ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

END ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

12388_1426029690975516_1288559917_n

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ …. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .. Ή ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ … Ή ΙΔΡΥΜΑ πχ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ … ‘Η ΕΘΝΟΣ … Ή ΚΡΑΤΟΣ … Ή ΛΑΟ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ !!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ … ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΟ ΟΤΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ [ ΤΟΚΟΙ ] ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ !! ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!!

ΑΡΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!! ΑΛΛΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ! ΑΡΑ ΟΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ [ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!!!!!

ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΟΜΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ !!! ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ πχ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ .. ή Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ … ή Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .. ή Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!!

ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ !!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ] ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ] Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ [ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ !!!!!

ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ !!!!

Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ….ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ….. … ΕΙΝΑΙ Ο Κ Α Τ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Μ Α Τ Ο Δ Ε Κ Τ Η Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ-ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ-ΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …. Ή ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ … Ή ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!

Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ …. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!

ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ…….. ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ 1944 ΣΤΟ ΜΠΡΕΪΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!!!! ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !!!!!!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ-Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!! Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Α Τ Ο Κ Α ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ !!!!

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!!!

ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .. ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο … ΖΥΓΟΥΡΗΣ !!!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !!!! ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ !!!!

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΉΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;;;;;

Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ !!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ [ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ] ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ] ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ …… ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ … ΟΧΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ….. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 2% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ – ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!

………………………………………………………

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!

………………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ!!!

Δυνατότητα σύναψης ή μη δανειακών συμβάσεων ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και νομικών προσώπων αυτών απευθείας με ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα

η σχετική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ Π.Ζυγούρη

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ …

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΘΗΚΗΣ, ΒΑΡΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…

SXETIKO 2-PARARTHMA D- DECISION – blanc-GR-VCH.doc

[…

  • Ο Δήμαρχος οφείλει να κάνει όλες τις πράξεις και ενέργειες που θα κριθούν από τον ίδιο λογικά αναγκαίες και απαραίτητες για να δοθούν όλες οι εφικτές υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τον επενδυτή (ες) ή τον χορηγό-δωρητή, ούτως ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία η ανεύρεση και η δέσμευση κεφαλαίων υπέρ της υλοποίησης των έργων, χωρίς όμως να δημιουργήσει καμία υποχρέωση προς το Δήμο για δάνεια ή/και οικονομικές υποχρεώσεις οποιαδήποτε μορφής.

  • Όπως επιτάσσεται από την Ελληνική Νομοθεσία, δεν παρέχεται στον Δήμαρχο σε καμία περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο δικαίωμα να προβεί σε:

  1. ανάθεση έργων, υπηρεσιών, μελετών και προμηθειών,

  2. σύναψη οποιασδήποτε μορφής συμβάσεων,

  3. κατάρτιση επιχειρησιακών προγραμμάτων,

  4. πράξεις κανονιστικού περιεχομένου,

  5. σύναψη οποιασδήποτε μορφής δανείων, &

  6. εκποίηση ή αγορά ακινήτων,

αλλά δίδεται η εντολή να υλοποιήσει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη προσέλκυση και διάρθρωση ή δέσμευση διαφόρων επενδυτικών πακέτων, από όποιο επενδυτή δύναται να δημιουργήσει την επαρκή οικονομική υποδομή, με σκοπό να υλοποιηθούν έργα στο Δήμο που θα είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων και με πράξεις που θα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον επενδυτή.

  • Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλες οι προσπάθειες που θα γίνουν στο να προσελκυσθούν κεφάλαια να μην επιφέρουν κανένα πρόσθετο έξοδο ή βάρος προς το Δήμο ή και το Δημόσιο. …]

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;!!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ…

SXETIKO 1-Porisma Epitropis-IERAPETRA-7-1-2014.pdf

Περίληψη των όρων του πληρεξουσίου που θα υπογράψει ο Δήμαρχος προς τον Αρτέμη Σώρρα.
Άρθρο 1ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στην απαραίτητη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων ανταποδοτικών και κοινωνικών.
Άρθρο 2ο Στον θεματοφύλακα ανατίθεται και εκχωρείται το δικαίωμα να προβεί στη δόμηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση διαφόρων έργων.
Άρθρο 3ο Ο θεματοφύλακας μπορεί να θεσπίσει μία ή περισσότερες εταιρίες ειδικού σκοπού για να χρηματοδοτηθούν επενδύσεις σε έργα πάσης φύσεως. Οι επενδύσεις θα είναι υπό τη διαχείριση του θεματοφύλακα έως την αποπληρωμή της επένδυσης και την εξ΄αυτού αποδέσμευσης της περιουσίας του. Ο θεματοφύλακας μπορεί να μεταβιβάσει μέρος ή το σύνολο των κεφαλαίων σε τρίτο μέρος που χαίρει της δικής του εμπιστοσύνης. Μόλις η επένδυση αποπληρωθεί, τότε το σύνολο του έργου μεταφέρεται στην ιδιοκτησία του Δήμου.
Άρθρο 4ο Επενδυτικό σχέδιο. Ανθρωπιστική βοήθεια επείγουσα και μη. Υποδομές, τρόφιμα απαλλαγμένα από τοξίνες και φθόριο, γέφυρες, δρόμοι, δίκτυα άρδευσης καθαρού νερού, γεωργική και ζωική παραγωγή, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους Έλληνες και συνεχίζει κλπ.
Άρθρο 5ο Αναφορά στα έργα, 31 ομάδες έργων προς όφελος των δημοτών και στο κόστος αυτών παράρτημα Α, σελίδα 7 έως 17, παράρτημα Β
Άρθρο 6ο Διοίκηση και διαχείριση των έργων από τον θεματοφύλακα. Αναφορά στον σχεδιασμό, την διάρθρωση της χρηματοδότησης και την πίστωση των κεφαλαίων. Δικαιώματα του θεματοφύλακα: Να αξιοποιήσει κάθε πηγή χρηματοδότησης, να συμβουλεύεται οποιοδήποτε πρόσωπο ή τράπεζα προκειμένου να δομήσει την χρηματοδότηση που θα έχει συγκεκριμένο οικονομικό στόχο. Να συνάπτει συμφωνίες με κράτη, νόμιμες αρχές, οργανισμούς κλπ. Δεν εμπλέκεται ο Δήμος, ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όλες οι ενέργειες του θεματοφύλακα είναι για τους στόχους χρηματοδότησης του Δήμου.
Στο άρθρο 7 αναφέρεται η διαδικασία εκταμίευσης των κονδυλίων εκ των προτέρων. 

Άρθρο 8ο Ο θεματοφύλακας θα ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση στη διοίκηση και διαχείριση των κεφαλαίων, σύμφωνα με τους νόμους του κράτους. Ο εντολέας (δηλαδή ο Δήμος) μπορεί να υποβάλει σχέδια του Δήμου για επιλογή και επιλογή και για χρηματοδότηση από τον θεματοφύλακα. Ο Δήμος παρέχει βοήθεια προς τον θεματοφύλακα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης. Ο Δήμος δεν έχει ευθύνη έναντι των ενεργειών του θεματοφύλακα για την εξεύρεση των πόρων και την υλοποίηση των έργων.

Συμπέρασμα: Το πληρεξούσιο αυτό προς τον επενδυτή δεν ιδρύει καμία αστική ευθύνη ή ποινική σε βάρος του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας, αλλά μόνον την απλή και αυτονόητη υποχρέωση των προσώπων αυτών για την ηθική και μόνο υποστήριξη του επενδυτή κατά την υλοποίηση της επένδυσης.
Επομένως, η υπογραφή του ανωτέρω πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον επενδυτή στη χειρότερη περίπτωση ως συνέπεια θα έχει τη μη πραγματοποίηση της χρηματοδότησης και της υλοποίησης των έργων. Ενώ στην καλύτερη τα αποτελέσματα θα είναι πρόοδος και ευημερία του Δήμου και κατ΄έπέκταση όλων των δημοτών.
…………………………………………………………….

– ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. των ΔΗΜΩΝ

 

– ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

– ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

END.ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΩΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

 

Αφήστε μια απάντηση