Ουκρανικός πύραυλος S-300 έπεσε στο έδαφος της Λευκορωσίας

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τμήματα ενός ουκρανικού πυραύλου στο έδαφος της Λευκορωσίας
© Φωτογραφία ενός αυτόπτη μάρτυρα, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι “Belarusian Silovik” στο Telegram Τμήματα ενός ουκρανικού πυραύλου στο έδαφος της Λευκορωσίας
ΜΙΝΣΚ, 29 Δεκεμβρίου – RIA Novosti. Ένας ουκρανικός πύραυλος του συγκροτήματος S-300 έπεσε στο έδαφος της Λευκορωσίας, γράφει το Sputnik Λευκορωσία στο κανάλι Telegram .
.
«Σήμερα, μεταξύ 10:00 και 11:00, καταγράφηκε ουκρανικός πύραυλος S-300 από το έδαφος της Ουκρανίας να πέσει στο έδαφος της Λευκορωσίας. Ο αρχηγός του κράτους ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν», αναφέρει το μήνυμα.
.
Σημειώνεται ότι για λογαριασμό του Αλεξάντερ Λουκασένκο, ομάδα ειδικών από τους υπαλλήλους της Ερευνητικής Επιτροπής και του Υπουργείου Άμυνας της χώρας ερευνά τους λόγους του περιστατικού.
.
«Εξετάζονται δύο κύριες εκδοχές: ένας πύραυλος πέταξε στο έδαφος της Λευκορωσίας, παρόμοιος με το πρόσφατο περιστατικό στην Πολωνία, όταν ο πύραυλος πέταξε προς τη λάθος κατεύθυνση· ο πύραυλος καταρρίφθηκε ως αποτέλεσμα της επιχείρησης των συστημάτων της αεράμυνας της Λευκορωσίας», αναφέρει το πρακτορείο.
.
Διευκρινίζεται ότι πληροφορίες για τα θύματα δεν έχουν ακόμη ληφθεί.

………………………………………………………………………………………………………