπρόσωπό του που θα έρθει στο federal. Άρα δεν μπορεί ποτέ ο πρόεδρος ή ο βουλευτής από τα κεντρικά να πει μου αρέσει η δεσποινίς θα πάει να την ψηφίσετε εκεί, δεν μπορούμε. Πρέπει να πας από κάτω και από την βάση θα είσαι εκλεγμένος, εκλεγμένος σε συνέλευση. Θα ψηφιστούνε τρεις και από τους τρεις θα γίνει κληρωτίδα ο ένας και θα έρθει να εκπροσωπήσει τον φορέα. Έτσι είναι και το συνέδριό μας.

Μας έχουνε σπάσει 105 γραφεία. Είμαστε ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα με τόσο μεγάλα και πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα. Έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής μου στον «Τσαρουχά» στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Νοέμβρη. Γύρω στα τριάντα άτομα έσπασαν όλο το μαγαζί, μας πέταγαν πέτρες, καρέκλες, μου επιτέθηκαν με μαχαίρια, έγινε χαμός. Το πώς γλιτώσαμε είναι μια άλλη ιστορία. Ήμουνα και χωρίς σωματοφύλακες, με δέκα άτομα επιτελικά μου από περιφερειακή διοίκηση Θεσσαλονίκης, πήγαμε δυόμιση η ώρα την νύχτα να φάμε.

Έχουνε σπάσει 105 γραφεία, έχουνε επιτεθεί σε οργανώσεις και συγκεντρώσεις δικές μας, στην Ελευσίνα, στην πλατεία Βικτωρίας έχουμε και δικαστήρια. Αν σας ενημερώσουμε γι αυτά και βγούνε προς τα έξω θα δείτε ότι υπάρχει μία τεράστια οργάνωση εγκληματική η οποία κυνηγάει την Ελλήνων Συνέλευσις, εσείς δεν λέτε τίποτα αλλά βρίζετε τους ανθρώπους και τους Έλληνες της Ελλήνων Συνέλευσις και δη τον πρόεδρο.

Δημοσιογράφος: Το σύνθημά σας ποιο θα είναι που θα πάτε στις επόμενες εκλογές;

Αρτέμης Σώρρας: Χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα, στην πραγματική δημοκρατία η οποία δημοκρατία δεν έχει κόμματα έχει μόνο δημόσια διοίκηση, έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι του αξιότερου να πάει στην εξουσία και να εκτελέσει τις δημοκρατικές αποφάσεις του ίδιου του λαού της ουσίας του.

Δημοσιογράφος: Για τον κύριο Λιαρόπουλο ήθελα να σας ρωτήσω, αυτός ήταν μαζί σας, δεν ήταν, τι ήταν ακριβώς;

Αρτέμης Σώρρας: Υπάρχει περίπτωση να έχει στολή παπά και να είναι μαζί μας; Ο Λιαρόπουλος είναι ένας πράκτορας της εβραιοσύνης και των εβραίων και των σιωνιστών.

Δημοσιογράφος: Γιατί τον παίρνετε μαζί σας στις ορκωμοσίες;

Αρτέμης Σώρρας: Σας παρακαλώ που τον παίρνω μαζί μου, αφήστε να σας εξηγήσω. Μα είναι δυνατόν να τον παίρνω μαζί μου, να σέρνω ράσο; Μπορώ να εξευτελίσω οποιαδήποτε θρησκεία και να την εξευτελίσω τελείως δηλαδή.

Δημοσιογράφος: Πήγατε και στον Ιερώνυμο.

Αρτέμης Σώρρας: «Παπά», γιατί παπά τον λέω εγώ ούτε παναγιότατο, ούτε σεβασμιότατο, όλες αυτές τις αηδίες. Μόνο «παπά» και όχι πολλά πολλά και αν είμαι στις καλές μου, αν δεν είμαι στις καλές μου του λέω άλλα πράγματα. Βέβαια αυτοί ξέρουνε μην φοβάστε. Βέβαια όλους του πατριάρχες, τους πιο πολλούς, έχουνε περάσει από τα χέρια μου και όταν τους μιλάω μόνο προσοχή κάθονται, κατάλαβες; εσείς τους φοβάστε, άντε να μην σας πω τι είστε.

Οπότε λοιπόν λέω του «παπά», ρε παπά του λέω, ξέρεις ότι είσαι αντιπρόεδρος της Εθνικής και τώρα έχουμε πρόβλημα με την Εθνική; Όχι παιδί μου δεν το ξέρω… Δεν πειράζει θα το μάθεις. Του πιστοποιούμε τα πάντα λοιπόν. Και σαν αντιπρόεδρος του λέω επειδή βαριέσαι και επειδή είσαι και λίγο μεγάλος δεν με κάνεις εμένα εκπρόσωπο να πάνω να καθαρίσω το μαγαζί με τις μετοχές μου να τα βρω και να σου δώσω και εσένα μια μετοχή, έτσι για τους πιστούς; Λοιπόν, την απάντηση την είδατε. Η απάντηση είναι ότι δεν μπορεί να την πάρει γιατί δεν έχω πληρώσει την εφορία. Ποια, η εκκλησία, η εβραιοεκκλησία που δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία, ούτε αυτοί, ούτε οι εβραίοι στο Κ.Ι.Σ. Πόσο ρατσισμό κάνουν στους συνέλληνές μου, στον λαό μου!

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση