“20 Days in Mariupol”. Η Μαριάννα και το “Όσκαρ” προπαγάνδας !! Οι ίδιοι σκηνοθέτες ήταν και στο Euromaidan (βίντεο) !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

σ.σ. : Έναν χρόνο μετά, το 2023, … η «Έγκυος κυρία από τη Μαριούπολη» η Marianna Vyshemirskaya εξέθεσε τα δυτικά ψέματα (βίντεο) των μέσων ενημέρωσης. (Εδώ δείτε όλη τη συνέντευξή της) .

Η Marianna Vyshemirskaya που ζει τώρα στη Ρωσσία και ασχολείται με εθελοντική εργασία, λέει ότι δεν θα αντιδράσει στη χρήση των πλάνων της στην ταινία: “Δεν ψάχνω λόγους να αντιδράσω. Ενώ αυτοί εργάζονται για την προπαγάνδα, εγώ δουλεύω για να βοηθήσω τους ανθρώπους.” !!

Εμείς λέμε, κακώς δεν θα αντιδράσει !! Ας τους πονέσει λίγο, εκεί που πονούν !!

 [ Η οδηγία για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύει συνθέτες ή συγγραφείς βιβλίων ή δημιουργούς κινηματογραφικών ταινιών. Το ίδιο ισχύει, όσον αφορά την εγγραφή των έργων τους, για μουσικούς, ηθοποιούς ή παραγωγούς φωνογραφημάτων, ταινιών η ραδιοφωνικών εκπομπών… ] europa.eu Πνευματικά δικαιώματα

Βέβαια δεν είναι ηθοποιός, αλλά την έκαναν “πρωταγωνίστρια” του “ντοκυμαντέρ” τους, για την προπαγάνδα τους και για να κερδίσουν οικονομικά, μάλιστα χωρίς να την ρωτήσουν !! Χωρίς να τους δώσει την άδειά της !!

…………………………………………………………………

Zlatti71 [ Η «Έγκυος γυναίκα από τη Μαριούπολη», Μαριάννα Βισεμίρσκαγια, μοιράστηκε την άποψή της για τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «20 Μέρες στη Μαριούπολη» με την Daily Storm.

Όσο για αυτή την παρέλαση υποκρισίας – δεν με ενδιαφέρει. Ήταν ξεκάθαρο σε όλους από την αρχή πώς θα τελείωνε“, είπε η Μαριάννα Βισεμίρσκαγια.

Κατά τη διάρκεια των μαχών για την πόλη, ένας ξένος ανταποκριτής φωτογράφισε την έγκυο Μαριάννα κοντά σε ένα κατεστραμμένο μαιευτήριο, μετά την οποία η φωτογραφία της «Mariupol Madonna» έγινε viral σε όλο τον κόσμο. Ο συγγραφέας του “20 Days” Chernov χρησιμοποίησε και τα περίφημα πλάνα της στο έργο του.

Δεν είδα την ταινία και δεν είδα την υποψηφιότητα. Είμαι απασχολημένη με πιο σημαντικά πράγματα: δουλειά, ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και να περνάω χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα προς τιμήν των γενεθλίων του παιδιού μου“, η νεαρή είπε η μητέρα.

Η Vyshemirskaya επίσης δεν θα αντιδράσει στη χρήση των πλάνων της στην ταινία: “Δεν ψάχνω λόγους να αντιδράσω. Ενώ αυτοί εργάζονται για την προπαγάνδα, εγώ δουλεύω για να βοηθήσω τους ανθρώπους.

Η Marianna Vyshemirskaya ζει τώρα στη Ρωσσία και ασχολείται με εθελοντική εργασία. ]

……………………………

Avgerinos Thanassis [ Το νήμα του πιο γνωστού ίσως Ουκρανού μελετητή της “εξέγερσης” του #Maidan και των ελεύθερων σκοπευτών, που χρησιμοποίησε η “αντιπολίτευση” (ή/και οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες, που την καθοδηγούσαν;), για να σκορπίσει χάος και να προκαλέσει έκρηξη σκοτώνοντας πρωτίστως διαδηλωτές και δευτερευόντως αστυνομικούς… Μας αποκαλύπτει λίγο από το παρελθόν των “δημιουργών” του “σωστού” ντοκιμαντέρ για τη #Mariupol, που πήρε το Όσκαρ… ]

Ivan Katchanovski [ Οι Maloletka & Chernov, των οποίων το ντοκιμαντέρ “20 Days in Mariupol” είναι υποψήφιο για Όσκαρ, φωτογράφισαν επίσης τη σφαγή στο Μαϊντάν στην Ουκρανία. Η Maloletka κινηματογράφησε ελεύθερους σκοπευτές του Μαϊντάν που συνδέονται με την ακροδεξιά στο Μουσικό Ωδείο. 3 από αυτούς παραδέχθηκαν σε συνεντεύξεις του BBC και των ουκρανικών μέσων ενημέρωσης πυροβολώντας αστυνομικούς. Η έρευνα του Γενικού Εισαγγελέα επιβεβαίωσε τα ευρήματα της μελέτης μου ότι αυτή η ομάδα ελεύθερων σκοπευτών του Μαϊντάν σκότωσε και τραυμάτισε αστυνομικούς.

Η ετυμηγορία της δίκης για τη σφαγή του Μαϊντάν επιβεβαίωσε τα ευρήματα των μελετών μου ότι αυτή η ομάδα ελεύθερων σκοπευτών του Μαϊντάν βρισκόταν στο Hotel Ukraina, ότι πολλοί ακτιβιστές του Μαϊντάν πυροβολήθηκαν από αυτό το ξενοδοχείο και ότι ελεγχόταν από το Μαϊντάν. Κανείς από αυτούς δεν συνελήφθη για αυτή τη σφαγή. Επιπλέον, ο ακροδεξιός διοικητής αυτής της ομάδας ελεύθερων σκοπευτών του Μαϊντάν κινηματογραφήθηκε και παρουσιάστηκε ως ήρωας σε ένα άλλο ντοκιμαντέρ που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ, με τίτλο “Winter on Fire”. ]

 

………………………………………