Ρωσσία. 15 υποψήφιοι για την προεδρία μέχρι στιγμής !! Μα η Δύση λέει ότι δεν έχει δημοκρατία !! Πως γίνεται ;

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της παράταξης New People Vladislav Davankov - RIA Novosti, 1920, 01/05/2024
© RIA Novosti / Ilya Pitalev Αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της παράταξης New People Vladislav Davankov.

σ.σ. : Προς απογοήτευση της Δύσης, που διασπείρει φληναφήματα περί “μη δημοκρατίας” στη Ρωσσία !!

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Ρωσσίας κατέγραψε τους Slutsky και Davankov ως υποψήφιους για την προεδρία

Σε συνεδρίαση, η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή κατέγραψε τον αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας από το κόμμα του Νέου Λαού, Βλάντισλαβ Νταβάνκοφ, και τον πρόεδρο του LDPR, Λεονίντ Σλούτσκι, ως υποψήφιους για τη θέση του Προέδρου της Ρωσσίας, αναφέρει ανταποκριτής του RIA Novosti.
.
Η CEC δέχθηκε έγγραφα από αυτούς για εγγραφή την 1η Ιανουαρίου.
.
Συνολικά, η επιτροπή έλαβε 33 ειδοποιήσεις για γεγονότα που σχετίζονται με την ανάδειξη υποψηφίων για τη θέση του προέδρου, μεταξύ των οποίων εννέα από πολιτικά κόμματα, άλλες 24 από πολίτες που δήλωσαν αυτο-υποψηφιότητα. Από αυτούς, 15 άτομα υπέβαλαν έγγραφα στη Ρωσσική Κεντρική Εκλογική Επιτροπή.
.
«Τέσσερις αιτούντες για υποψηφιότητα δεν μπόρεσαν να συμμορφωθούν πλήρως με τις απαιτήσεις του νόμου και τα έγγραφα που υπέβαλαν περιείχαν τέτοια χοντρά λάθη που η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή αναγκάστηκε να αρνηθεί την εγγραφή των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων αυτών των υποψηφίων», δήλωσε η πρόεδρός της Ella Pamfilova στο τη συνεδρίαση της επιτροπής.
Επικεφαλής της παράταξης LDPR στην Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας Λεονίντ Σλούτσκι
Ο Σλούτσκι είπε ότι ο ίδιος θα ηγηθεί της εκλογικής έδρας του LDPR
Οι υποψήφιοι από κοινοβουλευτικά κόμματα δεν χρειάζεται να συλλέξουν υπογραφές ψηφοφόρων· μπορούν να υποβάλουν έγγραφα για εγγραφή μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Η CEC πρέπει να αποφασίσει την εγγραφή όλων των υποψηφίων το αργότερο έως τις 10 Φεβρουαρίου.

………………………………………………………………………………………………………………