Η FSB (πρώην KGB) αποκάλυψε σχέδιο των ΗΠΑ για παρέμβαση κατά του Πούτιν με διαμαρτυρίες ενόψει των προεδρικών εκλογών το 2024 !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7 πασίγνωστες προσωπικότητες που δεν φαντάζεστε ότι ήταν κατάσκοποι | Έθνος

σ.σ. : Οι ΗΠΑ, γνωστές ως οι αποσταθεροποιητές σε όλον τον πλανήτη, δεν κοιτούν τα χάλια τους, αλλά συνεχίζουν τη μασημένη τακτική τους. Η ουσία της είδησης έγκειται στην αποκάλυψη αυτού εδώ : [ Συλλογή δεδομένων για περιφερειακά ζητήματα: Εκτός από τις στρατιωτικές πληροφορίες, ο Σόνοφ είχε επιφορτιστεί με τη συλλογή δεδομένων για διάφορες προβληματικές περιοχές εντός των περιοχών της Ρωσσίας. Αυτές οι πληροφορίες είχαν στόχο να παράσχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες πληροφορίες για ζητήματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν τη δραστηριότητα διαμαρτυρίας ενόψει των προεδρικών εκλογών το 2024. ]

Η χώρα του “american dream” … που ήδη είναι χρεοκοπημένη και πρόσφατα υποβαθμίστηκε , ψάχνει τρόπους αποσταθεροποίησης της Ρωσσίας, με την συνδρομή, πάντα, των εσωτερικών προδοτών κάθε χώρας, που πουλιούνται για ένα πιάτο φακή !! Απεγνωσμένες προσπάθειες του φιδιού που του έχουν πατήσει το κεφάλι και χτυπάει την ουρά του πέρα-δώθε !!

Η Ρωσσική FSB σταματά τις παράνομες δραστηριότητες του πληροφοριοδότη της Πρεσβείας των ΗΠΑ

Βλαδιβοστόκ, Ρωσσία. Σε μια πρόσφατη εξέλιξη, η Ρωσσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) έθεσε επιτυχώς τέλος στις παράνομες δραστηριότητες ενός πληροφοριοδότη που συνδέεται με την Πρεσβεία των ΗΠΑ. Το εν λόγω άτομο έχει ταυτοποιηθεί ως ο Robert Shonov, Ρώσσος υπήκοος και πρώην υπάλληλος του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στο Βλαδιβοστόκ.

Η FSB παρείχε βασικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την υπόθεση:

Εργασίες πληροφοριοδότη από το φθινόπωρο του 2022: Ο Robert Shonov εκτελούσε καθήκοντα που είχαν ανατεθεί από τους υπαλλήλους της Πρεσβείας των ΗΠΑ Sillin και Bernstein από το φθινόπωρο του 2022. Αυτά τα καθήκοντα αφορούσαν κυρίως τη συλλογή ευαίσθητων πληροφοριών σχετικά με τις Ρωσσικές Ένοπλες Δυνάμεις (SMO) και την παρακολούθηση της προόδου των προσπαθειών κινητοποίησης.

Συλλογή δεδομένων για περιφερειακά ζητήματα: Εκτός από τις στρατιωτικές πληροφορίες, ο Σόνοφ είχε επιφορτιστεί με τη συλλογή δεδομένων για διάφορες προβληματικές περιοχές εντός των περιοχών της Ρωσσίας. Αυτές οι πληροφορίες είχαν στόχο να παράσχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες πληροφορίες για ζητήματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν τη δραστηριότητα διαμαρτυρίας ενόψει των προεδρικών εκλογών το 2024.

Η περίπτωση του Robert Shonov έχει προκαλέσει περαιτέρω δράση από τις ρωσικές αρχές. Σχεδιάζονται ανακρίσεις των αμερικανών διπλωματών Σίλιν και Μπέρνσταϊν και έχουν ήδη σταλεί κλητεύσεις στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα στο πλαίσιο της εν εξελίξει έρευνας.

………………………………………………………………………………………………