Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μηνιαίο επίδομα τέκνων ισόποσο σε όλες τις οικογένειες ανεξαρτήτως ύψους εισοδήματος !! (Στη Ρωσσία)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένα ιστορικό διάταγμα έχει ήδη υπογραφεί: Οι Ρώσοι θα λαμβάνουν πληρωμές ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος
Φωτογραφία: Pixabay
Σπουδαία νέα για τους πολίτες της Ρωσσίας, γράφει το hotnews-plus !!

Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να παρέχει πληρωμές σε οικογένειες όπου μεγαλώνει και αναπτύσσεται ένα παιδί, χωρίς αναφορά σε αλλαγές στην οικονομική κατάσταση.

Αυτή η αντίστοιχη οδηγία εκδόθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Κρεμλίνου στις 17 Αυγούστου.

«Η κυβέρνηση της Ρωσσικής Ομοσπονδίας θα πρέπει να διασφαλίσει την έγκαιρη καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε σχέση με τη γέννηση και την ανατροφή ενός παιδιού, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης αύξησης του εισοδήματος των ικανών μελών της οικογένειας (συμπεριλαμβανομένου του εισοδήματος από την εργασία) το χρονικό διάστημα για το οποίο χορηγείται το εν λόγω επίδομα», αναφέρεται στη διάταξη.

…………….

σ.σ. : Για παράδειγμα, δείτε την είδηση που έγραψε στις 29-9-2021 το offsite.com.cy Βάσει της οδηγίας θα λαμβάνει κανονικά μηνιαίο επίδομα για κάθε παιδί, άσχετα από το οικονομικό της επίπεδο !! Θέλει, λέει, να φτάσει τα … 100 παιδιά !! Μα και φτωχή να ήταν, θα γινόταν “εκατομμυριούχος” με τα επιδόματα και το βασικότερο, μια ευτυχισμένη πολύτεκνη οικογένεια, αφού το ρωσσικό κράτος είναι αρωγός !!

Ρωσσία: 23χρονη εκατομμυριούχος έχει ήδη 11 παιδιάΜία νεαρή μαμά από τη Ρωσσία που, απ’ ότι φαίνεται είναι μια νεαρή εκατομμυριούχος, το μόνο όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει είναι να κάνει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί! Σήμερα, στα 23 της, έχει ήδη 11 βιολογικά παιδιά – το πρώτο το γέννησε η ίδια, τα υπόλοιπα 10 τα έκανε με παρένθετη μητέρα.

.
Η νέα μαμά δεν λογαριάζει τα ξενύχτια ή την κούραση που έχει η ανατροφή 11 μωρών. Απολαμβάνει τη μητρότητα και λατρεύει την οικογένειά της. Μάλιστα με τον σύζυγό της, έναν 56χρονο επιχειρηματία, αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν 1,5 εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να φτάσουν τα… 100 παιδιά μέσω παρένθετων μητέρων!

………………………………………………………………………………………………………