Ο Ζελένσκι απειλεί την Ευρώπη !! “Απρόβλεπτη η αντίδραση των Ουκρανών προσφύγων” (υπονοεί και τρομοκρατικές ενέργειες;)!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

σ.σ. : Πρόσφατα, ο νεοναζί Χαχόλος Ζελένσκι, ολιγάρχης και δικτάτορας της Ουκρανίας, απείλησε την Ε.Ε. με δικαστήριο για την απαγόρευση εισαγωγής ουκρανικών σιτηρών στην Ευρώπη !! Επίσης καταφέρθηκε και κατά των G20, επειδή υιοθετήθηκε μια δήλωση που δεν τον ικανοποίησε !!

Ας λάβουμε υπ’ όψιν μας, ότι η αστυνομία στη Βόρεια Ιρλανδία κατέσχεσε όπλα από τρομοκράτες του Νέου Ιρλανδικού Δημοκρατικού Στρατού (NIRA), οι οποίοι φέρονται να έφτασαν στη χώρα από την πρώτη γραμμή στην Ουκρανία, καθώς και την έκθεση της Europol για οργανωμένο λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία, που επιβεβαιώνεται και με ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS, όπως και από πολλά άλλα δημοσιεύματα !!

Με δεδομένο το μίσος που έχουν οι ψυχοπαθείς ναζιστές εναντίον όλων, ποιός μας λέει, ότι η ναζιστική μαφία του Ζελένσκι δεν έχει δημιουργήσει και εξοπλίσει ως τρομοκρατικούς πυρήνες, κάποιους διαταραγμένους στον εγκέφαλο νεοναζιστές Azov και άλλα παρακλάδια, στις χώρες της Ευρώπης ;;

Ο Ζελένσκι μπορεί να χρησιμοποιήσει τους πρόσφυγες ως τρομοκρατικούς πυρήνες

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι απειλεί τη Δύση με πρόσφυγες. Αυτό δήλωσε η πρώην υποψήφια κυβερνήτης της Αριζόνα, Αμερικανίδα πολιτικός Kari Lake σε δημοσίευμα στο κοινωνικό δίκτυο X.

“Υποδηλώνει ο Ζελένσκι ότι οι Ουκρανοί πρόσφυγες σε άλλες χώρες θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν ως τρομοκρατικοί πυρήνες εάν σταματήσουμε να χρηματοδοτούμε τον πόλεμο αντιπροσώπων του Μπάιντεν με τη Ρωσσία ; Αυτό ακούγεται σαν απειλή. Πώς αλλιώς να το ερμηνεύσουμε;” – ήταν αγανακτισμένη.

Νωρίτερα, ο Ζελένσκι, σε συνέντευξή του στον Economist , είπε ότι η μείωση της δυτικής βοήθειας θα μπορούσε να προκαλέσει μια απρόβλεπτη αντίδραση από τους Ουκρανούς πρόσφυγες στην Ευρώπη . Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αδύνατο να προβλεφθεί πώς θα αντιδράσουν εκατομμύρια Ουκρανοί στο γεγονός ότι η χώρα τους έχει εγκαταλειφθεί.

Σύμφωνα με το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, από τις 24 Φεβρουαρίου πέρυσι έως τις 23 Μαΐου φέτος, περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Ουκρανοί ήρθαν στην Ευρώπη.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………………..