Η ΕΕ θα γίνει όργανο Γαλλίας-Γερμανίας με την κατάργηση του ΒΕΤΟ που ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο !!

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Είχε πει το 2014 ο ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ 

Ουσιαστικά, το θέατρο που λέγεται “Ευρωκοινοβούλιο” , νομιμοποίησε κατά μια έννοια την κατάργηση του βέτο στην ΕΕ κι έτσι αυτό το μόρφωμα επανέρχεται στην αρχική και βασική ένωση όπως ξεκίνησε !! [ … Στις 9 Μαΐου 1950 ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ρομπέρ Σουμάν (Robert Schuman) υπέβαλε μια πρόταση για κοινή διαχείριση από τη Γαλλία και τη Δυτική Γερμανία των βιομηχανιών του άνθρακα και του χάλυβα… ]

ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ( Φ.Π.Α.Ο ομοιόμορφος υπολογισμός του φόρου απ΄ όλα τα κράτη-μέλη καθώς και ο υπολογισμός ενός κοινού ποσοστού επ΄ αυτού αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία στη χρηματοδότηση του κοινοτικού προϋπολογισμού, και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθείται ιδιαίτερα η εφαρμογή του στα κράτη-μέλη.

[ το έτος 1957 διορίζεται από την Κομμισιόν (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) μια ειδική επιτροπή φορολογικής εναρμόνισης με πρόεδρο τον καθηγητή Neumark… Οι προτάσεις της Επιτροπής Νιούμαρκ τελικά έγιναν αποδεκτές και άρχισαν να υλοποιούνται στις 11 Απριλίου του 1967 … ]

Έτσι, τώρα οι δύο “μεγάλοι” γίνονται κύριοι του μορφώματος της ΕΕ, έχοντας την ελευθερία κινήσεων να κατευθύνουν τα δισεκατομμύρια ευρώ που εσοδεύονται με τον ΦΠΑ, όπου και όπως θέλουν η Γαλλία και η Γερμανία !!

…………………………………

Harris Samaras Ζήτω η «Νέα γερμανογαλλική Ευρωπαϊκή Ένωση»

Το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την πρόταση για κατάργηση του βέτο στην ΕΕ. Η σχετική έκθεση για κατάργηση του δικαιώματος ομοφωνίας εγκρίθηκε με 305 ψήφους υπέρ, 276 κατά και 29 αποχές. Το συνοδευτικό ψήφισμα εγκρίθηκε με 291 υπέρ, 274 κατά και 44 αποχές. Οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές ισχυρίστηκαν πως ήταν κατά της κατάργησης του. Κάποιοι όμως τήρησαν αποχή. Τα ίδια και παρόμοια οι Ελλαδίτες Ευρωβουλευτές. Γιατί; Η πρόταση θα τεθεί στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων και θα σταλεί στο EUCouncil το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

Προκαλώ οποιονδήποτε να με αντικρούσει: Η ΕΕ είναι ένας δεσποτικός οργανισμός που συχνά χαρακτηρίζεται από απανθρωπισμό. Συχνότερα δε από συχνά λειτουργεί ως ολοκληρωτικό καθεστώς ενάντια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ευρωπαίων. Απώτερος σκοπός των «πατρώνων» της να μετατραπεί η Ευρώπη σε μια δυστοπική κοινωνία έτσι ώστε ευκολότερα να κουμαντάρεται από Γερμανία και Γαλλία. Η κατάργηση του δικαιώματος της ομοφωνίας θα είναι ακόμη ένα βήμα προς την επικύρωση της Νέας γερμανογαλλικής Ευρωπαϊκής Ένωσης (και των υποχείριων κρατών-μελών της).

……………………………………………………………………………………………………..