Ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από $7 εκατομμύρια μετά τη φωτογραφία στη φυλακή

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 7,1 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές από τότε που παραδόθηκε στις αρχές την Πέμπτη. Αυτό ανέφερε η εφημερίδα Politico , επικαλούμενη στοιχεία από την προεκλογική του έδρα.
.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, μόνο την Παρασκευή δωρήθηκαν 4,18 εκατομμύρια δολάρια στον Τραμπ, που ήταν η «πιο επιτυχημένη» ημέρα για τον πολιτικό σε ό,τι αφορά τις δωρεές στην προεκλογική του εκστρατεία.
.
Η συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία του πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου πραγματοποιήθηκε σε βάρος εμπορευμάτων με τα λογότυπά του, τα οποία πωλούνται μέσω καταστήματος που συνδέεται με αυτόν.
.
Αφού ο πολιτικός παραδόθηκε επίσημα στις αρχές της κομητείας Fulton ( Τζόρτζια ), ξεκίνησε η πώληση μπλουζών, αφισών και αυτοκόλλητων με την εικόνα της φωτογραφίας της φυλακής του στον ιστότοπο του Διαδικτύου.
.
Τα είδη φέρουν επίσης το σλόγκαν “Never Give Up” και κυμαίνονται σε τιμή από $12 έως $34. Συνολικά, τις τελευταίες εβδομάδες, η εκστρατεία Τραμπ κατάφερε να συγκεντρώσει δωρεές ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει η εφημερίδα.
Ο Τραμπ έφτασε σε μια φυλακή στη Τζόρτζια το απόγευμα της Πέμπτης, όπου εξετάζεται η τέταρτη ποινική δικογραφία εναντίον του για απόπειρες εκβιασμού για επανάληψη των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών του 2020. Ο πρώην πρόεδρος φωτογραφήθηκε κατά τη σύλληψή του, το λεγόμενο mugshot του που διανεμήθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Fulton.
.
Ο πολιτικός πέρασε περίπου μισή ώρα υπό κράτηση και αφέθηκε ελεύθερος με προσυμφωνημένη εγγύηση 200.000 δολαρίων.

………………………………………………………………………………………………..