Α. Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος): Έλληνες, αδέλφια μου. ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΜΑΞ ΚΑΙΖΕΡ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Έλληνες , αδέλφια μου.

Απ’ την αρχή της κρίσης γνωρίζαμε ότι η κρίση είναι μεθοδευμένη , το δημόσιο χρέος της χώρας μας χαλκευμένο και όλοι όσοι εναλλάσονται στο τιμόνι της ”κυβέρνησης” ανθέλληνες σε αποστολή εξόντωσής μας.
Σήμερα , όμως Έλληνες γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν χρωστάει πουθενά , αλλά ότι διαθέτει και αμύθυτο πλούτο σε χρυσό , ασήμι , μετρητά , κατατεθειμένα σε ειδικούς λογαριασμούς σέ όλες τις Ελληνικές εμπορικές τράπεζες αλλά και σε τράπεζες του εξωτερικού.
ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ
Ο Αρτέμης Σώρρας μας αποκάλυψε δια δημοσίων εγγράφων , τον κληρονομικό μας πλούτο κι επίσης κατέθεσε υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας το ποσόν των 600 δις σε λογαριασμό θεματοφυλακής , προκειμένου να υπάρχει επαρκές λογιστικό υπόλοιπο δια να μην μπορεί κανείς και να μας πτωχεύσει νομικά , διατί ουσιαστικά μας έχουν πτωχεύσει και τώρα απλά μας εξαντλούν και βιολογικά….
Έλληνες άνθρωποι , ορθώστε ανάστημα. Θέσετε την λογική σας σε λειτουργία. Ελάτε όλοι στον Εθνικό Πολιτικό Φορέα , ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , δια να λάβουμε όλοι μαζί ως Έθνος την διακυβέρνηση της χώρας μας… μακρυά από εγχώριους και εξωτερικούς δανειστές-δυνάστες.
Έλληνες άνθρωποι η αλήθεια είναι πάντα μόνο μία… και η αλήθεια λυτρώνει. Την αλήθεια λοιπόν δεν θα την μάθετε από τα κανάλια και τα συστημικά μέσα , που πληρώνονται δια να μας παραπληροφορούν.
ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ .
ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση