Δολοφονική επίθεση των Ουκραναζί σε εμπορικό κέντρο στο Μπέλγκοροντ. 5 νεκροί(1 παιδί) και 18 τραυματίες

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Συνέπειες μιας πυραυλικής επίθεσης στο Belgorod - RIA Novosti, 1920, 15/02/2024
© RIA Novosti Συνέπειες μιας πυραυλικής επίθεσης στο Μπέλγκοροντ
σ.σ. : Στο ίδιο έργο θεατές … από το 2014 με τις δολοφονικές επιθέσεις των Ουκραναζί εναντίον πολιτών στο Ντονμπάς και το Ντόνεσκ … Τώρα χτυπούν συνεχώς άμαχους πολίτες στο Μπέλγκοροντ, με δυτικά όπλα φυσικά, αφού δικά τους δεν έχουν.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στο Μπέλγκοροντ. Έπληξαν εμπορικό κέντρο, υπάρχουν νεκροί.
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Μπέλγκοροντ κατά τη διάρκεια εκτόξευσης ρουκετών από την Ουκρανία, ανέφερε ο περιφερειάρχης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ στο κανάλι του στο Telegram .
.
«Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Μπέλγκοροντ, ανάμεσά τους ένα παιδί, και άλλα 18 άτομα τραυματίστηκαν, πέντε εκ των οποίων ήταν παιδιά», αναφέρει το δημοσίευμα.
Σοβαρές ζημιές υπέστη το εμπορικό κέντρο στην οδό Πλεχάνοφ, όπου βρίσκεται το κατάστημα και το φαρμακείο Magnit. Έσπασαν τζάμια στο κτίριο και υπέστησαν ζημιές η πρόσοψη. Ζημιές υπέστησαν και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά.
Επιπλέον, καταγράφηκαν διάφορες καταστροφές σε επτά ιδιωτικά νοικοκυριά.
.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, η Ουκρανία επιτέθηκε στην περιοχή του Μπέλγκοροντ με το RM-70 Vampire MLRS, η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 14 βλήματα. Ο βομβαρδισμός σημειώθηκε γύρω στις 12:30 ώρα Μόσχας.
Πριν από αυτό, ο επικεφαλής της περιοχής, Vyacheslav Gladkov, και το γραφείο του δημάρχου Belgorod ανέφεραν για τον κίνδυνο πυραύλων στην πόλη και την περιοχή Belgorod .
Συνέπειες μιας πυραυλικής επίθεσης στο Belgorod - RIA Novosti, 1920, 15/02/2024
© Φωτογραφία : Real Gladkov/Telegram Συνέπειες μιας πυραυλικής επίθεσης στο Μπέλγκοροντ
.
Ανταποκριτής του RIA Novosti ανέφερε ότι περίπου δώδεκα δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν στον ουρανό στο κέντρο της πόλης, μετά τις οποίες ήχησε η σειρήνα.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβαρδίζουν τακτικά τις κεντρικές και παραμεθόριες περιοχές της Ρωσσίας , πραγματοποιούν επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πραγματοποιούν δολιοφθορές.
Συνέπειες μιας πυραυλικής επίθεσης στο Belgorod - RIA Novosti, 1920, 15/02/2024
© Φωτογραφία : Real Gladkov/Telegram Συνέπειες μιας πυραυλικής επίθεσης στο Μπέλγκοροντ
.
Η περιοχή του Μπέλγκοροντ έχει ένα κίτρινο επίπεδο τρομοκρατικού κινδύνου. Περιλαμβάνει την εντατικοποίηση του έργου των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, τη διεξαγωγή ερευνών σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και άλλους πολυσύχναστους χώρους, την τοποθέτηση ιατρικών οργανώσεων σε υψηλή ετοιμότητα και την ενίσχυση της ασφάλειας στρατηγικών εγκαταστάσεων.
………………………………………………………………………………………………………………