Η τρομοκρατική “αντεπίθεση των ναζί ξεκίνησε” !! Ουκρανοί σαμποτέρ ανατίναξαν τον αγωγό αμμωνίας Tolyatti – Οδησσού

Business News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Στο σημείο της έκρηξης του αγωγού αμμωνίας Togliatti-Odessa στην περιοχή Kharkov. Κορνίζα βίντεο
Στο σημείο της έκρηξης του αγωγού αμμωνίας Togliatti-Odessa στην περιοχή Kharkov. Κορνίζα βίντεο
ΑΛΦΕΙΟΣ : Συνέχεια των ναζιστικών δολιοφθορών. Μετά την ανατίναξη του φράγματος Kakhovka , εκτελώντας πρακτικές των Γερμανών ναζί, αλλά και των Αγγλοσαξόνων που έχουν αναγάγει, από τον Β’ Π.Π. , τις δολιοφθορές (σαμποτάζ) σε κύριο “όπλο” πολέμου, οι Ουκραναζί ανατίναξαν ακόμα ένα έργο ωφέλιμο στους ανθρώπους !!
Αυτό δείχνει την πλήρη αδυναμία τους για όποια δήθεν “αντεπίθεση” που διατυμπανίζουν και πιεζόμενοι από τη Δύση που έχει ξεπουληθεί να τους στέλνει λεφτά και όπλα ποντάροντας – ελπίζοντας σε νίκη και περιμένοντας αποτελέσματα από τους αντιπρόσωπους στον μέχρις εσχάτων πόλεμο κατά της Ρωσσίας… καταφεύγουν σε απεγνωσμένα χτυπήματα δολιοφθορών, μήπως και δικαιολογήσουν τα λεφτά που ληστεύουν !!
………………..
Ουκρανοί σαμποτέρ ανατίναξαν αγωγό αμμωνίας στην περιοχή του Χάρκοβο, σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσσίας.

«Στις 5 Ιουνίου, περίπου στις 21:00 ώρα Μόσχας, στην περιοχή του χωριού Masyutovka, στην περιοχή του Χάρκοβο, μια ουκρανική ομάδα σαμποτάζ και αναγνώρισης υπονόμευσε τον αγωγό αμμωνίας Τολιάτι-Οδησσός», ανέφερε το στρατιωτικό τμήμα.

Αυτό που συνέβη εκεί ονομάστηκε τρομοκρατική ενέργεια.
.
Το Υπουργείο Άμυνας σημείωσε ότι υπήρχαν θύματα μεταξύ αμάχων, τους παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια. Κανένας από τους Ρώσους στρατιωτικούς δεν τραυματίστηκε.
«Αυτή τη στιγμή, τα υπολείμματα αμμωνίας από το ουκρανικό έδαφος αποστραγγίζονται μέσω των κατεστραμμένων τμημάτων του αγωγού», πρόσθεσε το υπουργείο.
.
Ο αγωγός αμμωνίας Togliatti-Odessa κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970, το πρώτο στάδιο τέθηκε σε λειτουργία τον Οκτώβριο του 1979. Περίπου 2,5 εκατομμύρια τόνοι πρώτων υλών διοχετεύονταν μέσω αυτού ετησίως. Η διέλευση διακόπηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2022 λόγω της κατάστασης γύρω από την Ουκρανία . Η απεμπλοκή του αγωγού αμμωνίας είναι μία από τις απαιτήσεις της Ρωσσίας ως μέρος της εφαρμογής της συμφωνίας για τα σιτηρά.

……………..

Σχετικά …

Κορόιδα !! Όπλα που προμήθευε η Δύση στην Ουκρανία, βρέθηκαν στο Μεξικό !!

………………………………………………………………………………………….