Φράγμα Kakhovka… Λένε, “Το γκρέμισαν οι Ρώσσοι” !! Δηλαδή ρε ηλίθιοι, η Κριμαία θα μείνει χωρίς νερό από τους Ρώσσους ;;

News ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : “Η καταστροφή του φράγματος Kakhovka θα αποκλείσει τη δυνατότητα παροχής νερού στην Κριμαία για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσε επίσης να αφήσει τον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye χωρίς νερό για ψύξη.” , λέει η ανακοίνωση.

Γράφαμε προηγουμένως, μεταξύ άλλων… : Δηλαδή, οι Ρώσσοι (σύμφωνα με την προπαγάνδα) γκρέμισαν το φράγμα για να προκληθεί τεράστια ζημιά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, που τον έχουν υπό τον έλεγχο τους από πέρυσι και οι Ουκραναζί τον βομβαρδίζουν ασταμάτητα !! Αιδώς ρε γελοίοι !!

Προσθέτουμε … Δηλαδή, οι Ρώσσοι (σύμφωνα με την ηλίθια προπαγάνδα) , γκρέμισαν το φράγμα για να αφήσουν την Κριμαία, τη δική τους Κριμαία, χωρίς γλυκό νερό !! Είστε παντελώς ηλίθιοι και πειθήνια όργανα των εντολέων σας !!

………………………….

Ukrhydroenergo»: Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Kakhovskaya έχει καταστραφεί ολοσχερώς, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. «Ως αποτέλεσμα της έκρηξης του μηχανοστασίου από το εσωτερικό, το Kakhovskaya HPP καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο σταθμός δεν μπορεί να αποκατασταθεί», δήλωσε η εταιρεία Ukrhydroenergo, η οποία διαχειρίζεται υδροηλεκτρικούς σταθμούς της Ουκρανίας. Περισσότεροι από 80 οικισμοί, συμπεριλαμβανομένου του Kherson, θα βρεθούν στη ζώνη των ραγδαίων πλημμυρών.

Η καταστροφή του φράγματος Kakhovka θα αποκλείσει τη δυνατότητα παροχής νερού στην Κριμαία για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορούσε επίσης να αφήσει τον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye χωρίς νερό για ψύξη.

…………….

Κρεμλίνο: Ο υδροηλεκτρικός σταθμός καταστράφηκε επίτηδες, εκδίκηση για την αποτυχημένη «επίθεση»

Η κατεδάφιση του φράγματος στον υδροηλεκτρικό σταθμό του Κάχοβο είναι μια σκόπιμη εκτροπή που διέπραξε η ουκρανική πλευρά και δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών θα υποστούν τις συνέπειες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ένας από τους στόχους της δολιοφθοράς είναι να στερηθεί νερό από την Κριμαία, επειδή η στάθμη του νερού στη δεξαμενή πέφτει και η παροχή στο κανάλι μειώνεται», τόνισε ο Πεσκόφ και συνέδεσε αυτή την επίθεση με τις αποτυχίες στο μέτωπο του ουκρανικού στρατού, που πριν από δύο μέρες ξεκίνησε τη λεγόμενη επίθεση αλλά δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους που είχαν τεθεί.

Η Ρωσσική Ομοσπονδία αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι είναι υπεύθυνη για την καταστροφή του υδροηλεκτρικού σταθμού του Κάχοβο, είπε ο Πεσκόφ και τόνισε ότι επρόκειτο για εσκεμμένη δολιοφθορά από το Κίεβο.

“Απορρίπτουμε επίσημα τις κατηγορίες κατά της Ρωσίας. Είναι σαφές ότι πρόκειται για σκόπιμη δολιοφθορά από την ουκρανική πλευρά, η οποία σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με εντολή του Κιέβου, του καθεστώτος του Κιέβου”, τόνισε ο Πεσκόφ.

……………………………………………………………………………………………..