Η Hellenic Train επέστρεψε τα εισιτήρια αντί να δώσει τα €21.000 για κάθε νεκρό !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Δυστυχώς, αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο !! Μα καλά, ένας συγγενής ενός νεκρού του εγκλήματος των Τεμπών δεν βρέθηκε να ψάξει, να ρωτήσει, να μάθει τι δικαιούνται και να ενημερώσει και τους άλλους !!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή !!

Καλά εμάς μας διαβάζουν λίγοι … Εκείνοι οι δικηγόροι τους, αλλά πρώτιστα οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι συγγενείς … κανένας ;;; Και μετά παραπονιούνται …

Άξιοι της μοίρας τους … δυστυχώς … αυτά βλέπει ο Καραμανλής τζούνιορ και ξαναβάζει υποψήφιος … και δεν θέλουμε ούτε καν να σκεφτούμε το άκρον άωτον … να υπήρχε κάποιος συγγενής νεκρού στις Σέρρες και να τον ψήφιζε με κλειστά μάτια …

…………………………..

Τέμπη – Ξεσπά ο αδερφός θύματος: Τρισάθλια η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου των θυμάτων

Οργισμένοι είναι οι συγγενείς των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, μετά την κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δρομολόγιο ως «μη ολοκληρωμένο».

«Θέλω να ξέρω ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτό, για να αποφασίσουμε αν είναι κάτι άθλιο, ή τρισάθλιο», είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του Βάιου που έχασε τη ζωή του το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Όπως εξηγεί ο αδερφός του αδικοχαμένου νέου, το πιο εξοργιστικό είναι πως αυτή η κίνηση αποτελούσε και την… πρώτη επίσημη εμφάνιση της εταιρείας. «Από την πρώτη ημέρα ζητούμε επικοινωνία με την Hellenic Train. Εμείς όσο ψάχναμε τον αδερφό μου, ζητούσαμε να μας πουν σε ποιο βαγόνι είναι. Ουσιαστικά, αυτή είναι η πρώτη επικοινωνία της εταιρείας με μας» κατέληξε ο Βαγγέλης Βλάχος.

………………………..

Σχετικά για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΕ

…………………………………………………………………………………………