Ο Ρώσσος ανώτερος αξιωματούχος διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του δεν αφορούν τα εδάφη του Ντονμπάς και της Νοβοροσσίας, τα οποία, όπως επιβεβαίωσε, ανήκουν ήδη στη Ρωσσία.

Διευκρίνισε ότι οι παρατηρήσεις του δεν αφορούν τα εδάφη του Ντονμπάς και της Νοβοροσίας, τα οποία, όπως επιβεβαίωσε, ανήκουν ήδη στη Ρωσσία.
Ο Μεντβέντεφ κατηγόρησε περαιτέρω τη Βρετανία ότι παραδίδει ρωσσικά κεφάλαια σε νεοναζί, χαρακτηρίζοντάς το ως πράξη κλοπής. Υποστήριξε ότι αυτή η κατάσταση παρέχει στη Ρωσσία το νόμιμο δικαίωμα να απαιτήσει αποζημίωση από τη Βρετανία και την τρέχουσα ουκρανική κυβέρνηση.
Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά την επίσημη ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης ότι μετέφερε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία – κέρδη που προέκυψαν από τη χρήση ρωσσικών περιουσιακών στοιχείων που είχαν παγώσει λόγω κυρώσεων. Επιπλέον, η Βρετανία επανεξετάζει τη στρατιωτική της ετοιμότητα, με σχέδια να στείλει δυνάμεις στο Κίεβο σε περίπτωση κατάπαυσης του πυρός.
…………………………………………………………………………………………………………………………………..
What do you feel about this post?
Like
Love
Happy
Haha
Sad