Γενοκτονία στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) … Σιωπούν Ε.Ε., ΟΗΕ …

ΑΡΘΡΑ

Δήλωση Ελένης Θεοχάρους για το Αρτσάχ
Με βαθύτατη οδύνη συμπάσχω με τον Αρτσαχινό Λαό στα μεγάλα δεινά που περνάει , τον άγριο πόλεμο που υφίσταται από το Αζερμπαϊτζάν, την γενοκτονία που εφαρμόζουν οι άγριοι δικτάτορες του Μπακού εναντίον αθώων πολιτών και το Εθνικό ξεκαθάρισμα του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Είναι απίστευτες οι θηριώδες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας εναντίον ενός Λαού που μετά από χρόνια σκλαβιάς και δουλείας στα χέρια των αζέρων κέρδισε με το αίμα του και θυσίες πολλές την Ελευθερία. Με βαθύτατη θλίψη βλέπω τον κόσμο να φεύγει από την γη στην οποία έζησε 3 χιλιάδες χρόνια, από την γη στην οποία γράφτηκε το αρμενικό αλφάβητο και λειτούργησε το πρώτο αρμένικο σχολείο.
Καταδικάζω μετά βδελυγμίας την προδοτική στάση της κυβέρνησης πασινιάν, της συνειδητής προδοσίας και παράδοσης του Αρτσάχ στου αζέρους . Η Μητέρα Πατρίδα όφειλε να αναλάβει τις ευθύνες της ακόμη και για τα λάθη της ηγεσίας του Αρτσάχ.
Πιο έντονα καταδικάζω την υποκριτική στάση της παγκόσμιας κοινότητας, και ειδικά της ΕΕ η οποία ευθύνεται για την αναρρίχηση του πασινιάν στη εξουσία και για την αναγόρευση του Αζερμπαϊτζάν ως στρατηγικού της εταίρου επειδή την προμηθεύει με φυσικό αέριο, που είναι στην ουσία ρωσικό αέριο. Καταδικάζω την αδιαφορία της Ρωσίας, την συμπαιγνίας της με την τουρκία και το αλίγιεφ για την καταστροφή του Αρτσάχ . Καταδικάζω τον ΟΗΕ το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ ως συνεργούς σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Θεωρώ την στάση των Αθηνών απαράδεκτη και καταδικαστέα.
Καλώ την Κυπριακή Κυβέρνηση να ανοίξει τις πόρτες για να δεχθούμε ως Κυπριακός Λαός στην αγκαλιά μας τους όποιους Αρτσαχινούς αδελφούς μας καταφέρουν να επιβιώσουν και να φθάσουν στην Κύπρο
Ελένη Θεοχάρους.
Από την σελίδα Armenian National Committee of Cyprus
……………………

Αντίο στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) … Μια τραγωδία με υπεύθυνους τους ίδιους τους Αρμένιους κι εκτελεστή τον προδότη τους Πασίνογλου…

Τουλάχιστον 200 τραυματίες από έκρηξη στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ)! ΒΙΝΤΕΟ

Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ (The Cut) +ΒΙΝΤΕΟ

Οδύσσεια χωρίς Ιθάκη: Μισάκ Απελιάν – Κανανιάν

Beyonce – I Was Here (Armenian Genocide 1915 April 24) BINTEO Աղետ. մի ցեղասպանություն+ΕΛΛΗΝΙΚΑ

……………………………………………………………………………………………………….