Οκτ 012016
 

14484875_526246917581477_6893582558917282338_n

Vasilis Theodoropoulos ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ . !!!!!!

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Υ.Δ.Α.Π. ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΙΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ TOY ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛ. ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕ -ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΜΨΗ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ , ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΟΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΛΟΜΕΝΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ. !!!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΗΡΟΤΑΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ , ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΝΙΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΠΛΑΚΑ» ΘΑ «ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ».
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ «ΠΛΑΚΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ , ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ. !!!!!! .

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ….. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. !!!

...