Μουντιάλ 2022. Ο διεθνής μαϊντανός Ζελένσκι πιέζει την FIFA να τον κάνει γλάστρα πριν την έναρξη του τελικού !!

News Sports ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΛΦΕΙΟΣ : Με πολύ θράσος ο ΟυκραΝΑΖΙ Ζελένσκι προσπαθεί να βρωμίσει με την παρουσία του ένα αθλητικό γεγονός και να το μετατρέψει σε αρένα !! Μέχρι στιγμής η FIFA στέκεται στο ύψος της αποστολής της, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Τζιάνι Ινφαντίνο να δηλώνει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου δεν είναι χώρος για πολιτικές ενέργειες και διαμαρτυρίες.
Ευελπιστούμε ότι η FIFA δεν θα υποκύψει και δεν θα μας αναγκάσει να ανοίξουμε τις τηλεοράσεις ένα λεπτό μετά το σφύριγμα του διαιτητή για την έναρξη του αθλητικού αγώνα !! 
.
Άι σιχτίρ πια με τον καραγκιόζη ηθοποιό της πλάκας, το διεθνές λαμόγιο, το αρπακτικό, την κουνίστρα…, τον αρχιμαφιόζο, κλπ, κλπ…
……..
Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) απέρριψε το αίτημα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι να κάνει βιντεοσκοπημένο μήνυμα ενόψει του τελικού αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, αναφέρει το CNN .
.
Σύμφωνα με την πηγή, η άρνηση της οργάνωσης εξέπληξε τους εκπροσώπους του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας. Ταυτόχρονα, δεν είναι γνωστό εάν η προσφυγή σχεδιαζόταν να ηχογραφηθεί ή να πραγματοποιηθεί ζωντανά.
.
Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του γραφείου του Ζελένσκι και της FIFA για το θέμα αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη. Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου δεν είναι χώρος για πολιτικές ενέργειες και διαμαρτυρίες.
………………………………………………
Δείτε την κουνίστρα …

…………………………………………………………………………………………………..