Ursula της ΕΕ: “€1,5δις για την Ουκρανία” >>πηγαίνουν στη Μόσχα σε έκθεση για την Ημέρα της Νίκης στις 9 Μαΐου !! (βίντεο)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ursula von der Leyen [ Η Ουκρανία κουβαλά ένα βαρύ φορτίο στους ώμους της για όλους μας. Σήμερα, εκταμιεύουμε επιπλέον € 1,5 δισ. στο πλαίσιο της διευκόλυνσης € 50 δισ. της Ουκρανίας. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του κράτους και των υπηρεσιών της Ουκρανίας σε λειτουργία, ενώ αντιστέκεται στον επιτιθέμενο. Η Ευρώπη παραμένει ενωμένη και αποφασιστική. ] 😀 😆 Δείτε που καταλήγει η βοήθεια ΗΠΑ στην Ουκρανία !! (βίντεο)

PATRIOT OBSERVER  [ Όλα αυτά τα χρήματα της βοήθειας πηγαίνουν κατευθείαν στη Ρωσσία, lol. ]

BRICS News [ Αιχμαλωτισμένα οχήματα του ΝΑΤΟ φτάνουν στη Ρωσσία. ]

Prince(X) [ Η Ρωσσία κατέλαβε οχήματα του ΝΑΤΟ και τα παρουσίασε στη Μόσχα. Αυτή η κίνηση της Ρωσίας έχει συγκεντρώσει την προσοχή και έχει παρουσιαστεί με τρόπο που αναδεικνύει μια επίδειξη στρατιωτικής ισχύος και μια περίεργη αίσθηση ειρωνείας. Μεταξύ των οχημάτων που καταλήφθηκαν είναι αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού Bradley και M113, μαζί με το γερμανικό Marder. Η χρονική στιγμή αυτής της εκδήλωσης συμπίπτει με την έναρξη των εορτασμών για την Ημέρα της Νίκης στις 9 Μαΐου, προσθέτοντας ένα στρώμα συμβολισμού στην οθόνη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η σύλληψη και η επίδειξη αυτών των οχημάτων γίνεται σε μια στιγμή που οι εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και των χωρών του ΝΑΤΟ παραμένουν υψηλές λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης. Η έκθεση αυτών των κατασχεθέντων οχημάτων είναι ένα σαφές μήνυμα περιφρόνησης και μια επίδειξη στρατιωτικής ανδρείας, που έχει πυροδοτήσει συζητήσεις και αντιδράσεις τόσο εντός της Ρωσσίας όσο και διεθνώς.

Καθώς η κατάσταση συνεχίζει να εξελίσσεται, μένει να δούμε πώς αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει το ευρύτερο γεωπολιτικό τοπίο και τη συνεχιζόμενη δυναμική των συγκρούσεων. ]

Noushad Bakimar [ Μια έκθεση συλλαμβανόμενων όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί στο Victory Park στο λόφο Poklonnaya

▪️ Η έκθεση θα ανοίξει την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει ένα μήνα.
▪️ Θα παρουσιαστούν πάνω από 30 δείγματα στρατιωτικού εξοπλισμού που παράγονται σε 12 χώρες. ]

….

…………………………………………………………………………………………………………