Ο Α.Γ.Ε. των Ε.Δ. της Ρωσσίας, διοικητής των επιχειρήσεων στην Ουκρανία !! “Τρίτη φάση” με διεύρυνση της κλίμακας !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Valery Gerasimov
© Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Valery Gerasimov. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : Γράφει το δημοσίευμα : “…η αύξηση του επιπέδου διοίκησης στο πλαίσιο της ειδικής επιχείρησης συνδέεται με τη διεύρυνση της κλίμακας των προς επίλυση εργασιών…”
Όταν ανέλαβε ο προκάτοχος του ο Σουροβίκιν, σύμφωνα με ανεξάρτητους παρατηρητές, η “ειδική επιχείρηση” πέρασε σε μια “δεύτερη φάση” κι αυτό φάνηκε στο πεδίο !!
Η ανάληψη της διοίκησης από τον ίδιο τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσσίας, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, δείχνει ξεκάθαρα τη μετάβαση στην “τρίτη φάση” επιχειρήσεων !!!
.
Με δεδομένη τη σφοδρή αντίδραση της Ρωσσίας μέσω του πρέσβη της στις ΗΠΑ, ότι η εκπαίδευση των Ουκρανών στα Patriot, ντε φάκτο εμπλοκή των ΗΠΑ …, όπως και η πρόβλεψή μας ότι θα μας μπλέξουν άσχημα οι Γάλλοι… , αναμένονται μεγάλα γεγονότα !!!
…………………….

Ο υπουργός Άμυνας Σόιγκου διορίζει τον Γκερασίμοφ διοικητή της Κοινής Ομάδας Δυνάμεων

ΜΟΣΧΑ, 11 Ιανουαρίου – RIA Novosti. Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου διόρισε τον Βαλέρι Γκερασίμοφ, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, διοικητή ομάδας δυνάμεων στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
.

«Ο στρατηγός Valery Gerasimov, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διορίστηκε Διοικητής της Μικτής Ομάδας Στρατευμάτων (Δυνάμεων)», ανέφερε το υπουργείο.

.
Διευκρινίζεται ότι ο αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων Oleg Salyukov , ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αλεξέι Κιμ και ο Γενικός Διοικητής των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων Σεργκέι Σουροβίκιν , ο οποίος προηγουμένως κατείχε τη θέση του Διοικητή της Ενωμένης Ομάδας, έγιναν αναπληρωτές του.
.
Το τμήμα τόνισε ότι η αύξηση του επιπέδου διοίκησης στο πλαίσιο της ειδικής επιχείρησης συνδέεται με τη διεύρυνση της κλίμακας των προς επίλυση εργασιών. Επιπλέον, μιλάμε για την ανάγκη οργάνωσης στενότερης αλληλεπίδρασης μεταξύ των κλάδων και των κλάδων των στρατευμάτων, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας όλων των τύπων υποστήριξης και της αποτελεσματικότητας της διοίκησης και του ελέγχου των ομάδων δυνάμεων.

…………………………………………………………………………………………………………