Το ρομπότ Marker θα ανιχνεύει και χτυπά αυτόματα τα τανκς Abrams και Leopard, λέει ο ειδικός της Roskosmos !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
φωτογραφία: ptisidiastima.com / Αυτό ήταν ένα άρμα Leopard 2A4 της Τουρκίας που καταστράφηκε, όπως και πολλά άλλα, στη Συρία !

Μεγάλος ντόρος γίνεται για τα γερμανικά “θηρία” λεοπαρδάλεις και τα αμερικανικά “αβραάμ” – M1 Abrams !!

Το πρώτο βίντεο αποκαλύπτει το παραμύθι για τον “μύθο” Leopard 2A4 , που εύκολα πολλά “θηρία” έγιναν εύκολος στόχος των ατάκτων του ISIS !! Φανταστείτε την πανωλεθρία που θα πάθουν από έναν τακτικό στρατό !

Όσο για τον “αβραάμ” – M1 Abrams , φαίνεται ότι στο Ιράκ (περιοχή καταγωγής του βιβλικού Αβραάμ) , δεν άρεσε η “επιστροφή” του (είχε διωχθεί από εκεί, όπως αναφέρουν οι βιβλικές γραφές) και τον περιποιήθηκαν δεόντως !! Δείτε στο δεύτερο βίντεο !!

«Τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams είναι ευάλωτα στα αντιαρματικά μας συστήματα, είναι γνωστά στους Ρώσους ειδικούς», είπε ο Andrey Klimov, επικεφαλής της επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου για την προστασία της κρατικής κυριαρχίας του Ρωσική Ομοσπονδία, στο RIA Novosti.

Η έκδοση κρούσης του ρομπότ Marker θα μπορεί να χτυπήσει τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams και τα

Ρωσικό ρομποτικό σύμπλεγμα Marker - RIA Novosti, 1920, 26/01/2023
© Φωτογραφία: ευγενική προσφορά της ΜΚΟ Android Technology Ρωσικό ρομποτικό συγκρότημα “Marker”. Φωτογραφία αρχείου

γερμανικά Leopards που μεταφέρθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δήλωσε στο RIA Novosti, ο Dmitry Rogozin, πρώην γενικός διευθυντής της Roskosmos και επικεφαλής της ειδικής ομάδας στρατιωτικών συμβούλων Tsar Wolves.

Εξήγησε ότι η συσκευή στο σύστημα ελέγχου διαθέτει ηλεκτρονικό κατάλογο με εικόνες στόχων στο ορατό και υπέρυθρο εύρος, χάρη στον οποίο το ρομπότ προσδιορίζει αυτόματα τον εξοπλισμό του εχθρού.
.
«Για παράδειγμα, μόλις ξεκινήσουν οι παραδόσεις των αρμάτων Abrams και Leopard στα ουκρανικά στρατεύματα, ο Marker θα λάβει μια κατάλληλη ηλεκτρονική εικόνα και θα μπορεί αυτόματα να ανιχνεύει και να χτυπά αμερικανικά και γερμανικά τανκς με ATGM», είπε ο Rogozin.
.
Το ρομπότ μπορεί επίσης να ιεραρχήσει αυτόματα στόχους. “Ας πούμε ότι εντόπισε ένα T-64, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού και κάποιο ξένο εξοπλισμό στη γραμμή επαφής. Στη συνέχεια, το ρομπότ επιλέγει ανεξάρτητα έναν στόχο σύμφωνα με την προτεραιότητα – ποιος από αυτούς είναι ο πιο σημαντικός – και τον χτυπά με την κατάλληλη δύναμη πυρός », εξήγησε ο επικεφαλής των «Λύκων του Τσάρου».
…………..

1ο βίντεο “μύθος” Leopard 2A4

2ο βίντεο “αβραάμ” – M1 Abrams

………………..

robot marker

………………………………………………………………………………..