Θεία Δίκη !! Αυτός που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν, καρφώθηκε στο κεφάλι από δοκάρι στον Πύργο του Άϊφελ !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

Θεία Δίκη !! Σιδερένια δοκός από τις επισκευές του Πύργου του Άϊφελ, έπεσε στο κεφάλι του δικαστή του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Rosario Salvatore Aytala, ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, και τον σκότωσε ακαριαία !!

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τα σημεία των καιρών είναι αναπόφευκτα !! Προς γνώσιν των ενδιαφερομένων !! N16.2Nemesis-300x237

ΥΒΡΙΣ ΑΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΙΣΙΣ

Οι προκαλούντες ΥΒΡΙΝ , που ενεργούν πράξεις με ΑΤΗ και φέρνουν καταστροφικές κρίσεις, βρίσκονται μπροστά στη ΝΕΜΕΣΗ που όλα τα νέμει και τιμωρούνται από την ΤΙΣΙΝ !!!

Το βράδυ της 21ης ​​Μαρτίου πέθανε στο Παρίσι ο δικαστής του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Ροζάριο Σαλβατόρε Αϊτάλα, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσε θύμα δυστυχήματος – τμήμα του Πύργου του Άιφελ έπεσε στο κεφάλι του άνδρα. 

«Ο Πύργος του Άιφελ αυτή τη στιγμή υφίσταται προγραμματισμένες ανακαινίσεις. Γύρω στη μία τα ξημερώματα της 21ης ​​Μαρτίου ο κ. Αυτάλα έκανε μια βόλτα κοντά στο αξιοθέατο. Δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιητικές πινακίδες και, από ένα παράλογο ατύχημα, ήταν εκείνη τη στιγμή που σημειώθηκε η κατάρρευση», δήλωσε ο Nicolas Chauvin, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Παρισιού.

Την ώρα του συμβάντος, δίπλα στον πρέσβη βρίσκονταν πολλά άτομα, αλλά κανείς εκτός από τον Aytala δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο δικηγόρος πέθανε ακαριαία – μια δοκός δύο μέτρων έπεσε κάθετα στο κεφάλι του.

«Αυτό, φυσικά, είναι τρομερό, αλλά τουλάχιστον δεν υπέφερε για πολύ», είπε στους δημοσιογράφους ένας υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας που ήταν παρών στο περιστατικό. 

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία του Παρισιού διενεργεί προανακριτικό έλεγχο, κρίνεται το θέμα της κίνησης ποινικής υπόθεσης. Σύμφωνα με ειδικούς, οι προοπτικές τιμωρίας των δραστών είναι πολύ ασαφείς – σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, ο Aytala δεν είχε το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στον χώρο των εργασιών επισκευής. 

…………………………………………………………………………………………………………….