Ελληνικές εταιρείες συμμετέχουν στην έκθεση Libya Industries Fair 2023 της Misrata

Business News ΕΛΛΑΔΑ

Η δεύτερη έκδοση της Libya Industries Fair 2023 (25 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου) θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή πολλών ξένων εταιρειών από την Ελλάδα, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Libya Herald , ο εκπρόσωπος Τύπου ΜΜΕ για την έκθεση, Mahdi Boulwefa, είπε ότι το ποσοστό κρατήσεων για τους συμμετέχοντες ανήλθε στο 75% της έκτασης της έκθεσης, που ξεπερνά τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα.

Είπε ότι πολλοί Λιβυκοί οικονομικοί παράγοντες και ιδιωτικοί και δημόσιοι βιομηχανικοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων 60 τοπικών εταιρειών σε διάφορες βιομηχανικές δραστηριότητες, συμμετέχουν επίσης.

Οι πιο σημαντικές δραστηριότητες που εκπροσωπήθηκαν, αποκάλυψε, ήταν η συσκευασία, η βαφή και τα μηχανήματα της, η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα και αρκετές μεταποιητικές βιομηχανίες.

Λιβύη: Πύλη εξαγωγών στην Αφρική
Ο Boulwefa πρόσθεσε ότι η περσινή πρώτη έκδοση αντιπροσώπευε ποσοστό επιτυχίας 70%, ελπίζοντας ότι η φετινή διοργάνωση θα πετύχει τον στόχο της, που είναι ότι η Λιβύη θα γίνει η πύλη εξαγωγής προς την Αφρική.

Αρκετά συμβόλαια που υπέγραψαν πέρυσι από ξένους
Αποκάλυψε ότι υπήρχαν 5.000 επισκέπτες πέρυσι που ήλπιζε να φτάσει τους 9.000 φέτος. Στους επισκέπτες του περασμένου έτους συμπεριλήφθηκαν αρκετοί αλλοδαποί που κατοικούν και εργάζονται στη Λιβύη σε διάφορες δραστηριότητες – που οδήγησαν σε αρκετές συμβάσεις με λιβυκές βιομηχανικές εταιρείες.

……………………………………………………………