Ιαν 242016
 

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ12548954_1018537054876303_1603505062607630629_n

ΣΗΜΕΡΑ 24/1/2900(2016) ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΓΙΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ… ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΚΟΥΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ…

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ – ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ – ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

………….

Η Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

…………

Αλφειός: ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΓΡΟΤΕΣ…

Η γη των αγροτών περνάει στα Εβραϊκά χέρια!

ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ: ΟΛΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΕ 5 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ! ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΟΛΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ!

Χρυσόγονος: Θα μπουκάρουμε στα σπίτια και θα μαζέψουμε τα λεφτά… (ΣΥΡΙΖΑ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΤΑΣΗ)

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ! ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΤΥΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ: «Στρέβλωση το ότι το 40% της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα ανήκει σε τράπεζα»

Από τις απαρχές της οικονομίας στη Βαρβάσαινα

Από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών οι αγροτικές αποζημιώσεις;

Αγρότης αυτοκτόνησε όταν η Πειραιώς του αφαίρεσε ποσό για οφειλόμενο ενήμερο δάνειο…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ( «Θεσμοί» και κυβέρνηση ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!

Προτείνουμε:

  One Response to “Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ”

...