Κριμαία. 38 ουκρανικά drones καταστράφηκαν. Σε ι.χ. βρέθηκαν εκρηκτικά.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Πότε και πως βρέθηκε η Ταυρική (Κριμαία) υπό την κατοχή της Ουκρανίας ;
[ το 1954, βάσει διατάγματος του Προεδρείου του Ανωτάτου Συμβουλίου (ΕΣΣΔ) , πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της περιοχής της Κριμαίας από την RSFSR στην Ουκρανική SSR. Η ανάγκη για αυτό το βήμα εξηγήθηκε από «τα κοινά στοιχεία της οικονομίας, την εδαφική εγγύτητα και τους στενούς οικονομικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ της περιοχής της Κριμαίας και της Ουκρανικής ΣΣΔ»… ]

……….

 ➡  Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Tavrida στην Κριμαία κοντά στη Feodosia είναι προσωρινά περιορισμένη προς την κατεύθυνση του Kerch, δήλωσε, ο Oleg Kryuchkov, σύμβουλος του επικεφαλής της Κριμαίας για την πολιτική πληροφόρησης .

https://t.me/rian_ru/233801

 ➡  Ένα IED βρέθηκε στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου κατά την είσοδό του στην Κριμαία από τα βόρεια – μέσω του σημείου ελέγχου Dzhankoy – δυνάμεις ασφαλείας. (πηγή)

➡  38 ουκρανικά drones καταστράφηκαν πάνω από την Κριμαία. Τα συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 38 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την Κριμαία, ανέφερε την Κυριακή το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας.

Τη νύχτα, ο Oleg Kryuchkov, σύμβουλος του επικεφαλής της Κριμαίας για την πολιτική πληροφόρησης, ανέφερε ότι η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Tavrida στην περιοχή Feodosia περιορίστηκε προσωρινά προς την κατεύθυνση του Kerch και είχε οργανωθεί παράκαμψη. Η γέφυρα της Κριμαίας έκλεισε επίσης προσωρινά· η κυκλοφορία σε αυτήν επαναλήφθηκε δύο ώρες αργότερα.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Μεταφορών της Δημοκρατίας Νικολάι Λουκασένκο, άλλαξε και η κίνηση των λεωφορείων στον αυτοκινητόδρομο της Ταυρίδας, ενώ τα τραίνα κινούνται κανονικά.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβαρδίζουν τακτικά τις κεντρικές και παραμεθόριες περιοχές της Ρωσσίας, πραγματοποιούν επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πραγματοποιούν δολιοφθορές. Η τελευταία φορά που το καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε να επιτεθεί στη χερσόνησο ήταν στις 29 Φεβρουαρίου, όταν οι δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν ένα drone.

……………………………………………………………………………………………………………..