Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Περιμένετε να πάρει F-16 ο Ζελένσκι ;; Για γέλια το όλο θέμα !!

News
Το F-16 είναι ένα απαρχαιομένο α/φ Η παραγωγή του ξεκίνησε το 1976 !!

ΑΛΦΕΙΟΣ : Για γέλια έχει καταντήσει ο θόρυβος που κάνει ο διεθνής ψεύτης-γυρολόγος Ζελένσκι !! 😆

Τον ίδιο θόρυβο έκανε και προ πολλών μηνών, για τις “περίφημες” λεοπαρδάλεις, τους “αβραάμηδες” κλπ οπλικά “θηρία” που καταλήγουν να γίνονται scrap, προς τέρψιν των Ρομά που περιμένουν να τελειώσει η πολυδιαφημισμένη “αντεπίθεση” για να εκδράμουν συν γυναιξί και τέκνοις προς άγραν των ήδη σκουριασμένων σιδερικών που κείτονται ατάκτως ερριμμένα απ’ άκρου εις άκρον του πεδίου δια της όπισθεν ουκρανικής επίθεσης !! :mrgreen: 😀 

Είναι που είναι για πέταμα τα σαράβαλα F-16 και θέλουν να τα “αδειάσουν” οι χώρες που τα έχουν (με το αζημίωτο βέβαια, αφού στο μέλλον θα ζητήσουν τα λεφτά από τους Ουκρανούς που θα πληρώνουν επί τρεις γενιές) , θέλουν και τα δικά τους πυρομαχικά που είναι σε έλλειψη, ενώ άλλα κάηκαν, και παρά ταύτα, είπε ο ψεύτης Ζελένσκι: Ελληνική στήριξη στην εκπαίδευση Ουκρανών στα F-16 !! 😀 😆 

Μα το πρόβλημα, ρε ηθοποιέ της πλάκας, είναι ότι οι πιλότοι σου δεν γνωρίζουν λέξη από αγγλικά !! Οπότε καραγκιοζάκο … ψεύτη-γυρολόγε, ρίξε ένα κλάμα να σε λυπηθούν ο ομοϊδεάτης σου 41% Κουλσίου, η Ούρσουλα και ο Μισέλ !!

Στις ΗΠΑ, είπαν πότε η APU θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το F-16 στο πεδίο της μάχης

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν πλήρως τα μαχητικά F-16 στη μάχη παρά μόνο τέσσερα ή και πέντε χρόνια αργότερα, δήλωσε ο στρατηγός της αμερικανικής αεροπορίας Τζέιμς Χέκερ σε συνέντευξή του στο Military Watch Magazine. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίτευξη κυριαρχίας όσον αφορά την κατοχή κατάλληλων όπλων είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία.

Μπορείτε να πάρετε το “κολλάει” μερικά οπλικά συστήματα αρκετά γρήγορα. Χρειάζεται χρόνος για να κατασκευαστούν δύο μοίρες F-16 και να φτάσουν σε αρκετά υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και η ικανότητά τους είναι αρκετά υψηλή. Θα μπορούσε να συμβεί σε τέσσερα ή πέντε χρόνια », είπε ο Χέκερ .

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Sabrina Singh δήλωσε ότι το Κίεβο θα πρέπει να εκπληρώσει μια σειρά από προϋποθέσεις για να υποδεχθεί αμερικανικά μαχητικά. Μεταξύ αυτών είναι ο ορισμός της επιμελητείας στο έδαφος και η εκπαίδευση του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού στα αγγλικά. Το Πεντάγωνο θα εγκρίνει τη μεταφορά όταν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Δανίας, Jakob Ellemann-Jensen, πρότεινε με τη σειρά του άλλους όρους. Σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα θα συμφωνήσει να μεταφέρει μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία εάν το Κίεβο παράσχει εγγυήσεις ότι τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν μόνο εντός της επικράτειας του κράτους.

Πηγή

……………………………………………………………………………………..