Παύθηκε η Εύα Καϊλή από τις εξουσίες της αντιπροέδρου του Ε.Κ.

News Politics ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Σύσσωμο το Ευρω”κυνοβούλιο” καθαίρεσε την Εύα Καϊλή, μετά βέβαια, από τις αποκαλύψεις και τις καταιγιστικές εξελίξεις !! Κάνουν όλοι πως δεν ήξεραν …

Λέγαμε… Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά για μια χούφτα ευρώ και για μια Αζερο-χούφτα χαβιάρι !! Ναι !! Για μια χούφτα ευρώ και χαβιάρι !! Το επιβεβαίωσαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» !! Μέχρι στιγμής, όλοι ποιούν την νύσσαν, για το … χαβιάρι… !!

Επίσης, λέγαμε, … Δεν σας φαίνεται περίεργο, με το που έσκασε το … Wirecard: ξεκίνησε η δίκη για το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Γερμανίας , αμέσως και για να στρίψουν την προσοχή των Ευρωπαίων πολιτών, έσκασαν το σκάνδαλο της Ευρω-Κατάρ-ατης διαφθοράς, που είναι ψίχουλα μπροστά στα δισεκατομμύρια που είναι αγνώστου καταλήξεως; ( ύπνος βαρύς κι ασήκωτος, κοιμίζει τους Ευρωπαίους )

Παρεμπιπτόντως, ξαναρωτάμε … ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; … και μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ που “σακουλεύονται” καθημερινά τα λαμόγια της φάρας που κατοικοεδρεύει στην “Ευρωπαϊκή Επιτροπή” !! Για παράδειγμα, οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να μαντέψουν πόση «ευρωφούσκα» κέρδισαν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC) Ursula von der Leyen και ο σύζυγός της, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Burla, από την αγορά ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό. !!

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι η επικεφαλής της ΕΚ «αγόρασε από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer 4,6 (!) δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid για 71 (!) δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευσθεί από τους φωτογραφιζόμενους !!!

…………………………

Η απόλυτη πλειοψηφία των ευρωβουλευτών ψήφισε υπέρ της παύσης των εξουσιών, της πρώην πλέον, Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύας Καϊλή, ύποπτης για διαφθορά στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.

Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της ολομέλειας που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο. Η συνάντηση μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

625 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του πρόωρου τερματισμού των εξουσιών της αντιπροέδρου Εύας Καϊλή. Μόνο ένας βουλευτής τάχθηκε κατά και δύο απείχαν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανακοίνωσε η Roberta METSOLA, Πρόεδρος του Ε.Κ.

………………………………………………….

Σχετικά … Η Βασίλισσα της απάτης (ΔΕΝ είναι η Καϊλή).

Οι Καταρ-αμένοι και Αζερο-μπουχτισμένοι του Ευρω-“κυνοβουλίου” …

Ευρωκοινοβούλιο: Για μια χούφτα χαβιάρι

Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά. Συνελήφθη η Εύα Καϊλή, αντιπρόεδρος του ΕυρωΚοινοβουλίου !!

………………………………………………………………………………………………….