Ιούν 262016
 

ΜΑΞ ΚΑΙΖΕΡ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Έλληνες , αδέλφια μου.

Απ’ την αρχή της κρίσης γνωρίζαμε ότι η κρίση είναι μεθοδευμένη , το δημόσιο χρέος της χώρας μας χαλκευμένο και όλοι όσοι εναλλάσονται στο τιμόνι της ”κυβέρνησης” ανθέλληνες σε αποστολή εξόντωσής μας.
Σήμερα , όμως Έλληνες γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν χρωστάει πουθενά , αλλά ότι διαθέτει και αμύθυτο πλούτο σε χρυσό , ασήμι , μετρητά , κατατεθειμένα σε ειδικούς λογαριασμούς σέ όλες τις Ελληνικές εμπορικές τράπεζες αλλά και σε τράπεζες του εξωτερικού.
ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ
Ο Αρτέμης Σώρρας μας αποκάλυψε δια δημοσίων εγγράφων , τον κληρονομικό μας πλούτο κι επίσης κατέθεσε υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας το ποσόν των 600 δις σε λογαριασμό θεματοφυλακής , προκειμένου να υπάρχει επαρκές λογιστικό υπόλοιπο δια να μην μπορεί κανείς και να μας πτωχεύσει νομικά , διατί ουσιαστικά μας έχουν πτωχεύσει και τώρα απλά μας εξαντλούν και βιολογικά….
Έλληνες άνθρωποι , ορθώστε ανάστημα. Θέσετε την λογική σας σε λειτουργία. Ελάτε όλοι στον Εθνικό Πολιτικό Φορέα , ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , δια να λάβουμε όλοι μαζί ως Έθνος την διακυβέρνηση της χώρας μας… μακρυά από εγχώριους και εξωτερικούς δανειστές-δυνάστες.
Έλληνες άνθρωποι η αλήθεια είναι πάντα μόνο μία… και η αλήθεια λυτρώνει. Την αλήθεια λοιπόν δεν θα την μάθετε από τα κανάλια και τα συστημικά μέσα , που πληρώνονται δια να μας παραπληροφορούν.
ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ .
ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!

...