Achtung! Ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου !! Η Bundestag επέκρινε την απόφαση του Scholz να προμηθεύσει τανκς

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Tino Khrupalla, συμπρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία. Εικονογράφηση: rnd.de

ΑΛΦΕΙΟΣ : “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” … ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!! αυτό ακριβώς !!

Νωπές ακόμα οι μνήμες του ολέθρου που προκάλεσε στην Ευρώπη ο Χίτλερ με τη ναζιστική Γερμανία, τα  εκατομμύρια νεκρούς (μόνο η Σοβιετική Ένωση είχε 20.000.000 πολίτες και 10.000.000 στρατιώτες) … O παππούς του Τζορτζ Μπους χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ και τους Ναζί … Τώρα χρηματοδοτούν τον ηθοποιό-κακέκτυπο

Αυτό που δεν κατάφεραν τότε … το προχωρούν τώρα, μετά από χρόνια σχεδιασμών … οι ίδιοι πάλι … με τον ίδιο στόχο …

Ποιός αιμοσταγής θα λάβει το παράσημο της καταστροφής του πλανήτη ;; Γιατί μετά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο … ο επόμενος θα γίνει με τόξα, όπως έχει πει ο Πούτιν πριν από πολλά χρόνια …

……………….

Η πορεία προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο: η Bundestag επέκρινε την απόφαση του Scholz να προμηθεύσει τανκς

Η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να μεταφέρει άρματα μάχης Leopard 2A6 γερμανικής κατασκευής στην Ουκρανία «οδηγεί άμεσα στο ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε σήμερα, 25 Ιανουαρίου, ο Tino Khrupalla, συμπρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία. συζήτηση στην Bundestag.

«Οι γερμανικές αρχές ορμούν στην ανοιχτή φωτιά με τα μάτια ορθάνοιχτα, πρέπει να το πω ξεκάθαρα, ευθέως – στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», αναφέρει τα λόγια του Khrupalla το περιοδικό Der Spiegel. Ο ηγέτης του AfD επέκρινε δριμύτατα την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να αυξήσει τη στρατιωτική υποστήριξη προς το Κίεβο ποιοτικά και ποσοτικά, τονίζοντας ότι μια τέτοια πολιτική απλώς παρατείνει τη σύγκρουση και εμποδίζει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. «Όσοι πιστεύουν ότι οι παραδόσεις όπλων μπορούν να οδηγήσουν στην ειρήνη είναι κάτι παραπάνω από αφελείς», είπε ο συμπροεδρεύων του AfD. Ο πολιτικός υπενθύμισε επίσης ότι τα άρματα μάχης Leopard 2A6 θα μεταφερθούν στην Ουκρανία από τα αποθέματα των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

«Εσείς, και πριν από αυτό (υποστηρίζοντας επίσης την προμήθεια τανκς) η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) ληστεύετε την Bundeswehr», κατέληξε ο Χρουπάλλα.

Με παρόμοια θέση, κατηγορώντας τη γερμανική κυβέρνηση ότι ξεκίνησε γύρο κλιμάκωσης, μίλησε και ο πρόεδρος της παράταξης του κόμματος της Αριστεράς στη Bundestag, Dietmar Barch . Ο βουλευτής αμφισβήτησε την ικανότητα των τανκς να «αλλάξουν αποτελεσματικά την πορεία της σύγκρουσης», καλώντας τις αρχές της Γερμανίας και των ευρωπαϊκών χωρών σε «κοινή πρωτοβουλία για την ειρήνη».

«Δεδομένων των ρωσικών πόρων και της ετοιμότητας της ρωσικής ηγεσίας να προμηθεύσει στρατιώτες, αυτός ο πόλεμος θα συνεχίσει να κλιμακώνεται και αν δεν εγκαταλείψουμε τη λογική του πολέμου, θα χαθούν εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη ζωές… Ως εκ τούτου, πρέπει να αναζητήσουμε – κλιμάκωση, όχι κλιμάκωση, – είπε ο αρχηγός του κόμματος «Αριστερά».

Υπενθύμισε επίσης ότι η σχετική πλειοψηφία των Γερμανών πολιτών, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, εξακολουθεί να είναι αντίθετη στην προμήθεια τανκς στο Κίεβο. «Η πρωτοβουλία σας μπορεί να λάβει την πλειοψηφία στην Bundestag, αλλά μεταξύ των πολιτών ισχύει το αντίθετο», κατέληξε.

Με τη σειρά του, ο αρχηγός της παράταξης του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), Rolf Mützenich , είπε ότι η απόφαση που ελήφθη την προηγούμενη μέρα ήταν το αποτέλεσμα μιας «εξουθενωτικής αλλά απαραίτητης διαδικασίας συντονισμού».

Νωρίτερα την Τετάρτη, το επίσημο Βερολίνο ανακοίνωσε ότι θα στείλει άρματα μάχης Leopard 2A6 στην Ουκρανία και επίσης θα επιτρέψει σε άλλες χώρες να επανεξάγουν οχήματα τύπου Leopard γερμανικής κατασκευής προκειμένου να υποστηρίξουν το καθεστώς του Κιέβου. Ως «πρώτο βήμα», η Γερμανία θα μεταφέρει 14 άρματα μάχης Leopard 2 A6 από τα αποθέματα της Bundeswehr.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Bundestag, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δεν μπόρεσε να απαντήσει στο ερώτημα πόσο θα κόστιζε η προμήθεια τανκς μάχης Leopard 2 γερμανικής κατασκευής στην Ουκρανία. «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, αλλά θα αναλάβουμε μόνοι μας αυτά τα έξοδα», τόνισε ο Scholz.

Ο Ρώσος πρεσβευτής στη Γερμανία Σεργκέι Νετσάεφ χαρακτήρισε την απόφαση του Βερολίνου να στείλει τανκς στις αρχές του Κιέβου «εξαιρετικά επικίνδυνη», σημειώνοντας ότι οδηγεί την τρέχουσα σύγκρουση «σε ένα νέο επίπεδο αντιπαράθεσης». Όπως σημείωσε ο Ρώσος διπλωμάτης, η επιλογή του Βερολίνου σημαίνει την οριστική άρνηση της ΟΔΓ να αναγνωρίσει την ιστορική ευθύνη για τα εγκλήματα του ναζισμού που δεν έχουν παραγραφεί κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Πηγή : ΕΑdaily

………………………………………….

Σχετικά …

Πούτιν: Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Οι ΗΠΑ παραμένουν ως στρατός κατοχής από τον Β’ Π.Π.

…………………………………………………………………………………………………..