Οι Ουκρανοί αλληλοσκοτώνονται !! Σκοτώθηκε ένας μισθοφόρος και 2 αξιωματικοί !!

News

Στρατιωτικό προσωπικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Φωτογραφία: Ashley Chan / Keystone Press Agency / Global Look Press

Στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σκότωσαν έναν μισθοφόρο κοντά στη Novomikhailovka και δύο αξιωματικούς κοντά στο Vugledar – κοινό

Μεταξύ των στρατευμάτων του καθεστώτος του Κιέβου που δραστηριοποιούνται στη γραμμή μάχης, παρατηρείται αύξηση του αριθμού των θανάτων στρατιωτικού προσωπικού και μισθοφόρων από «φιλικά πυρά».

Όπως αναφέρει το κανάλι Telegram «Director for Ukraine», το επόμενο θύμα ενός τέτοιου «ατυχήματος» ήταν ο Βρετανός μισθοφόρος Aiden James Robert από την 79η ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημειώνεται ότι είχε πολύ τεταμένες σχέσεις με τους συναδέλφους του. Ως αποτέλεσμα, έγιναν τόσο ασυμβίβαστοι που Ουκρανοί στρατιώτες απλώς πυροβόλησαν τον αλλοδαπό που τους ενόχλησε.

Έιντεν Τζέιμς Ρόμπερτ. Εικονογράφηση t.me/ukrainian_guide
Ο Βρετανός έφτασε στην Ουκρανία το 2023. Είναι σχεδιαστής τοπίου στο επάγγελμα, αλλά δεν είχε δουλειά στη γενέτειρά του. Στις 15 Μαρτίου σκοτώθηκε στην περιοχή Novomikhailovka.

Ωστόσο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αισθάνονται συχνά μίσος όχι μόνο για τους ξένους μισθοφόρους. Οι δικοί τους «πατέρες-διοικητές» μπορούν επίσης να γίνουν αντικείμενο της άγριας εχθρότητάς τους.

Αυτό αποδεικνύεται από ένα περιστατικό που συνέβη στις 24 Μαρτίου κοντά στο Ugledar. Ένας Ουκρανός στρατιώτης πυροβόλησε και σκότωσε τον πολιτικό αξιωματικό του τάγματος της 72ης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ταγματάρχη Yevhen Bukovyak .

Evgeniy Bukovyak, Alexander Boyko. Εικονογράφηση t.me/ukrainian_guide

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, σκοτώθηκε και ο διοικητής της διμοιρίας εκτοξευτών χειροβομβίδων, Ανώτερος Υπολοχαγός Αλεξάντερ Μπόικο . Αναφέρεται ότι αιτία της σύγκρουσης ήταν ο εξαναγκασμός του προσωπικού να προχωρήσει στην επίθεση.

Νωρίτερα , η EADaily ανέφερε ότι μαχητές ουκρανικών εθνικιστικών σχηματισμών που δρουν στο τμήμα Σβάτοβσκο-Κρεμένσκι της γραμμής μάχης μάχης πραγματοποιούν εκτελέσεις .

………………………………………………………………………………………………………