Τουρκία προς Κύπρο: Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας, είμαστε πλήρεις !!! Η γαϊδουριά των Τούρκων σε όλη της την έκφανση !!

News ΚΥΠΡΟΣ

Τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στα ερείπια των πολυόροφων τάφων που κατασκεύασαν κάποιοι εγκληματίες εργολάβοι, κολλητοί του Ερντογάν, η απανθρωπιά του “σουλτάνου” ξεπερνά κάθε όριο !!

Η γαϊδουριά των Τούρκων σε όλη της την έκφανση !! Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο τους και την αδιαφορία τους για τις ζωές ακόμα και των δικών τους πολιτών !!

Ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι Τούρκοι τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν την αποστολή. Ο υπουργός είπε ότι αναμένεται επίσημη δήλωση από πλευράς Τουρκίας, ότι δεν χρειάζονται άλλες ομάδες διάσωσης.

σ.σ. Ο Κασουλίδης ανέφερε ότι δυσκολευτήκαν να βρουν τον τρόπο μεταφοράς της ομάδας στην Τουρκία, άρα η ομάδα διάσωσης είχε ετοιμαστεί !! Ωραία κύριε Κασουλίδη, γιατί δεν στέλνετε την ομάδα στη Συρία ;; Α, ξεχάσαμε … η Συρία βρίσκεται τιμωρημένη από κυρώσεις των ΗΠΑ και της Ε.Ε. …

…………………………………………………………………………………………………..