Το Soledar στα χέρια των Ρώσσων !! Κατάρρευση των Ουκρανών που τους περικύκλωσαν στο κέντρο της πόλης !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Smoke in Soledar - RIA Novosti, 1920, 01/11/2023
© AP Photo / Roman Chop Καπνός στο Soledar. Φωτογραφία αρχείου
Οι μονάδες Wagner έχουν πάρει τον έλεγχο ολόκληρης της επικράτειας του Soledar, κι έχουν περικυκλώσει τους Ουκρανούς στο κέντρο της πόλης, σαν να τους έχουν ρίξει σε ένα καζάνι, στο οποίο διεξάγονται αστικές μάχες, δήλωσε ο Yevgeny Prigozhin, ιδρυτής του PMC.
“Τα τμήματα του PMC” Wagner “έχουν πάρει τον έλεγχο ολόκληρης της επικράτειας του Soledar. Έχει σχηματιστεί ένα καζάνι στο κέντρο της πόλης, στο οποίο διεξάγονται αστικές μάχες. Ο αριθμός των αιχμαλώτων θα ανακοινωθεί αύριο”, είπε.
.
Εικονογράφηση: Στιγμιότυπο του βίντεο του τηλεοπτικού καναλιού Brussels Svyazny
Οι Μονάδες επίθεσης του ρωσικού PMC “Wagner” που κατέλαβαν το κέντρο της πόλης Soledar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, κατέγραψαν βίντεο μπροστά από το κτίριο των διοικητικών υπηρεσιών, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη διοίκηση της πόλης.

Σύμφωνα με έναν από τους μαχητές, ο Ρωσικός στρατός καθαρίζει την πόλη.

Την ίδια στιγμή, ορισμένα τοπικά κανάλια τηλεγραφήματος που καλύπτουν την πορεία του SVO αναφέρουν ότι οι «Βαγκνερίτες» κλείδωσαν τον ουκρανικό στρατό σε ένα καζάνι. Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Boris Rozhin αναφέρει επίσης την κατάρρευση των στρατιωτικών σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Soledar.

Με πληροφορίες από RIA Novosti και ΕΑdaily

Σχετικό … Οι Ουκρανοί οπισθοχωρούν από το Soledar, αλλά το μπλοκ του ΝΑΤΟ στέλνει μαζικά όπλα !

……………………………………………………………………………………………….