Βία,ταραχές και οδομαχίες στο Βερολίνο. Απίστευτη παραπληροφόρηση. Τα ΜΜΕ (και τα ελληνικά) προσβάλουν την ομογένεια. ΑΙΔΩΣ!

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

Βία, ταραχές και οδομαχίες παραμονή πρωτοχρονιάς στο Βερολίνο απο “πρόσφυγες” και όχι απο άνδρες με μεταναστευτικό υπόβαθρο στούς οποίους ανήκουν και οι ομογενείς.

Οι άνθρωποι με μεταναστευτικό υπόβαθρο είναι κυρίως φιλήσυχοι, νομοταγείς και μάλιστα πολλοί απο αυτούς δέχθηκαν επιθέσεις εν ώρα υπηρεσίας την νύχτα του αίσχους στο Βερολίνο.

Οι Γερμανοί έπαθαν (απο το 2015-2016 με την μαζική <εισβολή> “προσφύγων” και όλα τα βίαια επεισόδια και σεξουαλικές επιθέσεις που ακολούθησαν και τότε την πρωτοχρονιά), αλλά δεν έμαθαν.

Άνθρωποι κυρίως “πρόσφυγες” αρκετοί με γερμανικά διαβατήρια έδωσαν οδομαχίες με την αστυνομία στο Βερολίνο. Στη συνοικία Kreuzberg, έστησαν πολλά οδοφράγματα και εκτόξευσαν κροτίδες και ρουκέτες εναντίον των αστυνομικών, και πυροβόλησαν κατά της αστυνομίας.

Ένας από τους δράστες χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ διέφευγε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο Berlin-Neukölln, το χάος έβαλε φωτιά σε ένα πούλμαν και ένα κατάστημα. Ένας ένοπλος συνελήφθη. Στην πρωτεύουσα, η αλλαγή του χρόνου μετατράπηκε σε χάος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης πέταξαν πυροσβεστήρα σε ασθενοφόρο την ώρα που μετέφερε ασθενή ο οποίος έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή Schöneberg, η πυροσβεστική δέχθηκε επίθεση. Σε ένα οδόφραγμα, κουκουλοφόροι έτρεξαν προς την πυροσβεστική και επιτέθηκαν με πέτρες και σιδερόβεργες.

Η πυροσβεστική μπορούσε να σβήσει τις φωτιές μόνο υπό την προστασία της αστυνομίας. Χρειάστηκε να κληθούν περισσότερες από 40 φορές μέσα σε μια ώρα στην πρωτεύουσα.

Αστυνομικός συνδικαλιστής ζητά την απαγόρευση των κροτίδων

Συνολικά, οι διασώστες πραγματοποίησαν περισσότερες από 1700 επιχειρήσεις. Κατά την αλλαγή του έτους με τους περιορισμούς της Corona πριν από ένα χρόνο, υπήρχαν 700 λιγότεροι.

Στην πρωτεύουσα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δέχθηκαν 38 επιθέσεις, 15 διασώστες τραυματίστηκαν.

Κρατικός διευθυντής πυρόσβεσης Karsten Homrighausen: “Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά και μπορώ μόνο να την καταδικάσω με τον πιο έντονο τρόπο”.

Ο Stephan Weh, ο επικεφαλής του συνδικάτου της αστυνομίας του κρατιδίου, ζήτησε την απαγόρευση των πυροτεχνημάτων: “Έχουμε δει σε όλη τη Γερμανία ότι τα πυροτεχνήματα χρησιμοποιούνται εντελώς σκόπιμα ως όπλα εναντίον ανθρώπων”.

Η αστυνμομία συνέλαβε μέν 145 δράστες οι οποίοι όμως την επόμενη ημέρα αφέθηκαν ελεύθεροι. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου, τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθησαν 145 άτομα, εκ των οποίων οι 139 είναι άνδρες και τα δύο τρίτα είναι ηλικίας κάτω των 25 ετών. Οι 45 από τους συλληφθέντες έχουν γερμανική υπηκοότητα (δηλαδή δεν είναι Γερμανοί), ενώ εξακριβώθηκαν 18 εθνικότητες.

Επι πλέον αξίζει να πούμε ότι το Βερολίνο περνάει στα χέρια της τουρκοαραβικής μαφίας, το τουρκικής καταγωγής εγκληματικό συνδικάτο μετακόμισε στην Ευρώπη από τον Λίβανο .

Διαβάστε: 

Επεξεργασία κειμένου απο www.grland.info