Γελοίος ο “πόνος” των ΗΠΑ για τον Πριγκόζιν, ενώ έχουν χαρακτηρίσει την Wagner «διεθνή εγκληματική οργάνωση»

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

σ.σ. : Αγγίζει τον χαρακτηρισμό του γελοίου το “ενδιαφέρον” των ΗΠΑ, που λίγο ή πολύ εμφανίζονται ξαφνικά να έχουν στενοχωρηθεί για τον θάνατο του Πριγκόζιν , του κατ’ αυτούς επικεφαλής «διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης» , όπως οι ίδιοι χαρακτήρισαν τον όμιλο Wagner !!

Βγαίνουν λαύροι και κατηγορούν ότι τον σκότωσε η Ρωσσία, με τέτοιο λεκτικό ύφος που φαίνεται σαν να πόνεσαν πολύ για τον θάνατο του !! Βέβαια, αυτή η αντίδραση δεν είναι τίποτε άλλο από το γεγονός ότι άδραξαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το θέμα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ρίξουν δηλητήριο στην ρωσσική κοινωνία !!

Αλλά, μήπως τα ίδια δεν έλεγαν και για τους αγωγούς Nord Stream ;; Δεν κατηγορούσαν την Ρωσσία ότι τους κατέστρεψε ;;

Ρωσσική πρεσβεία στις ΗΠΑ: αποδείξτε ότι δεν εμπλέκεστε στην υπονόμευση των «Nord Streams»

Nuland: Οι ΗΠΑ χαίρονται που το Nord Stream 2 έχει γίνει ένας «σωρός από μέταλλο στον πάτο της θάλασσας»

[ «Η Wagner είναι μια εγκληματική οργάνωση που διαπράττει ωμότητες και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα» κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ.

O Kirby προανήγγειλε εξάλλου ότι η Ουάσινγκτον θα επιβάλει και νέες κυρώσεις σε βάρος της Wagner.
Μετά τον χαρακτηρισμό της ως «διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης» απαγορεύεται επίσης στους Αμερικανούς να παρέχουν πόρους, αγαθά ή υπηρεσίες στην οργάνωση ενώ παγώνουν και τυχόν περιουσιακά στοιχεία της στις ΗΠΑ… ] Αυτά από τον Ιανουάριο του 2023 !!

[ Η κοινοβουλευτική συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) με ψήφισμα της, αναγνώρισε την ρωσική μισθοφορική οργάνωση Wagner ως «τρομοκρατική οργάνωση»… ] Αυτό από τις 5-7-2023 !!

Αν όμως λάβουμε υπ’ όψιν μας, ότι … Οι Nord Stream ίσως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ !! Το 1982, ο Ρίγκαν ενέκρινε σχέδιο της CIA, που προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη στον αγωγό φ/α της Σιβηρίας !! , και με δεδομένο ότι … Πριν από τη συντριβή του αεροπλάνου του Prigozhin, επιβιβάστηκαν άγνωστοι !! … , ποιός μας λέει ότι δεν είναι πάλι η CIA πίσω από την έκρηξη στο αεροσκάφος του Πριγκόζιν , όταν μαλιστα, βγήκαν οι ΗΠΑ και είπαν με βεβαιότητα, ότι δεν χτύπησε πύραυλος το α/φ και ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ πίσω από το συμβάν ;;;

Ως αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης ;; Από τον στρατό Wagner στην στρατιά της Gazprom

………………………………………………………………………………………………..