Δουλικά πιόνια οι Ιάπωνες πολιτικοί δεν είπαν ότι οι ΗΠΑ έριξαν τις πυρηνικές βόμβες, αλλά κατηγόρησαν τη Ρωσσία !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Fumio Kishida κατά την κατάθεση στεφάνου στην τελετή κηδείας στη μνήμη των θυμάτων της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα - RIA Novosti, 1920, 08/06/2023
Ο Κισίντα στην ομιλία του είπε: “χιλιάδες πολύτιμες ζωές χάθηκαν εξαιτίας μιας ατομικής βόμβας” (δεν είπε ποιοί την έριξαν, άρα έπεσε μόνη της !! ) … και συνέχισε, δουλικά, σαν σκυλάκι των ΗΠΑ: “…η Ρωσσία απειλεί με πυρηνικά όπλα…” !!

78 χρόνια από το μεγαλύτερο και μάλιστα πυρηνικό έγκλημα πολέμου. Πρωτοπόρα, ατιμώρητη και με μονοπώλιο η Αμερική!

Χιροσίμα 6-8-1945 … Θυμήσου … Μόνο οι ΗΠΑ έχουν ρίξει πυρηνική βόμβα … σε άμαχους …

Και αναρωτιόμαστε … αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με το μεγαλύτερο και μάλιστα πυρηνικό έγκλημα των ΗΠΑ εναντίον των άμαχων Ιαπώνων, όταν οι ίδιοι φτύνουν τη μνήμη των νεκρών τους και γλύφουν σαν σκυλάκια τις ΗΠΑ ;;

Σήμερα, οι Ιάπωνες πολιτικοί, που εκπροσωπούν τον λαό τους, έφτυσαν τη μνήμη των νεκρών τους και έγλυψαν τους δολοφόνους τους …

Ο κυβερνήτης της Χιροσίμα ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας «απειλές για πυρηνικά όπλα από τη Ρωσσία» και τα πυρηνικά και πυραυλικά προγράμματα της Βόρειας Κορέας, αλλά δεν κατονόμασε επίσης τη χώρα που έριξε την ατομική βόμβα στην πόλη. Ο κυβερνήτης τόνισε την ανάγκη εγκατάλειψης των πυρηνικών όπλων, λέγοντας ότι οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία ξεκίνησαν «όχι επειδή η Ουκρανία δεν έχει πυρηνικά όπλα, αλλά επειδή τα έχει η Ρωσσία», μεταδίδει το RIA Novosti .

Σύμφωνα με το πρακτορείο, μόνο το TBS που μετέδωσε ζωντανά από το Πάρκο Ειρήνης, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, στην αρχή ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν υπεύθυνες για τον πυρηνικό βομβαρδισμό. !!

Ούτε ο δήμαρχος της Χιροσίμα Καζούμι Ματσούι το είπε αυτό στην παραδοσιακή Διακήρυξη Ειρήνης, ούτε ο Κυβερνήτης της Νομαρχίας Γιουζάκι, ούτε ο Κισίντα. !!

“Σήμερα πριν από 78 χρόνια, εκατόν πολλές δεκάδες χιλιάδες πολύτιμες ζωές χάθηκαν εξαιτίας μιας ατομικής βόμβας. Η πόλη μετατράπηκε σε καμένη γη, σε μια στιγμή οι άνθρωποι στερήθηκαν τα όνειρά τους και ένα λαμπρό μέλλον”, είπε ο Kishida. στην αρχή της ομιλίας του, χωρίς να αναφέρει από ποιον πήραν.

Ταυτόχρονα, υπήρχε θέση για τη Ρωσσία στην ομιλία του.

«Τώρα, λόγω της εμβάθυνσης της διαίρεσης στη διεθνή κοινότητα σχετικά με τη μείωση των πυρηνικών όπλων και λόγω του γεγονότος ότι η Ρωσσία απειλεί με πυρηνικά όπλα, ο δρόμος προς αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολος», είπε. !!

Ανεκδιήγητοι … εμετικοί … δουλικά πιόνια … οι Ιάπωνες πολιτικοί, μιλάνε χωρίς ούτε καν να ζητήσουν συγγνώμη από τους νεκρούς τους για το φτύσιμο της μνήμης τους !! Και τότε, ποιός ο λόγος να ζητήσουν συγγνώμη οι εγκληματίες πολέμου, όταν οι παθόντες τους γλύφουν ;;

………………………………………………………………………….