Μεντβέντεφ : “ανόητη αμερικανική προπαγάνδα” ότι κάποια “φιλοουκρανική ομάδα” κατέστρεψε τους Nord Stream

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Φωτογραφία: Ekaterina Shtukina / TASS.

Ο Μεντβέντεφ επεσήμανε πού αναπτύσσονται τα πόδια της «φιλοουκρανικής ομάδας» από την υπονόμευση του Nord Stream

Οι ισχυρισμοί των μέσων ενημέρωσης ότι μια άσχετη «φιλοουκρανική ομάδα» βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις στο Nord Stream είναι ανόητη αμερικανική προπαγάνδα σε επίπεδο «χαμηλού βαθμού shnyaga». Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 9 Μαρτίου, ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Για τρίτη μέρα, άλλο ένα επικό δράμα από το Χόλιγουντ εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Η συνέχεια της ταινίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στα χημικά όπλα του Σαντάμ με επίδειξη δοκιμαστικών σωλήνων στον ΟΗΕ. Ο κόσμος, ανοίγοντας το στόμα του και βιώνοντας ένα ελαφρύ αντανακλαστικό φίμωσης, κοιτάζει τις πολυάριθμες κενώσεις των δυτικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με «ποιος τελικά ανατίναξε τα Nord Streams». Και αλήθεια: ποιος πλαισίωσε τον Ρότζερ Ράμπιτ;»,  έγραψε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram, σχολιάζοντας τα πολυάριθμα δημοσιεύματα δυτικών ΜΜΕ που προσπαθούν να αποδώσουν την ευθύνη για την ανατίναξη αγωγών φυσικού αερίου σε μια «άγνωστη» «φιλοουκρανική ομάδα».

«Αποδεικνύεται ότι το όλο θέμα βρίσκεται σε κάποια άγνωστη «φιλοουκρανική ομάδα». Το οποίο (τονίζεται ιδιαίτερα) δεν είναι σε καμία περίπτωση, καλά, απολύτως, απολύτως, ούτε ένα καλώδιο και διακόπτης δεν είναι συνδεδεμένο είτε με την Μπαντέρα Κιέβου, είτε με την Ευρώπη που έχει ζομβιστεί από γυναικολόγους, είτε με την Αμερική βυθισμένη στη γεροντική παραφροσύνη, είτε με την άλλη. Δυτικός κόσμος που έχει αρρωστήσει από ρωσοφοβική υστερία. Μόνο μοναχικοί ήρωες που έχουν έρθει στα χέρια με τους καταραμένους Μοσχοβίτες! Η νέα σωτηρία του κόσμου από κάποια άδοξα καθάρματα.
Αποδεικνύεται ότι οι ηθοποιοί είναι μέτριοι. Σαφώς όχι το επίπεδο του Μπραντ Πιτ και του Κρίστοφ Βαλτς . Και ο σκηνοθέτης δεν είναι του επιπέδου του Κουέντιν Ταραντίνο …». Γράφει ο Μεντβέντεφ.

Όπως τόνισε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, «ηλίθια αμερικανική προπαγάνδα», που «σε κανέναν δεν αρέσει», «ακόμη και οι Ευρωπαίοι που έχουν δηλητηριαστεί από αυτήν δεν πιστεύουν σε αυτήν».

“Αυτή είναι μια τόσο ειλικρινής χαμηλής βαθμολογίας shnyaga κατηγορίας Β”, επισήμανε.

Πηγή

…………………..

Σχετικά για Nord Stream

……………………………………………………………………………………