Προς SKAI και άλλα ΜΜΕ ο Πούτιν είναι υγιής και ανακοίνωσε την αύξηση της οικονομικής κυριαρχίας της Ρωσσίας.

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στιγμιότυπο βίντεο

ΑΛΦΕΙΟΣ : Λύσσαξαν για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ των αγγλοσαξόνων, ότι ο Πούτιν είναι άρρωστος κλπ. κλπ, από κοντά και το κανάλι Σκάι στην Ελλάδα που δεν σκάει να μιλάει, αλλά σκάει γιατί ο Πούτιν είναι υγιής !!

…………………

Ο Πούτιν χαρακτήρισε την αύξηση της οικονομικής κυριαρχίας της Ρωσσίας το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του 2022

Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του περασμένου έτους ήταν η αύξηση της οικονομικής κυριαρχίας της Ρωσίας, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με εργαζομένους σε εργοστάσιο αεροσκαφών στο Ουλάν-Ούντε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αντίπαλοι περίμεναν ότι η οικονομία της χώρας θα κατέρρεε μέσα σε ένα μήνα, αλλά τα σχέδιά τους δεν υλοποιήθηκαν.
.
«Πολλαπλασιάσαμε την οικονομική μας κυριαρχία», τόνισε ο Πούτιν.
Το ποσοστό ανεργίας στη Ρωσία είναι στο επίπεδο του 3,6 τοις εκατό – αυτό είναι ένα ιστορικό ελάχιστο, επέστησε την προσοχή ο αρχηγός του κράτους. Την ίδια στιγμή, το ΑΕΠ μειώθηκε μόνο κατά 1,2 τοις εκατό, ενώ στην Ουκρανία το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν κατέρρευσε κατά 40 τοις εκατό.
.
Ο Πούτιν σημείωσε μια ελαφρά μείωση στο επίπεδο των πραγματικών μισθών και των πραγματικών εισοδημάτων του πληθυσμού – κατά ένα τοις εκατό. Τώρα υπάρχει μια ανοδική τάση, συνέχισε, τα θεμελιώδη θεμέλια της σταθερότητας είναι τώρα πολύ ισχυρότερα από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως.
.
Ο Πρόεδρος διευκρίνισε ότι ο υπολογισμός του παύσης των επιχειρήσεων, της κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος, της αύξησης της ανεργίας, των διαθέσεων διαμαρτυρίας και της αναταραχής στη χώρα δεν υλοποιήθηκαν.
Με εργάτες του εργοστασίου αεροπορίας Ulan-Ude.
Με εργάτες του εργοστασίου αεροπορίας Ulan-Ude. Φωτογραφία: Vladimir Gerdo, TASS

Πηγή

………………………………………………………………………………………………………….