ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΕ. Ο 18χρονος τα είπε όλα και ο Μάνεσης “προωθεί” την ελπίδα των πολιτικών για αποχή !

ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η αποχή είναι το τελευταίο ανάχωμα της ανθελληνικής σαπίλας της κομματοκρατίας να σωθεί από την οργή του λαού !! Έτσι όπως μπορούν και όπου μπορούν, μέσω των παρουσιαστών σπέρνουν την ιδέα της αποχής.

Τους βολεύει αφάνταστα η αποχή !! Διότι τα αποτελέσματα των εκλογών, μετρούνται επί του συνόλου των ψηφισάντων και όχι των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους !! Εδώ δεν μετράνε τις λευκές ψήφους και τις πετάνε πριν βγάλουν τα ποσοστά !!

Έτσι αν από 100 εγγεγραμμένους, πήγαν και ψήφισαν οι 50 κι από αυτούς οι 10 ψήφισαν λευκό, στην καταμέτρηση μένουν 40 !! Αν βρεθούν και 5 άκυρα, μένουν 35 επί των οποίων βγαίνουν τα ποσοστά !!

Ήτοι, στο 100% των 35, κάποιος πήρε 15 ψήφους, άλλος πήρε 10, άλλος 5 κι άλλοι πέντε πήραν από έναν !! Βγάλτε τα ποσοστά τώρα !!

Είδες η αποχή 50% που πετάει στο τέλος του βίντεο ο Μάνεσης ;; Δεν πάνε οι οργισμένοι κλπ να ψηφίσουν κι έτσι με πέντε-δέκα κομματόσκυλα κερδίζει στις εκλογές τους, πότε ο ένας, πότε ο άλλος … και το καθεστώς κάνει τη δουλειά του …

Πολιτεία ώρα μηδέν

……………………….

……………………………………………………………………………………………….