«Ένας σκλάβος που δεν επαναστατεί δεν αξίζει οίκτο» είπε ο Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/apocalypseos/status/1685076089843175424

«Ένας σκλάβος που δεν επαναστατεί δεν αξίζει οίκτο. Η Αφρικανική Ένωση (ΑΕ) πρέπει να σταματήσει να καταδικάζει τους Αφρικανούς που αποφασίζουν να πολεμήσουν ενάντια στα δικά τους καθεστώτα-μαριονέτα της Δύσης». — Ibrahim Traore, Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο και ο νεότερος ηγέτης στον κόσμο.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτά ακούν προς τα δυτικά του πλανήτη και βλέπουν εφιάλτες !!

«Πατρίδα ή Θάνατος!» αναφώνησε ο Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο στο φόρουμ Ρωσσίας-Αφρικής !

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ” φώναξαν οι Έλληνες το 1821 και αποτίναξαν την σκλαβιά του τουρκικού ζυγού !!

Α ! Και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επαναστάτησαν !! Ξεκίνησαν την “Αμερικανική Επανάσταση” ή “Πόλεμο της Ανεξαρτησίας” ενάντια στην αγγλική σκλαβιά και γιορτάζουν στις 4 Ιουλίου την “Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ” !!

( Περιέργως, κάποιοι, ενώ γιορτάζουν τη δική τους επανάσταση, κατηγορούν όσους μετέπειτα επαναστατούν εναντίον τους !! Ή … “τα δικά μας είναι καλά, ενώ των άλλων όχι” ;; )

“Τα πάντα ρει μηδέποτε κατά τ’ αυτό μένειν” , είπε ο Ηράκλειτος, κύριοι !! “Έχει ο καιρός γυρίσματα” … , “θα γυρίσει ο τροχός … θα χορτάσει κι ο φτωχός” , που μέχρι τώρα έβλεπε να του κλέβουν τον πλούτο του και να τον πουλάνε οι δουλέμποροι αλυσοδεμένο στις πλατείες του … “πολιτισμένου κόσμου” , εκεί στα Παρίσια, στα Λονδίνα, και στις δυτικές ακτές του Ατλαντικού !!

BRICS. Όλη η Αφρική (54 κράτη) προσκλήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής !!

………………………………………………………………………………………………….