Ρωσσία. Νέο φάρμακο για θεραπεία του καρκίνου με αποτελεσματικότητα έως και 100% !!

ΥΓΕΙΑ

Εικονογράφηση από eadaily.com

σ.σ. : Αν, λέμε αν, το φάρμακο είναι πράγματι σωτήριο για τους ανθρώπους και αρχίσει να παράγεται προς εξαγωγή και σε άλλες χώρες, ο Μητσοτάκης θα πει το ίδιο που είπε το 2021, για το εμβόλιο SPUTNIK ;; ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Αν αγοράσω το εμβόλιο ΣΠΟΥΤΝΙΚ θα πέσει η κυβερνησή μου” !!

……………………………..

Ένα νέο φάρμακο αναπτύχθηκε στη Ρωσσία για τη θεραπεία του καρκίνου με αποτελεσματικότητα έως και 100%

Ένα νέο φάρμακο αναπτύχθηκε στη Ρωσσία για τη θεραπεία του καρκίνου, η αποτελεσματικότητα του οποίου σε ορισμένα στάδια μπορεί να φτάσει το 90-100%.

Όπως είπε χθες ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν στο κανάλι του στο Telegram , στα αρχικά στάδια της νόσου αυτή η θεραπευτική μέθοδος μπορεί να αντικαταστήσει τη χειρουργική επέμβαση.

«Το φάρμακο χορηγείται στον ασθενή, συσσωρεύεται στα καρκινικά κύτταρα και στη συνέχεια ενεργοποιείται με ακτινοβολία λέιζερ ή LED. Το νεόπλασμα έχει καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά». – είπε ο δήμαρχος.

Τόνισε ότι το φάρμακο δεν έχει ξένα ανάλογα και η καθιερωμένη παραγωγή του στη Μόσχα θα καλύψει τις ανάγκες φωτοδυναμικής θεραπείας στη Ρωσσία.

Πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής μεθόδου θεραπείας επιβεβαιώθηκαν στο πρακτορείο RIA Novosti από τον επικεφαλής του τμήματος χειρουργικών μεθόδων ακτινογραφίας διάγνωσης και θεραπείας του Ερευνητικού Ινστιτούτου Κλινικής και Πειραματικής Ακτινολογίας του Εθνικού Ιατρικού Ερευνητικού Κέντρου N. N. Blokhin Ογκολογία του Υπουργείου Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Igor Pogrebnyakov .

«Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία ασθενών με διάφορους τύπους όγκων της γαστρεντερικής οδού, των χοληφόρων οδών, του ουρογεννητικού συστήματος, της ανώτερης αναπνευστικής οδού και του δέρματος. Σε ορισμένα στάδια της νόσου, εάν τηρηθούν όλες οι ενδείξεις χρήσης, η αποτελεσματικότητα μπορεί να φτάσει το 90-100%». – αυτός είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το είδος αντικαρκινικού φαρμάκου είναι καλά ανεκτό από τους ασθενείς και δεν έχει σοβαρές παρενέργειες.

Από όλες τις πιθανές αντενδείξεις, οι γιατροί κατάφεραν να εντοπίσουν μόνο μία – τη νόσο της πορφυρίνης. Ωστόσο, είναι σπάνιο στη Ρωσσία, διαβεβαίωσε ο Pogrebnyakov.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………