Κυριάκος Μητσοτάκης ο Παραβάτης

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου. Πρώτη είδηση διεθνώς η Ελλάδα του 41%,  πριν και απο τις νέες ζητιανιές του Ζελένσκι!

Τo πρωί της Παρασκευής δημοσιεύτηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομοφυλόφιλου ζευγαριού στην Ελλάδα, λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση στη Βουλή, του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο,  για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα…

Από σήμερα  η Ελλαδα είναι η πρώτη και μοναδική χριστιανική  ορθόδοξη χώρα στον κόσμο που επιτρέπει το γάμο ομόφυλων ζευγαριών και ανοίγει επισήμως ο δρόμος στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να παντρευτούν με πολιτικό γάμο αλλά και να αποκτήσουν παιδιά.

‘Αρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)

1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού  τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.
2. Tο εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Kράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.
3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.