Υπέροχο δώρο των ΗΠΑ στη Ρωσσία !! (vid) Ένα Humvee ως τρόπαιο πήρε η ομάδα Wagner

News
Η ομάδα Wagner έλαβε ένα αμερικανικό θωρακισμένο αυτοκίνητο Humvee ως τρόπαιο, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.
.
Οι δυνάμεις ασφαλείας του Κιέβου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό καθώς υποχώρησαν προς τις δυτικές συνοικίες του Αρτιόμοβσκ . Πυροβολικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προσπάθησε να καταστρέψει το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποστεί μικρές ζημιές.
“Το σύραμε ακριβώς κάτω από τη μύτη τους. Το βγάλαμε αμέσως έξω από τον βομβαρδισμό. Το καλό με αυτό το αυτοκίνητο είναι ότι ξεκίνησε αμέσως, το οδηγήσαμε σε μια ασφαλή ζώνη. Έχει μόνο ένα ελάττωμα – το ψυγείο ήταν τρυπημένο…», είπε ο μαχητής του Wagner στο πρακτορείο.
.
Για να μην απενεργοποιηθεί ένας κινητήρας που μπορεί να επισκευαστεί, οι Wagnerites ρυμούλκησαν το θωρακισμένο αυτοκίνητο με τρακτέρ σε ασφαλή περιοχή. Οι τροχοί του Humvee υπέστησαν ζημιές από σκάγια, αλλά επειδή τα ελαστικά έχουν ειδικά ελαστικά ένθετα μέσα, το τρόπαιο εκκενώθηκε με επιτυχία.
.
“Το αυτοκίνητο έχει 1.809 μίλια, ούτε καν 4.000 χιλιόμετρα. Οι μπαταρίες δουλεύουν, μόλις βγήκαν και μας άφησαν ένα νέο αυτοκίνητο. Έχει 190 ίππους, οκτακύλινδρος κινητήρας είναι ο τέλειος κινητήρας. Το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί ιδανικά. Υπέροχο δώρο την Αμερική για τη Ρωσσία», αστειεύτηκε ο μαχητής του Βάγκνερ.

………………………………………………………………………………………..