Για ποιά σχέδια μίλησε η Μπακογιάννη; Για το Αιγαίο; (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Panagiotis G. Pavlos [ Δεν έχω ακούσει πιο ευθεία μειοδοτική δήλωση από το στόμα της Μπακογιάννη από τη σημερινή. Αυτή η γυναίκα μισεί το Αιγαίο όσο μισεί και την Ελλάδα. Είναι εκπληκτικό! Ακούστε την: ]

………….. , είπε κι άλλα

 

Η Τουρκία ετοιμάζεται να πάρει εδάφη από την Ελλάδα

σ.σ. : Βλέπετε στον “χάρτη” που παρουσίασαν οι Τούρκοι, την διχοτόμηση του Αιγαίου… , αλλά εκτός των άλλων και την Κρήτη κόκκινη. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ημιαυτόνομη Εκκλησία της Κρήτης υπάγεται στο Πατριαρχείο Νέας Ρώμης – Κωνσταντινούπολης.

Μωάμεθ και ΓεννάδιοςΩς γνωστόν, ο εκάστοτε Πατριάρχης είναι υπήκοος της Τουρκίας, από τότε που ο Γεννάδιος Σχολάριος παρέδωσε την πόλη στον Μωάμεθ Β’ κι αυτός σε αντάλλαγμα τον έκανε “δεύτερο τη τάξη” στην εξουσία, να εξουσιάζει και να διοικεί όλους τους “άπιστους” της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Έτσι, το 2015, η τουρκική κυβέρνηση χορήγησε την τουρκική υπηκοότητα σε δέκα ακόμα ανώτερα κληρικά στελέχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Μητροπολίτες. Αυτοί οι τέσσερις Μητροπολίτες είναι της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ώστε να έχουν, ως Τούρκοι υπήκοοι, το δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Πατριάρχη !!


………………….

Έτσι λοιπόν, μετά τον αφελληνισμό της Ιωνίας από τον πρόγονό της και καιρού δοθέντος, συνεχίζει (όπως και οι άλλοι) για τις επόμενες κινήσεις …

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΓΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ (ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ) ΣΗΜΙΤΗ; !!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ; ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΤΙ “ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ”; !!!

…………………………………………………………………………………………………