Δύση: «Οι εκλογές της Ρωσσίας είναι απάτη». Για εκλογή Αλίεφ; …”αέριο, πετρέλαιο και…χαβιάρι”

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλφειός : Θυμάστε τις σχιζοφρενείς αντιδράσεις των Ευρωπαίων και των πέραν του Ατλαντικού, για την επανεκλογή του Βλαδίμηρου Πούτιν στην προεδρία της Ρωσσικής Ομοσπονδίας;; Θλίψη στη Δύση για την εκλογή Πούτιν !! Οι απατεώνες λένε: «Οι εκλογές της Ρωσσίας είναι απάτη, ο Πούτιν εξαπάτησε»

Τον Μάρτιο 2024, λίγες ημέρες νωρίτερα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσσία, ο Ιλχάμ Αλίεφ επανεξελέγη για πέμπτη φορά στο προεδρικό αξίωμα, με συντριπτικό ποσοστό του 92% ενώ η συμμετοχή ανήλθε στο 67,7% , ο οποίος κατέχει την εξουσία στο Αζερμπαϊτζάν επί δυο δεκαετίες.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, “τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εξουθενωμένα έπειτα από πολυετή καταστολή, απείχαν και χαρακτήρισαν «φάρσα» τη διαδικασία, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, το 2018.

Μήπως θυμάστε να ακούσατε κάποια ίδια αντίδραση, για την επανεκλογή του Ιλχάμ Αλίεφ στην προεδρία του Αζερμπαϊτζάν;; Βουλωμένα στόματα και ραμμένες γλώσσες !! Η “πολιτισμένη” Δύση, με τσουρουφλισμένη τη γλώσσα από την “μπλε φλόγα” του φυσικού αερίου και τυφλωμένη από το γράσο του “μαύρου χρυσού” … σιωπά εκκωφαντικά και όπως είπαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» … και για μια χούφτα χαβιάρι !!

………………………………………………………………………………………………………….