Φεβ 172015
 

NEWRADIO16-2-15ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΤΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Σ. ΓΙΑΡΕΝΟΓΛΟΥ, Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ…

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΝΙΟ

http://dionios.blogspot.gr/2015/02/new-radio-16-2-2015.html

  2 Σχόλια to “ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ NEW RADIO 16/2/2899(2015)”

 1. Δεν θυμάμαι το όνομα του κυρίου από τα Σέρρες, όποιος έχει απορίες με ποιον τρόπο και πως επιταχύνουμε την πληροφόρηση και ενεργοποίηση του κόσμου σε όλες της περιοχές της ελλάδας. Νομίζω πως ένα κανάλι θα είταν πόλη αποτελεσματικό(σε αντίθεση με τον κ. Καλογεροπουλο ) και σε αριθμό ορατότητας και σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από εκπομπές στις οποίες οι διάφορη κύριοι και κυρίες με της ιδιότητες τους να ξεκαθαρίσουνε και ενημερώσουνε έναν μεγάλο αριθμό συνελληνων παράλληλα.
  Πριν την ενεργοποίηση του καναλιού θα είταν αποτελεσματικό να γυρίσουν η κ. Δάρρας, Καλογερόπουλος κτλ. μαζί με τον έμπειρο κ. Βεζουγλωφ σε θεατρικό τομέα μια ταινία και να συνοψίσουν τα βασικά θέματα και της ουσίες με μια ευνόητη μέθοδο.
  Τα κάνετε κόπια σε Στικ και το συνδέεται απευθείας με μια οθόνη σε κάθε γραφείο/μαγαζί, ιδιαίτερα στην βιτρίνα του ΕΣΎ. Όπου επιτρέπεται ας παίζει και με ηχεία, και όποιος περνά βλέπει και της αφίσες με της υπογραφές καταπιστευμάτων και το διευκρινίτικο βίντεο.

 2. ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ!
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΙΔΕΕΣ, ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

  ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ !

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

...