Η Ursula von der Leyen κατηγορεί τα πληκτρολόγια!! “φίλοι του Πούτιν, λαϊκιστές, εθνικιστές, δημαγωγοί, είτε ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί»

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

σ.σ. : Πως να την αφήσουν οι καταβολές της να ξεφύγει από το “όποιος δεν είναι υπάκουος σε εμάς είναι εχθρός μας” !! Η ψυχολογία του δικτάτορα ριζωμένη βαθειά …

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν : “Και εδώ στο σπίτι (σ.σ. εννοεί την ΕΚ) , οι φίλοι του Πούτιν προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία μας και να κλέψουν το μέλλον μας. Σκορπίζουν μίσος πίσω από τα πληκτρολόγιά τους ( :mrgreen: ). Και ας μην υπάρχει αμφιβολία τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές (μάλλον τρέμει για την καρέκλα της). Η ειρηνική και ενωμένη Ευρώπη μας αμφισβητείται όσο ποτέ άλλοτε από λαϊκιστές, εθνικιστές, δημαγωγούς, είτε είναι ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί…» (κοίτα ποιά μιλάει !!)

[ Ursula Gertrud von der Leyen , πατρώνυμο Άλμπρεχτ. Γεννημένη 8 Οκτωβρίου 1958) είναι Γερμανίδα γιατρός και πολιτικός. Η Ursula von der Leyen γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Βρυξέλλες , στο Βέλγιο, από Γερμανούς γονείς. Το 2013 έως το 2019, ήταν η πρώτη γυναίκα που υπηρέτησε ως υπουργός Άμυνας της Γερμανίας.

Ursula vaccine gate. 71δις ευρώ για εμβόλια;; Η επιτροπή του ΕΚ καλεί την von der Leyen να απαντήσει !!

Θεωρήθηκε ως η κύρια διεκδικήτρια για να διαδεχθεί τη Μέρκελ ως καγκελάριος της Γερμανίας και ως το φαβορί για να γίνει γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ μετά τον Γενς Στόλτενμπεργκ. (Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ήταν καγκελάριος της Γερμανίας ή τι μπορεί να κάνει αν γίνει γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ; )

Ο ναζισμός βγαίνει από την κρυψώνα στη Γερμανία …

Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!

Στα χνάρια του Γκέμπελς η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, είπε ψέματα για την Χιροσίμα !!

Οι ναζιστικές καταβολές του Boris Pistorius που κάλεσε την Ευρώπη να ετοιμαστεί για πόλεμο κατά της Ρωσσίας !!

…οι απόγονοι των Ναζί βρίσκονται στην εξουσία στη Γερμανία.

…………..

Ο πατέρας του Klaus Schwab, επί Χίτλερ, ήταν διευθυντής εργοστασίου εξοπλισμού της Βέρμαχτ

…………..

Σχετικά …

Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει για Γ.Γ. την εγγονή ενός Ουκρανού ΝΑΖΙ ; ( Από μητέρα, η Freeland-Khomyak είναι η εγγονή ενός ναζί εγκληματία από την OUN-UPA*** , που μετανάστευσε στον Καναδά μετά το 1945, του Mikhail Khomyak )

NDP: Η Ευρώπη (όχι οι ΗΠΑ) θα πνιγεί στο αίμα αν το ΝΑΤΟ παρέμβει στη σύγκρουση στην Ουκρανία

…………………………………

………………………………………………………………………………………………………………..