Πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον Έλληνα διοικητή της ΟΠΚΕ οι Gypsy, που ο διεθνής βασιλιάς τους απαιτεί από την Ινδία να τους αναγνωρίσει ως “παιδιά τους” !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιές και επεισόδια για τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά ...

Επεισόδια από Ρομά στο Μενίδι: Πυροβόλησαν στο πρόσωπο διοικητή της ΟΠΚΕ – Δέκα οι τραυματίες αστυνομικοί

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή Αυλίζα Μενιδίου, τραυματίσθηκαν ελαφρά 10 αστυνομικοί, μάλιστα οι 6 από σκάγια και οι υπόλοιποι από αντικείμενα που δέχθηκαν και διακομίσθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, γράφει το thetoc.gr

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κοινωνία Ώρα MEGA, δυο αστυνομικοί δέχτηκαν πυρά από καραμπίνες. Ο διοικητής της ΟΚΠΕ Αθηνών, αστυνόμος Α’ και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, δέχτηκε πυροβολισμό στο πρόσωπο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση…

………….

ΑΛΦΕΙΟΣ : Φυσικά κανένα μμε δεν έσκισε τα ιμάτια του για τον Έλληνα διοικητή, όπως τα σκίζουν για τον 16χρονο ( Ρομά ή Γύφτο; ) !!

Κάνουμε την ερώτηση: Ρομά ή Γύφτο; Διότι εδώ έχουμε κάποια ευτράπελα να αναφέρουμε !!

Προ καιρού, με αφορμή αυτό το δημοσίευμα: “Ο «International Gypsy King» απαιτεί από την Ινδία να αναγνωρίσει ως “παιδιά τους” τους Gypsy-Αθίγγανους-Τσιγγάνους-Ρομά !! , γράφαμε:

«International Gypsy King» ο τίτλος !! Δηλαδή, σε ακριβή μετάφραση … «ο διεθνής βασιλιάς των Gypsy» … , άρα πως το «Gypsy»- «Γύφτοι» μεταφράζεται σε «ο διεθνής βασιλιάς των Ρομά» ;; Και το «Τσιγγάνος» ;; το «Αθίγγανος» ;;; (το «Γύφτος» είναι παραφθορά του Αιγύπτιος ➡ γιούφτος ➡ γύφτος) , (το «Τσιγγάνος» ή «Αθίγγανος» , κατά πάσα πιθανότητα , είναι παραφθορά της λέξης «ανιθαγενής») , (η ονομασία «Ρομά» , η οποία χρησιμοποιείται τελευταία , πάλι κατά πάσα πιθανότητα , είναι μια προσπάθεια σύνδεσης με το σουλτανάτο του Ρουμ , αφού ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τη «Μικρή Αίγυπτο» , η οποία ήταν μια φανταστική χώρα !! Η Κιλικία στη Μικρά Ασία , που είχε κατακτηθεί από το σουλτανάτο του Ρουμ , λόγω της ευφορίας του εδάφους της , χαρακτηριζόταν “Μικρά Αίγυπτος” ) !!

Εδώ θα αφήσουμε να συνεχίσει, ένας καλός κειμενογράφος …

Panagiotis Alexandridis Όταν ένας 16χρονος είναι ήδη 2 χρόνια πατέρας, πίνει όλο το βράδυ με τους φίλους του, κλέβει, οδηγεί χωρίς δίπλωμα επικίνδυνα γρήγορα και θα μπορούσε να παρασύρει οποιονδήποτε άτυχο στο διάβα του, έχει αυτοκίνητο στην ιδιοκτησία του και πάει να πατήσει μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. ώστε να διαφύγει, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα.

Όταν όμως βλέπεις τους κατ επίφαση ενηλίκους συγγενής να λένε:
“τίποτα δεν έκανε το παιδί”
“θα πάρω τη καραμπίνα να διαλύσω το πρατήριο”
“θα σκοτώσουμε ΔΙ.ΑΣ. κι εμείς”
“επειδή έκλεψε και τι έγινε”
“δεν είχε δίπλωμα και τι έγινε”
και μετά καίνε και σπάνε όλο το βράδυ,
εκεί καταλαβαίνεις ποιός φταίει γι αυτή τη κατάσταση, ποιος έκλεψε την παιδική αθωότητα από ένα 16χρονο που τον γαλούχησαν στο έγκλημα και τη φιλοσοφία ότι το να εγκληματείς, είναι δικαίωμα και μάλιστα πρέπει να το ανέχονται εκβιαστικά γιατί αλλιώς θα κάνουμε φασαρίες.
Η θέση ενός 16χρονου είναι στο σχολείο, στην παιδεία (και δη τη στιγμή που επιδοτείται με επίδομα από το κράτος)
η θέση ενός 16χρονου δεν είναι σε ένα ακυβέρνητο τιμόνι στις 2 τα ξημερώματα ενώ έπινε αλκοόλ με τους φίλους του.
η θέση ενός 16χρονου δεν είναι στα 14 να τον παντρεύουν με μια 12χρονη για τα συμφέροντα των οικογενειών και σίγουρα δεν έχει θέση στο μυαλό του η φιλοσοφία που του πέρασαν κλέψε αρκεί να μη σε πιάσουν, αν τους φύγεις και αν χτυπήσεις αστυνομικό είσαι μάγκας.
η κάθε ηλικία έχει και κάποια στάνταρ στα 16 λοιπόν της δύσκολης εφηβείας δε πρέπει να σου έχουν κλέψει τα παιδικά χρόνια, αντικαθιστώντας τα με “μόρφωση” στη παρανομία.
για το αν ενήργησε σωστά η αστυνομία σαφώς υπάρχει δικαιοσύνη και θα αποφανθεί, το σίγουρο είναι ότι είναι ένα λυπηρό περιστατικό που εμπλέκεται ανήλικος και μακάρι να τα καταφέρει.
επίσης σίγουρο είναι ότι ένας αστυνομικός δε βγαίνει για υπηρεσία λέγοντας πάμε να πυροβολήσουμε έναν γιατί δεν έχουμε τι να κάνουμε, και ότι έχει σπίτι και θέλει να γυρίσει όρθιος.
Ας μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την επαναλαμβανόμενη ιστορία και ας αναλάβει ο καθένας τις δικές του ευθύνες…

…………………………………………………………………………………..