Απρ 102014
 

Αρκετοί από όσους παρίσταναν τους φίλους μας, τώρα που πλησιάζουν εκλογές, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ήδη βλέπουμε ένας μετά τον άλλον να αποκαλύπτονται, να απομονώνονται και να χάνουν εντελώς το ρεύμα που τους στήριζε. Ένα παράδειγμα είναι ο “φίλος” του Σώρρα και της EI-END, Στέφανος Βαβούρας ο οποίος έχει από καιρό τώρα επιδοθεί σε συγκεκριμένες προσπάθειες, σε μερικές περιπτώσεις όπως θα δούμε εντελώς απροκάλυπτα φιλικές προς ύποπτες μεθοδεύσεις, δήθεν αντιμνημονιακών κύκλων. Αποστασιοποιήθηκε από τον αγώνα να ανατρέψουμε με τα όπλα που διαθέτουμε, μέσω της EI-END, την σάπια κομματοκρατία η οποία καταρρέει και πλέον βρίσκεται (ο Σ.Β.)  σε γραμμή σύμπλευσης μαζί της. Υπήρξε από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον αγώνα του Αρτέμη Σώρρα για την απελευθέρωση της πατρίδας πλην όμως, όπως αποδείχθηκε από τις μετέπειτα πράξεις του, άλλα είχε στον νου του εξ αρχής.

 

Κατ’ αρχήν αυτός με μια ομάδα “αρχαιοελληνιστών” είχαν ετοιμάσει κομματικό μαγαζάκι με το όνομα ΔΕΠ (Δήμος Ελλήνων Πολιτών) το οποίο έντυσαν με καλολογικά στοιχεία από ιδέες διακυβέρνησης βασισμένες σε κάποιες αρχές της αρχαίας Ελλάδος. Η κίνησίς τους αυτή είχε ελάχιστα μέλη και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο επέτρεψαν την είσοδο σε μέλη και από άλλους χώρους, δόγματα, κλπ., όπως θρήσκους και μασόνους. Ο ίδιος ο Σ.Β. τονίζει δημόσια και κατ’ επανάληψιν ότι είναι άθεος. Παρόμοιες κινήσεις με αρχαιοελληνικές πατριωτικές κορώνες έχουν γίνει αρκετές ανά την Ελλάδα από την εποχή της επίθεσης των τοκογλύφων με τους εγχώριους οσφυοκάμπτες στην χώρα μας, σας θυμίζω το “Δημοβούλιο,” το “Μαραθώνας 2013,” κλπ. με προφανή σκοπό να εντάξουν σε κομματικά παραμάγαζα και τους δυσαρεστημένους αρχαιοελληνιστές.

Η διαφορά των άλλων κινήσεων από το ΔΕΠ είναι ότι ο Σ.Β. και οι δικοί του προσπάθησαν να αποκτήσουν οπαδούς σφετεριζόμενοι την πρωτοφανή εξάπλωση που έχουν οι ομάδες Ενεργών Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων που στηρίζουν την ΕΙ-END σε όλη την Ελλάδα. Φρόντισε μάλιστα  να μιλά τακτικά για τον Σώρρα και να στηρίζει μέχρι πρόσφατα τα χρηματιστικά όπλα του (μετοχές Τράπεζας Ανατολής, ομόλογα 600δις $ και 2,3τρις Ευρώ για τους δήμους Ελλάδος και Κύπρου). Κάθε φορά όμως και ανάλογα με το ακροατήριο φρόντιζε στις ομιλίες του να κατευθύνη τους ακροατές προς την συγκρότηση του πολιτικού φορέα ΔΕΠ. Πολλές φορές χρησιμοποίησε επιχειρήματα του τύπου “τι θα κάνουμε αν πέση το αεροπλάνο του Σώρρα” για να πείση αδαείς ότι είναι σημαντικό να προσχωρήσουν στο ΔΕΠ που θα αναλάβη ως διάδοχη κατάσταση την απελευθέρωση της χώρας και την οργάνωση των δήμων!

Η πρώτη αντίδραση εκ μέρους ομάδων υποστήριξης των προτάσεων Σώρρα στην Θεσσαλονίκη ήταν να μην εμφανίζονται όπου εμφανιζόταν ο Σ.Β. και οι περί αυτόν (στο “Νησάκι” και αλλού). Είχαν βέβαια σοβαρούς λόγους γι’ αυτό που δεν ήταν μόνον το ότι ο Σ.Β. και άλλοι μιλούσαν πάντοτε για ΔΕΠ. Ο Σ.Β. παρέλαβε δύο μπαλέτες με πολλές χιλιάδες ψηφίσματα από την Ε4 τα οποία σκορπίστηκαν στην τύχη και κατά εκατοντάδες σε εισόδους πολυκατοικιών και καταστημάτων ως να επρόκειτο για διαφημιστικά φυλλάδια με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς το απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης των συνελλήνων και συγκέντρωσης υπογραφών οι λοιπές ομάδες της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας. Επιπλέον, ο αριθμός των ψηφισμάτων που συγκέντρωνε η ομάδα του Σ.Β. ήταν πολύ περιορισμένος και από τον Δεκέμβριο και μετά σχεδόν ανύπαρκτος. Παρ’ όλα αυτά ο Σ.Β. και οι δικοί του ήθελαν οπωσδήποτε να εμφανίζονται στις απανωτές εκδηλώσεις τις ΕΙ-ΕΝD ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι μετέχουν της προσπάθειας, να φωτογραφίζονται μαζί μας και να χρησιμοποιούν με υστεροβουλία τα χρηματοοικονομικά εργαλεία και τις πληροφορίες της ΕΙ-ΕΝD. Ειδικά από τα τέλη Νοεμβρίου 2013 όταν διέρρευσαν πληροφορίες ότι στο “Νησάκι” όπου συγκεντρώνονταν οι ΔΕΠικοί υπήρχαν ανάμεσά τους μασόνοι και μάλιστα κάποιος απ’ αυτούς κρατά και τα κλειδιά μασονικής στοάς στην Θεσσαλονίκη (ας βγη ο ίδιος να το πη – αλλιώς θα έλθη η ώρα της αποκάλυψης), τότε οι περισσότερες άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και των πέριξ περιοχών απείχαν και απέφευγαν το ΔΕΠ, το Νησάκι και τους περί τον Σ.Β. Οι τελευταίοι ενοχλήθηκαν πολύ επειδή ο ίδιος προσπάθησα και απέτρεψα να εμφανιστή ο Σ.Β. μαζί μας ως ομιλητής στην εκδήλωση που δήμου Παύλου Μελά στις 12/1/14, την οποία με κόπο είχα φροντίσει να οργανωθή και πραγματοποιηθή από συνέλληνες κατοίκους της περιοχής μετά τις κατ’ επανάληψιν άκαρπες προσπάθειές μου να πείσω τον δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο να ενημερώση το ΔΣ και να αιτηθούν για δέσμευση κεφαλαίων υπέρ των δημοτών τους μέσα από το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τράπεζας. Από τότε άρχισε μια αντιπαλότητα με την ομάδα του Σ.Β.

Σειρά ενεργειών και πράξεων προκαλούσαν συνεχώς προβλήματα στις λοιπές ομάδες Θεσσαλονίκης και γύρω περιοχών. Ένα από τα ατοπήματα που τόλμησε να κάνη ο Σ.Β. ήταν να εμφανιστή σε κοινό στον χώρο όπου με προσωπικά τους έξοδα άλλη ομάδα συνελλήνων πραγματοποιούσε τις συγκεντρώσεις της. Δήθεν τυχαία συγκεντρώθηκαν “Ρωσοπόντιοι” εκεί και κάλεσε κάποιος τρίτος τον Σ.Β. να τους μιλήση! Κανένας βέβαια δεν τα πίστεψε αυτά, και αργότερα τον διέψευσε ο τρίτος τον οποίο επικαλέστηκε ο Σ.Β. και ο οποίος μας βεβαίωσε στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης στις 9/2/14 ότι ουδεμία γνώση είχε επί του θέματος!   Επίσης σε επικοινωνία με τον Αρτέμη ο Σ.Β. προσπάθησε να υποστηρίξη ότι δεν έχει κανένας να χάση από την κίνηση ΔΕΠ και ότι αυτή δεν είχε άλλες βλέψεις. Ο Αρτέμης αντιπρότεινε ότι προκειμένου να διατηρηθή πλήρης συνοχή και συνένωση Ελλήνων έπρεπε ή να σταματήση να χρησιμοποιή ο Σ.Β. το όνομα ΔΕΠ ή να μετονομαστή η ΕΝD σε … ΔΕΠ!  Το μεγάλο σφάλμα όμως από το οποίο ξεσκεπάστηκε ο Σ.Β. ήταν να ισχυριστή ότι συγκεκριμένη αναφορά σε ομιλία του Προέδρου της ΕΙ-ΕΝD Δρ Εμμ. Λαμπράκη περί Δήμων Ελληνικών Πολιτειών, όταν σταδιακά μέσα από τις εκλογές οι Ελεύθεροι Ενεργοί Ενωμένοι Έλληνες θα αναλάβουν τα ηνία των δήμων τους, είχε σχέση με την δική του κομματική κίνηση ΔΕΠ. Η απάντηση από την Ν. Υόρκη ήταν κόλαφος στους ισχυρισμούς του.

Ελάχιστο χρόνο μετά και αφού συνεχίστηκε η ίδια πολιτική από μέρους του Σ.Β. (σε ομιλίες του είχε φτάσει σε σημείο να λέγει ότι δεν είναι με το μέρος του Σώρρα αλλά μόνον τον βολεύουν τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του όπως κατ’ επανάληψη ενημέρωναν οι ακροατές του!) αναγκάστηκε ο Αρτέμης να απαιτήση από τον Σ.Β. να μην αναφέρεται πλέον ούτε στον ίδιο ούτε στην EI-END. Πράγματι ο Σ.Β. σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε στρατόπεδο και άρχισε να δημοσιεύη άρθρα εναντίον της EI-END και του Σώρρα, κράτησε φιλική στάση προς τον απαράδεκτο Αρίστογλου ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να ματαιωθή η εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, κλπ.

Πρόσφατα όλοι βεβαιώθηκαν για το πού αποσκοπούσε, όσον καιρό εμφανιζόταν μαζί μας, με την απόφασή του να προσχωρήση στο κόμμα της δραχμής του Λάου και του Κατσανέβα που εμφανίζονται αντιμνημονιακοί (σύριζα ένα πράμα ή είσαι ό,τι δηλώνης).  Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πλέον κανένα σχόλιο για την τελευταία κίνηση του Σ.Β.  Όσον αφορά όμως στο συγκεκριμένο κίνημα της δραχμής και για να γίνη απολύτως ξεκάθαρο ποιος είναι ο ρόλος του, σκεφθείτε ότι εκτός από το ΔΕΠ έχουν απευθύνει πρόσκληση να συμμετέχουν κι άλλοι δήθεν αντιμνημονιακοί όπως ο Καζάκης (ο δήθεν οικονομολόγος, πρώην στέλεχος του ΚΚΕ και πρώην εργαζόμενος των τοκογλύφων της J.P.Morgan!) ο οποίος ματαιοπονεί να πείση τους ελάχιστους ανυποψίαστους που απέμειναν στο ΕΠΑΜ ότι είναι πλαστά τα ομόλογα των $600δις του Αμερικανικού Ταμείου για τα οποία απεφάνθη η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 67650/13 ότι είναι πέραν πάσης αμφιβολίας έγκυρα και άμεσα ρευστοποιήσιμα και πως χορηγήθηκαν για να απεμπλακή η Ελλάδα από τα μνημόνια του ολέθρου.

Ο Σ.Β. διαλαλεί ότι πρόκειται για κίνηση δημοκρατών Ελλήνων πολιτών οι οποίοι κάλεσαν τον Κατσανέβα του πρώην Πασόκ (πλέον δεν υφίσταται καν τέτοιο κόμμα όπως προκύπτει από δημοσκοπήσεις) να είναι μαζί τους γιατί έχει (κατά τον Σ.Β.) άμεμπτο πολιτικό παρελθόν όπως ίσως και ο Λάος να υποθέσουμε; Σύντομα θα απογοητευθή και σ’ αυτό το θέμα καθότι “άγει δε προς ΦΩΣ την αλήθειαν χρόνος”.

Και για να σταματήσουν οι παραφιλολογίες των παραμάγαζων περί εθνικών νομισμάτων, περί συνδέσεως της δραχμής με το δολάριο, κλπ., ας μας απαντήσουν στα τρία ακόλουθα ερωτήματα:

 1. Με τι αντίκρυσμα θα τυπώσουν εθνικό χρήμα (τα ομόλογα της Ελλάδος που τα κατάντησαν σκουπίδια οι οσφυοκάμπτες κομματάνθρωποι, ή το χρυσάφι των Ελλήνων που έχουν διαθέσιμο οι δραχμικοί);
 2. Ποια διαβεβαίωση μπορούν να παράσχουν οι δραχμιστές στον λαό ότι οι τοκογλύφοι που ελέγχουν ακόμα ΕΚΤ, ΕΕ και πέραν αυτής, θα αποδεχθούν να πληρωθούν με τα ομόλογα της δραχμής τους και την ισοτιμία η οποία βολεύει τους δραχμιστές;
 3. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι με την κατάθεση των χρεογράφων του Αμερικανικού Ταμείου των $600δις η οικονομία της Ελλάδος είναι η ισχυρότερη της ΕΕ (ποια άλλη χώρα έχει πλεόνασμα μετά την διαγραφή/αποπληρωμή του χρέους της;) και επομένως η Ελλάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο της ΕΚΤ όπως προβλέπει η συνθήκη ίδρυσής της;  Τον ίδιο βέβαια στόχο έχουν οι κινήσεις Σώρρα και ΕΙ-END μέσω της απαίτησης να παραδοθή η πραγματική αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής από την Εθνική των Ρότσιλντ, άρα από την κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας των Ρότσιλντ, άρα από την ΕΚΤ των Ρότσιλντ! Δεν το αντιλαμβάνεστε διαλαλητές της δραχμής;

Φυσικά και τα γνωρίζουν όλα αυτά όπως γνωρίζουν επίσης ότι πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα ύποπτων θανάτων (αυτοκτονιών;) τραπεζιτών στην Ευρώπη και πέραν αυτής. Το κατεστημένο καταρρέει αργά και σταθερά. Γιατί λοιπόν αγωνίζονται οι δραχμιστές με τα πλοκάμια του σκοταδισμού; Για να εμποδίσουν το ποτάμι των Ενεργών Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων να φουντώσει σύντομα; Ούτε αυτό όμως δεν καταφέρνουν…

Όλες οι προσπάθειές τους είναι καταδικασμένες σε αποτυχία (θα έχουν την ίδια τύχη των διάφορων κομματικών ταγών του καθεστώτος που εμφανίζονται στις εκλογές ως ανεξάρτητοι, ποιος τολμάει σήμερα να πει ότι είναι κομματόσκυλο;) και φυσικά σε λίγο καιρό θα είναι μαζί μας με την ουρά στα σκέλια και θα υποκρίνονται ότι πάντα μαζί μας ήταν αλλά είχαν ενοχληθεί από μικροθέματα που άπτονται του εγώ…  Γιατί, ποιος από όλους αυτούς, των κομματικών παραμάγαζων που διατείνονται ότι είναι ανεξάρτητοι, όταν ιδή το χρήμα να υλοποιή έργα στους δήμους δεν θα παριστάνη τον φίλο και σύμμαχο της ΕΙ-END;

Απευθύνω πρόσκληση προς όλους τους Έλληνες όπως και προς τον Στέφανο Βαβούρα και προς όποιους είναι μαζί του:

Εγκαταλείψτε τις μικροπολιτικές του διαίρει και βασίλευε των τοκογλύφων και ας ενωθούμε με ξεκάθαρα λόγια, δεσμεύσεις και έργα, μαζί με όλους όσους έχουν ενστερνιστεί και συμμετέχουν στην γιγαντιαία προσπάθεια την οποία καταβάλει ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός EI-END να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από τον χρηματιστικό πόλεμο και τον σκοταδισμό που λυμαίνονταν τον τόπο μας για αιώνες. Το Φως της Ελληνικής Παιδείας θα λάμψη γρήγορα και σύντομα κανείς δεν θα μπορή να υποκρίνεται, δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία γι’ αυτό.  Ας φροντίσουμε όλοι με την συμμετοχή μας όπου, όπως και όσο μπορή ο καθένας μας να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι ώστε να έλθη η πολυπόθητη λευτεριά μια ώρα αρχύτερα. Κι αν τα “χνώτα” του διπλανού μας δεν μας ταιριάζουν (δημιουργοί όντες και ισότιμοι ηγέτες γεννημένοι όλοι μας…) υπάρχει άφθονος χώρος στις γειτονιές του κοινωνικού ιστού, ο οποίος τώρα ανασυγκροτείται στην Ελλάδα, για να ενημερώσουμε ο καθένας με την αγαπημένη ομάδα του τόσα αδέλφια μας που ακόμα αγνοούν την υπόθεση ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα, πλανημένοι και απογοητευμένοι από την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ(ξαπάτησης).

Ο δρόμος που ήδη διανύσαμε είναι μακρύς και έχει δώσει μαθήματα στον αντίπαλο ο οποίος τρέμει την εξάπλωση της ενημέρωσης. Συνεχίζουμε με ενημέρωση και πάλι ενημέρωση και συμμετοχή στα κοινά μέχρις ότου όλοι οι δήμοι να έχουν Ελληνόψυχους στο τιμόνι που με βάση τον όρκο των ΔΣ που προτείνει η ΕΙ-ΕΝD θα θέσουν πριν και πάνω απ’ όλα την Αρετή στον δημόσιο βίο για ΔικαιοσύνηΕλευθερία,Ισότητα. Έτσι θα καθαρίσουμε την πατρίδα μας από την κόπρο των στάβλων του Αυγεία προκειμένου να θεμελιωθή σε καθαρές στέρεες βάσεις το μέλλον για τις γενιές των Ελλήνων που έρχονται.

Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδα (Αισχύλου, Πέρσες)

Χ.Τ.

πηγή

  8 Σχόλια to “ΜΑΤΑΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ”

 1. ρε δεν ντρεπόσαστε λέω γώ που αντί να καταλάβετε την σπουδαιότητα του όλου εγχειρήματος κάθεστε και πλακώνεστε νεοέλληνες παρτάκηδες. Ο Ιερός Ελληνισμός είναι ο σκοπός και όχι ο καθένας σας. Συμορφωθείτε όσο είναι νωρίς………..

 2. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΣΚΟΠΗΤΕ ΣΤΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ [ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ ] ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ

 3. Ευγε για το κείμενο σας και συμπληρώνω. Για άλλη μία φορά αποδικνύεται, οτι Ελλην δεν είναι οπωσδήποτε αυτός που φωνάζει υπέρ του Σώρρα απο ολους πιό δυνατά, που γινεται υπέρ του Σώρρα πιό Πάππας και απο το Πάππα της Ρώμης, αφού αυτό πηγάζει απο τη νόηση και η νόηση υπακούει στα προγράμματα και φιλοδοξίες του εγωισμού, του ατομικού συμφέρωντος, σαν ενα απο τη Θεία Ενότητα διαχωρισμένο ον. Η Ενωση της ψυχής με τη δια-νόηση ειναι ισον, η Ενωση του με το Θείο και αυτή ορίζει και καθορίζει τη πραγματική φύση στο τι εστί Ελλην και τι εστί Ελληνισμός ώς επίσης και το ρόλο που παίζει και διανύει ο έκαστος συμμετέχων με την ΕΙ ΕND. Κανείς δεν μπορεί για πολύ καιρό να κρύψει τη πραγματική του φύση – οπως μέσα ετσι έξω – τις αληθινές αιτίες, τα εσωτερικά κίνητρα, γιατι κάνει αυτο που κάνει αφού το μέσα του, οι δομές πίστης, το δείχνουν αργά η γρήγορα πιόν τελικά υπηρετή, τον εαυτούλη του, τις φιλοδοξίες του κατώτερου, του 3.διαστασιακού εαυτού του, ικανοποιώντας το πολυαγαπημένο του παιδί τον εγωισμό ή το σύνολο, τη συλλογική ευδαιμονία που ειναι το κλείδι της απελευθέρωσης του εκάστου, απο τα δεσμά της ύλης.

 4. ΑΡΤΕΜΗ;;;; ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ‘ΠΡΟΔΟΤΕΣ’ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΪΔΕΨΑΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΡΑ….
  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ,ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΜΟΥ’ΚΑΝΕ ‘ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ’ ΕΝΑΣ ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ YOUTUBE TOY ΠΟΥΤΙΝ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑ,ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗΡΙΟ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΘΑ’ΧΕΙΣ ‘ΒΑΒΟΥΡΕΣ’ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΑΣΣΩΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟ;;
  ΩΣ ΚΙ Ο ‘ΗΡΩΣ’ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ‘ΕΥΡΩΠΑΊΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;ΤΟΣΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ‘ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ’ ΑΝΗΡ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ!
  ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;ΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ;ΤΙ ΔΡΑΜΑ; ΤΙ ΚΩΜΩΔΙΑ; ΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΑΡ;
  ΑΛΙΚΗ;ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ‘ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ’ ΜΑΣ….

 5. ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ (1-12-2015) ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝ ΡΗΠΑΡΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ “Χ.Τ.” … ΧΙΤΗΣ;;; ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;; ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ;;;

  ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!
  ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΑΠΡΕΠΕΙΣ, ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ, ΑΔΑΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΝΟΟΥΣ …. ΑΗΘΕΙΣ .. ΔΗΘΕΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” !!

  ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ).

  Ο Δ.Ε.Π. ΥΠΗΡΞΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 1-12-2015, 2 ΕΤΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΣΑΣ (ΤΟΝ ΚΛΗΡΩΣΑΤΕ;;; ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΙΣ … ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΕΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ 600 ΔΙΣ !
  ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ” ΣΗΚΩΣΕ” ΤΗΝ “ΥΠΟΘΕΣΙ ΣΩΡΡΑΣ” ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΙΚΡΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ !! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 30-9-2012 (ΕΚΔΗΛΩΣΙS ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT, ΤΗΝΟΠΟΙΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ 3-4 ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΜΑΣΕ .. ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΑΓΝΩΜΟΝΩΝ … ) ΔΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΛΩΝΩ ΣΑΦΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΑΥΤΗΝ!

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Δ.Ε.Π. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ : 27 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΩΝ! ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟΟΥΣ, ΑΜΑΘΕΙΣ, ΑΔΑΕΙΣ, … ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΙΠΤΕΤΕ ΣΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ! (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ)

  https://www.youtube.com/watch?v=FeBDpSI3bJo

  ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ (ΚΑΙ 3 ΑΛΛΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΦΙΛΩΝ, .. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΣΑΣ) ΑΝΕΔΕΙΧΘΗ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΑΥΤΗ, ΟΤΑΝ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ !!!

  Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΑΥΤΗ!

  ΤΟ ” Α.Δ.Ε.Ι.” (ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ) ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ … ” Α.Δ.Η.” (ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΔΙΑΒΟΛΗ ΗΓΕΜΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ …. ) ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΗΝΩΝ (ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ)!

  ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ TV, ΤΗΝ 27-11-2015, ΑΠΟ ΤΟ 43:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ!!! ΩΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΕΝ ΣΥΝΔΥΑΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΙΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ END (ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ END !!! ΕΞΗΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!) ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ !!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΕΠΙΣΤΕΥΘΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ….

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΤΑ (7) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ) ΣΤΗΝ END … ΘΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;;; ΜΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;;;

  ΕΝΘΥΜΕΙΣΘΕ ΤΟ ” ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΔΟΓΜΑ” .. ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;; ..
  ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ, ΤΩΡΑ ΠΟ Υ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ 70 % ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΣΤΗΡΙΖΑΝ … ΤΩΡΑ ΙΔΡΥΣΑΤΕ … ” ΠΟΛΙΤΚΟ ΦΟΡΕΑ” !!!
  ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ !!! ΑΡΧΗΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ (ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ). ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. Η ” ΗΓΕΣΙΑ” ΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΑΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΩΣ) !!

  ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ;;; ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ .. ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ “ΑΙΓΛΗ” ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΞΙΑ” ΤΟΥΣ! ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

  ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΧΙ 60-70 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ 100 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΠ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !!!
  ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;; ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, Ο ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ .. ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ);;;

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ “ΧΡΥΣΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ! ΘΕΛΗΣΙ, ΒΟΥΛΗΣΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ! …
  ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!

  Ο ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ .. ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ .. Η ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ!!! ( ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΒΕΡΓΚΕΛ … ΑΥΣΤΡΙΑ 1932
  http://ellas-andyindy.blogspot.gr/2011/10/worgl.html)

  ΡΙΤΑ .. ΤΑ ΠΕΡΙ ” ΜΑΣΩΝΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!
  ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΒΓΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
  ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΕΙΚΑΣΕΙΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ, … ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!

  ΡΙΤΑ … ΠΟΙΑ ΡΙΤΑ;; ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΙΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΕΞΕΙΣ;;
  Η ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ, ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ) ;;;

  ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ …

 6. ΡΙΤΑ .. ΤΑ ΠΕΡΙ » ΜΑΣΩΝΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!
  ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΒΓΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
  ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΕΙΚΑΣΕΙΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ, … ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ … ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΗΣ !! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ;;

  ΡΙΤΑ … ΠΟΙΑ ΡΙΤΑ;; ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΙΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΕΞΕΙΣ;;
  Η ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ, ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ) ;;;

  ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!!

  ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΟΥ!! ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ!!

  ΠΡΟΣΕΞΕ .. Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΗ ΤΗΝ 11-4-2014!
  ΣΗΜΕΡΑ, 2-12-2015 .. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΑΛΜΑ ΣΟΥ;;
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΙΚΟΙ” ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙ .. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΣ;;
  ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .. ΡΙΤΑ! ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ Η “ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ” !
  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ! ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!
  ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .. ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ” !!

  ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ … ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΗΣ END (ΔΙΕΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ….)

  https://www.youtube.com/watch?v=GuA3VdgvfoM

  ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ EGNATIA TV (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΤΗΝ 27-11-2014.
  ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 43:30ΚΑΙ ΜΕΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ (ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ).

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙ .. ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΩ … !! ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ!!
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑ (ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΔΡΩΘΗ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΔΗΛΩΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΟΥ !!

  ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ …

 7. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΟ ΔΑΗΜΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΟΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ Χ.Τ. (ΧΙΤΗ ΤΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ) ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΥ:

  Ο Ν. ΛΑΟΣ ΕΝΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2012 .. ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΦΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ!!

  ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ!

  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΗΝΤΗΘΗ ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΛΑΟ ΧΙΤΗ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ;;; Π Ο Σ Ε Σ;; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ (ΤΟΥ Ν. ΛΑΟΥ) ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΟΣ;;;

  ΠΡΙΝ ΕΚΣΤΟΜΙΣΗΣ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ “ΣΟΦΙΑ” … ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ!!

  ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΔΗΜΟΣΙΩΣ!

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΙΣ, ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ .. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΥΘΗ … ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!
  ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ …. ΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ .. ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΗΣΑΝ!!!

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ;;;
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ;;;
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 2,7 ΤΡΙΣ;;

  ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ … 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΗΣΧΟΛΗΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ .. ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  ΕΠΤΑ (7) ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ “ΕΝΩΘΟΥΝ” (END) .. ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;
  ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ .. ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ!!!

  ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ … ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ (!!!) ΤΟΥΣ ΑΠΕΠΕΜΨΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ .. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ;;;

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΟΔΩΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! 2.420.000 ΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ END (OXI ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!!! ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ … ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΕΔΗΛΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2.400.000 ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ .. ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΘΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ .. ΚΑΝΕΙΣ!!! ΟΥΤΕ Ο ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ … ! ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΤΑ -7- ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ … )

  ΕΞΕΤΕΘΗΣ …

 8. ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ … ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ “ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΤΑ (7) ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ END (KAI OI .. 3 END ΔΙΕΛΥΘΗΣΑΝ !!!), ΑΦ’ ΕΤΑΙΡΟΥ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ (ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ Ε.ΣΥ = Ἐθισμένων Στὴν Ὑποταγὴ …. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ (ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ) “ΗΓΕΤΕΣ” ΑΥΤΟΥΣ;;)

  ΕΝΝΕΑ (9) ΕΤΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ END ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (15-/9-2012).

  https://www.youtube.com/watch?v=by0rYA4WMGw (ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2003 … 2003 !!!!)

...