Βόμβα !! Γνώριζαν από πριν ; Δημοσιογράφοι μεγάλων ΜΜΕ ακολουθούσαν την Χαμάς στην επίθεσή της στις 7-10-2023 ;;

TOP STORIES ΜΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://twitter.com/Underwood_DC/status/1722370360576790637

σ.σ. : Αν αυτή η αδιανόητη αποκάλυψη αληθεύει … , τώρα εξηγείται το … Απίστευτο !! (vid) Ισραηλινή όμηρος χαιρετά άνδρα της Χαμάς και του λέει “σαλόμ” τη στιγμή που απελευθερώνεται !!

Εμείς οι αδαείς του Αλφειού, λέγαμε εδώ … [ Κι αν όλα αυτά που γίνονται έχουν σχέση ;; Αν δεν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ένα εσκεμμένο σχέδιο ώστε να προκληθεί η δικαιολογία για την ολοσχερή εξαφάνιση των Παλαιστινίων από τη λωρίδα της Γάζας ;; ] , και σύμφωνα με αυτά που γράφουν οι σχολιαστές, είναι αδιανόητο για όλους, η καλύτερη, όπως λένε, ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας Μοσάντ, να μη γνώριζε, όταν μάλιστα η ίδια είχε ενημερώσει και όταν τα μάλα χείριστον, τους είχε ειδοποιήσει ακόμα και η Αίγυπτος !!

Ισραήλ-Παλαιστίνη μεταξύ Θεού, Αλλάχ και κατακλυσμού.

Ισραήλ -Γάζα. Η τωρινή αιτιότητα του πολέμου. ΒΙΝΤΕΟ

Αν, λέμε ΑΝ, αληθεύει η παραπάνω ιστορία … , τότε επιβεβαιώνεται το … Ισραηλινό σχέδιο ξεριζωμού 2,3 εκ/μυρίων Παλαιστινίων της Γάζας στην Αίγυπτο και κατοχής του εδάφους , όπου συμπληρώναμε … [ … ότι, το τεραστίων διαστάσεων κοίτασμα φυσικού αερίου της Γάζας Marin, στη θαλάσσια περιοχή της, τα αποθέματα του οποίου υπολογίζονται σε 28 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, είναι κι αυτό ένας λόγος … Πέρυσι η Παλαιστίνη ξεκίνησε τις ετοιμασίες για να αρχίσει να παράγει φυσικό αέριο, … ]

……………………………………………………………………………………………..